Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Το σιάξα όπως μπορούσα...?"Ποιόν στηρίζεται;" έψιλον παιδιά, έψιλον "ποιον στηρίζετε?"
Το σιάξα όπως μπορούσα...?"Ποιόν στηρίζεται;" έψιλον παιδιά, έψιλον "ποιον στηρίζετε?"
Μπορεί να τους το έκλεψαν ή να το έχασανΜ αρεσει που σε τολκ σοου με τον αρναουτογλου ελεγαν οτι ειναι ερωτευμενοι και εχουν βρει το συστατικό για να κρατανε το γαμο τους και τον ερωτα τους ενεργο.
Χαχααχαχαχα
Τι έγινε κάτι για εξώδικα άκουσα....
Λέγε...?
Κλαίω...
Τι να πώ παραπάνω.
Αφού κι ο Ρώμας το παραδέχτηκε απόξω απόξω σε μια πρόσφατη συνέντευξη του.
πω πω τι γίνεται....
Τάξις και ΗθικήΧαρτιά διαζυγίου της έστειλε της Πατούλενας
Ο Πατούλης είναι εδώ και καιρό ζευγάρι με τον Ρωμα και ετοιμάζονται για σύμφωνο συμβίωσης.
Χωρις να θελω να σε προσβαλω εσυ λόγω επαγγελματος βλεπεις τους παντρεμενους να πηδανε ,δεν χωρίζει αυτός, αυτή χωρίζει λέμε. Ξέρεις πόσοι έχουν οικογένεια και ξενοπηδάνε; ξέρετε όλοι
Ο αντρας δεν τολμα να πει κακη κουβεντα για την μανα των παιδιων του και οι γυναικες απαξιωνουν τον συζυγο αν χασει την δουλεια του , αν εχει το θρασος να αρρωστησει , αν περασει τα 65 . Αν τολμησει να φυγει ο συζυγος επειδη δεν αντεχει την κολαση που εγινε η ζωη του "παραταει τα παιδια του και την οικογενεια" και οχι "την καρια που του μαυρισε την ζωη" .Βγήκε η κυρία σε συνέντευξη με την ψεύτικη βλεφαρίδα κάγκελο και έγχρωμους φακούς επαφής, με θυμωμένο και θιγμένο ύφος βρεγμένης γάτας, να παραπονεθεί για το εξώδικο που της έστειλε ο Πατ. Λέγοντας οτι 35 χρόνια στάθηκε δίπλα του πηγαίνοντας πίσω την καριέρα της. (Ποιά καριέρα της; Το να λόλα ένα μήλο;) Και δεν σβήνουν όλα τόσο απλά με ένα χαρτί. Επίσης προσπάθησε να συντάξει τις Εληνίδες στο πλάι της αφήνοντας υπονούμενα ότι οι άντρες χρησιμοποιούν μια γυναίκα μέχρι τα 50 της. Και αφού περάσει η μπογιά της, την πετάνε στα σκουπίδια. Ας θυμίσουμε λοιπόν στην κυρία ότι, μέσα στα 10 χρόνια κρίσης, πόσες αδίσκακτες γυναίκες δεν απαξίωσαν και πέταξαν στα σκουπίδια τον σύζυγό τους αφήνοντάς τον μόνο του, αίολο, επειδή έχασε την δουλειά του και δεν είχε άλλο χρήμα να προσφέρει στα πόδια της. Λέγοντας του τις γνωστές γυναικείες παπαρολογίες, ότι δήθεν η σχέση μας έκανε τον κύκλο της, ότι σε μια σχέση υπάρχει αρχή, μέση, και τέλος, και πολλά άλλα τέτοια κουλά.
Έχω και εγώ γνωστό μου που του σκοτίζει τα @@ η γυναίκα του και τον γειώνει συνέχεια και κάποια στιγμή που ήθελε σεξ και αυτός δεν μπορούσε να ανταποκριθεί τον έστειλε στο γιατρό να βρει λύσει. Στη τελική να πάρει χάπια γύρισε και είπε. Αυτή δεν φταίει σε κάτι λες και οι άντρες είναι μηχανές για όλα γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού ενώ αυτές θέλουν όλο το χρόνο τους.Ο αντρας δεν τολμα να πει κακη κουβεντα για την μανα των παιδιων του και οι γυναικες απαξιωνουν τον συζυγο αν χασει την δουλεια του , αν εχει το θρασος να αρρωστησει , αν περασει τα 65 . Αν τολμησει να φυγει ο συζυγος επειδη δεν αντεχει την κολαση που εγινε η ζωη του "παραταει τα παιδια του και την οικογενεια" και οχι "την καρια που του μαυρισε την ζωη" .
Σε προσωπικο επίπεδο αν μετα απο ενα προβλημα υγειας δεν πηγαινα σε ιεροδουλες αμφιβαλλω αν θα μου ξανασηκώνοταν ποτέ . Δεν ξερεις ποια να πεις πουτανα πια , πολλα "κοριτσια" σεβονται τα λεφτα που σου παιρνουν , για την συζυγο εισαι ειτε ΑΤΜ ειτε απλα ενας μαλακας που εχει την υπόχρεωση να την ανεχεται .
υγ πολλοι "φιλοι" μου εχουν παρει το μερος της πρωην ασχετα αν εχουν να την συναντησουν καμια 15ετια (πριν γινει μάνα)
Πρόσφατα μου είπε ένα φίλος που συζητάγαμε για το θέμα γυναίκες το εξής ανέκδοτο.ο μοχλός πίεσης ειναι το χρήμα.
Μονο ετσι στρωνουν αυτες.
Αμα εχουν οικονομική ελευθερία την γαμησες απο χερι , ειναι θεμα χρονου να γινουν ολα μπουρδέλο.