Νέα

Μαρίνα Πατούλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 371
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιόν στηρίζετε;

• Πατούλη

• Πατούλαινα

• Τον Πάτο τους

• Το στηρίζεται με Ε ρε όρνιο

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
To θέμα συγχωνεύτηκε επειδή έκανα ορθογραφικό λάθος... :confused: :confused: :confused:

mikes13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
0
Έχει βουήξει το Μαρούσι εδώ και χρόνια οτι ο Πατούλης το σηκώνει το σακάκι ..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.241
Πόντοι
5.006
ρακος η πατουλαινα... :confused:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Μ αρεσει που σε τολκ σοου με τον αρναουτογλου ελεγαν οτι ειναι ερωτευμενοι και εχουν βρει το συστατικό για να κρατανε το γαμο τους και τον ερωτα τους ενεργο.
Χαχααχαχαχα
Μπορεί να τους το έκλεψαν ή να το έχασαν :cry:

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
577
Πόντοι
81
Ο Πατούλης τι λέει για όλο αυτό το σόου-ξεκατίνιασμα της Πατούλαινας; Απαγορεύεται σε υπαλλήλους/πανελίστες των καναλιών να τον ρωτήσουν λόγω εντολής του κόμματος; Λες και δεν υπάρχει ο..."Τζορτζ Κλούνεϊ" :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Τι έγινε κάτι για εξώδικα άκουσα....

Χαρτιά διαζυγίου της έστειλε της Πατούλενας

Ο Πατούλης είναι εδώ και καιρό ζευγάρι με τον Ρωμα και ετοιμάζονται για σύμφωνο συμβίωσης.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.402
Πόντοι
3.936
Βγήκε η κυρία σε συνέντευξη με την ψεύτικη βλεφαρίδα κάγκελο και έγχρωμους φακούς επαφής, με θυμωμένο και θιγμένο ύφος βρεγμένης γάτας, να παραπονεθεί για το εξώδικο που της έστειλε ο Πατ. Λέγοντας οτι 35 χρόνια στάθηκε δίπλα του πηγαίνοντας πίσω την καριέρα της. (Ποιά καριέρα της; Το να λόλα ένα μήλο;) Και δεν σβήνουν όλα τόσο απλά με ένα χαρτί. Επίσης προσπάθησε να συντάξει τις Εληνίδες στο πλάι της αφήνοντας υπονούμενα ότι οι άντρες χρησιμοποιούν μια γυναίκα μέχρι τα 50 της. Και αφού περάσει η μπογιά της, την πετάνε στα σκουπίδια. Ας θυμίσουμε λοιπόν στην κυρία ότι, μέσα στα 10 χρόνια κρίσης, πόσες αδίσκακτες γυναίκες δεν απαξίωσαν και πέταξαν στα σκουπίδια τον σύζυγό τους αφήνοντάς τον μόνο του, αίολο, επειδή έχασε την δουλειά του και δεν είχε άλλο χρήμα να προσφέρει στα πόδια της. Λέγοντας του τις γνωστές γυναικείες παπαρολογίες, ότι δήθεν η σχέση μας έκανε τον κύκλο της, ότι σε μια σχέση υπάρχει αρχή, μέση, και τέλος, και πολλά άλλα τέτοια κουλά. :confused:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Είχαν βρει την ΧΡΥΣΉ τομή.
Και οι δύο κωλογαμιοντουσαν,αλλά τελευταία κάποιος έφαγε τον γκόμενο του άλλου καί χαλασε το γλυκό.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
δεν χωρίζει αυτός, αυτή χωρίζει λέμε. Ξέρεις πόσοι έχουν οικογένεια και ξενοπηδάνε; ξέρετε όλοι
Χωρις να θελω να σε προσβαλω εσυ λόγω επαγγελματος βλεπεις τους παντρεμενους να πηδανε ,
Εμεις που ειμασταν παντρεμενοι και συζηταγαμε με φιλους ηταν σε απολυτη ξηρασια , Στο σπιτι τελος το σεξ , εξω στην ζωη υπαρχει το στερεοτυπο του παντρεμενου που ξενοπηδαει οποτε παλι τζιφος και τελικα για να μην παθεις κανα προστατη καταληγεις στο πληρωμενο μπροστα και μετρητα σεξ για να πηδηξεις (ξενοπηδας οταν πηδας και την συζυγο , οταν με την συζυγο εχεις να πηδηχθεις 9 μηνες πριν γεννηθει το τελευταιο σου παιδι δεν ξενοπηδας , απλα επιτελους το βαζεις καπου ).
Αυτες πια που φλερταρουν χωρις ντροπή ειναι οι παντρεμενες γυναικες . Το στερεοτυπο του αντρα που ξενοπηδα λειτουργει υπερ τους οποτε οι περισσοτερες ειναι βουρ σε κατι πιο φρεσκο . Εχουν και τα παιδια να εκβιαζουν το συζυγο να μην φυγει οποτε εχουν και διχτυ ασφαλειας .
Εγω νομιζω η Πατουλη μια χαρα φλερταρε και καπου το πηρε χαμπαρι ο Πατουλης και μαζεψε τα ματια του και εφυγε . Ουτε γκομενα ειχε ουτε τιποτα , τωρα τελευταια ισως βρηκε καμια παρεα για αυτο κλαιγεται η Πατουλη . Ο γιος στα 16 μπορει να διαλεξει σε ποιο γονεα θα παει οποτε ουτε διατροφη δεν θα παρει η Πατουλη ισως για αυτο θελει να τον βγαλει κακό γονέα (το παιδι εντωμεταξυ η γιαγια το εχει μεγαλώσει )
JesuisPatoulis με χιλια οσο αντιπαθης και να μου ειναι .λ

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Την πέταξε στα σκατα ο πατουλης . Πατρις θρησκεία οικογένεια —> ΝΔ , νεα κυναιδοκρατία

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Βγήκε η κυρία σε συνέντευξη με την ψεύτικη βλεφαρίδα κάγκελο και έγχρωμους φακούς επαφής, με θυμωμένο και θιγμένο ύφος βρεγμένης γάτας, να παραπονεθεί για το εξώδικο που της έστειλε ο Πατ. Λέγοντας οτι 35 χρόνια στάθηκε δίπλα του πηγαίνοντας πίσω την καριέρα της. (Ποιά καριέρα της; Το να λόλα ένα μήλο;) Και δεν σβήνουν όλα τόσο απλά με ένα χαρτί. Επίσης προσπάθησε να συντάξει τις Εληνίδες στο πλάι της αφήνοντας υπονούμενα ότι οι άντρες χρησιμοποιούν μια γυναίκα μέχρι τα 50 της. Και αφού περάσει η μπογιά της, την πετάνε στα σκουπίδια. Ας θυμίσουμε λοιπόν στην κυρία ότι, μέσα στα 10 χρόνια κρίσης, πόσες αδίσκακτες γυναίκες δεν απαξίωσαν και πέταξαν στα σκουπίδια τον σύζυγό τους αφήνοντάς τον μόνο του, αίολο, επειδή έχασε την δουλειά του και δεν είχε άλλο χρήμα να προσφέρει στα πόδια της. Λέγοντας του τις γνωστές γυναικείες παπαρολογίες, ότι δήθεν η σχέση μας έκανε τον κύκλο της, ότι σε μια σχέση υπάρχει αρχή, μέση, και τέλος, και πολλά άλλα τέτοια κουλά. :confused:
Ο αντρας δεν τολμα να πει κακη κουβεντα για την μανα των παιδιων του και οι γυναικες απαξιωνουν τον συζυγο αν χασει την δουλεια του , αν εχει το θρασος να αρρωστησει , αν περασει τα 65 . Αν τολμησει να φυγει ο συζυγος επειδη δεν αντεχει την κολαση που εγινε η ζωη του "παραταει τα παιδια του και την οικογενεια" και οχι "την καρια που του μαυρισε την ζωη" .
Σε προσωπικο επίπεδο αν μετα απο ενα προβλημα υγειας δεν πηγαινα σε ιεροδουλες αμφιβαλλω αν θα μου ξανασηκώνοταν ποτέ . Δεν ξερεις ποια να πεις πουτανα πια , πολλα "κοριτσια" σεβονται τα λεφτα που σου παιρνουν , για την συζυγο εισαι ειτε ΑΤΜ ειτε απλα ενας μαλακας που εχει την υπόχρεωση να την ανεχεται .
υγ πολλοι "φιλοι" μου εχουν παρει το μερος της πρωην ασχετα αν εχουν να την συναντησουν καμια 15ετια (πριν γινει μάνα)

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.355
Πόντοι
12.756
ο μοχλός πίεσης ειναι το χρήμα.
Μονο ετσι στρωνουν αυτες.
Αμα εχουν οικονομική ελευθερία την γαμησες απο χερι , ειναι θεμα χρονου να γινουν ολα μπουρδέλο.

• Like

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Ο αντρας δεν τολμα να πει κακη κουβεντα για την μανα των παιδιων του και οι γυναικες απαξιωνουν τον συζυγο αν χασει την δουλεια του , αν εχει το θρασος να αρρωστησει , αν περασει τα 65 . Αν τολμησει να φυγει ο συζυγος επειδη δεν αντεχει την κολαση που εγινε η ζωη του "παραταει τα παιδια του και την οικογενεια" και οχι "την καρια που του μαυρισε την ζωη" .
Σε προσωπικο επίπεδο αν μετα απο ενα προβλημα υγειας δεν πηγαινα σε ιεροδουλες αμφιβαλλω αν θα μου ξανασηκώνοταν ποτέ . Δεν ξερεις ποια να πεις πουτανα πια , πολλα "κοριτσια" σεβονται τα λεφτα που σου παιρνουν , για την συζυγο εισαι ειτε ΑΤΜ ειτε απλα ενας μαλακας που εχει την υπόχρεωση να την ανεχεται .
υγ πολλοι "φιλοι" μου εχουν παρει το μερος της πρωην ασχετα αν εχουν να την συναντησουν καμια 15ετια (πριν γινει μάνα)
Έχω και εγώ γνωστό μου που του σκοτίζει τα @@ η γυναίκα του και τον γειώνει συνέχεια και κάποια στιγμή που ήθελε σεξ και αυτός δεν μπορούσε να ανταποκριθεί τον έστειλε στο γιατρό να βρει λύσει. Στη τελική να πάρει χάπια γύρισε και είπε. Αυτή δεν φταίει σε κάτι λες και οι άντρες είναι μηχανές για όλα γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού ενώ αυτές θέλουν όλο το χρόνο τους.

• Like

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
ο μοχλός πίεσης ειναι το χρήμα.
Μονο ετσι στρωνουν αυτες.
Αμα εχουν οικονομική ελευθερία την γαμησες απο χερι , ειναι θεμα χρονου να γινουν ολα μπουρδέλο.
Πρόσφατα μου είπε ένα φίλος που συζητάγαμε για το θέμα γυναίκες το εξής ανέκδοτο.
Πάει ένα τύπος με τη γυναίκα του στα μπουζούκια.Και εκεί πετυχαίνει μια γκόμενα που τον χαιρετάει πιάσανε το πίτσι κλπ κλπ. Τον ρωτάει η γυναίκα του "ποια ήταν αυτή;" - " Η γκομενά μου" της απαντάει. - "Τιιιι;τι είναι αυτά που λες. Δεν ντρέπεσαι. Ποια νομίζεις ότι είμαι; Είμαι η γυναίκα σου κλπ κλπ κλπ. Απαιτώ εδώ και τώρα να το λήξεις το θέμα κλπ κλπ." - "Τολμάς και μιλάς;Τότε αν θες αυτό κομμένα τα ρούχα που σου αγοράζω συνέχεια. Κομμένα τα κομμωτήρια και τις περιποιήσεις που πληρώνω κάθε Σάββατο. Κομμένες οι διακοπές 1 μήνα το καλοκαίρι" . Σιωπή η κυρία. Μπαίνει μέσα ένα ζευγάρι και τον χαιρετάνε. -"Ποια ήταν η κοπέλα που ήταν μαζί με τον Τάκη;" ρωτάει. - "Η γκόμενα του" της απαντάει. Και του λέει "Η δικιά μας γκόμενα είναι καλύτερη".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom