Φίλε μου καλημέρα.Φιλτατοι καλημέρα γνωρίζει κάποιος από εσάς το τηλέφωνο της Αντιγόνης που έκανε duo η Μαρίνα ; Αν το ξέρετε στείλτε το στο pm μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ωραίο μωρο αυτή η Αντιγόνη που λες?
Φίλε μου καλημέρα.Φιλτατοι καλημέρα γνωρίζει κάποιος από εσάς το τηλέφωνο της Αντιγόνης που έκανε duo η Μαρίνα ; Αν το ξέρετε στείλτε το στο pm μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Έχω μάθει ότι δένει καλά σε Duo με ΜαρίναΦίλε μου καλημέρα.
Ωραίο μωρο αυτή η Αντιγόνη που λες?
Και εμένα έτσι μου είχε πει η ίδια...απλά ήθελα να έχω μια εικόνα..Έχω μάθει ότι δένει καλά σε Duo με Μαρίνα
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Συμβαίνει συνέχεια Εινσι μια γυναίκα γύρω στα 50. Δεν είναι μικρή κσι δεν δουλεύει συνέχεια.Εχει πολλές άλλες επιλογές που μπορείς να τις βρεις αμέσως. Η ηλικία της ίσως σε απογοητεύσει όταν την δεις πρώτη φορά.Αν δεν διάβασες παρά πάνω τι έγραψα καλό θα ήταν να μην προτρέχεις. Είπα πως την έχω πατήσει με το να βλέπω αλκή στις φωτογραφίες και άλλη να μου έρθει και το χειρότερο ότι δεν την έδιωξα επι τόπου.
Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχουν καν φωτογραφίες όποτε ποιος μου λέει ότι δεν θα την πατήσω ξανά;
Υπαρχει καποιο τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου ρε μαγκες? Δεν βλεπω κατι στο προφιλ παιζει να στραβωθηκα?Για τα παιδια που λετε οτι δεν την βρισκετε εγω ενα sms εστειλα μεσημερι και με πηρε τηλεφωνακι.Εχετε υποψιν σας.
YπαρχειΥπαρχει καποιο τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου ρε μαγκες? Δεν βλεπω κατι στο προφιλ παιζει να στραβωθηκα?
Ε για βοηθησε με λιγο ρε φιλε δε το βλεπω καπουYπαρχει
Στειλε μου ενα μηνυμαΕ για βοηθησε με λιγο ρε φιλε δε το βλεπω καπου
Νταξει το βρηκα απλα ειμαι τωρα στη φαση που ειναι ολοι, περιμενω να απαντησει χαχαΣτειλε μου ενα μηνυμα
Στειλτης μεσημερια,καλη τυχη χαχαΝταξει το βρηκα απλα ειμαι τωρα στη φαση που ειναι ολοι, περιμενω να απαντησει χαχα
Και Αυγουστο κιολας πας για διπλο τζακποτ!Νταξει το βρηκα απλα ειμαι τωρα στη φαση που ειναι ολοι, περιμενω να απαντησει χαχα
μπορεις να μου το στειλεις σε μηνυμα το τηλεφωνο της;Στειλτης μεσημερια,καλη τυχη χαχα
Στο προφιλ σου δεν υπαρχει η επιλογη μηνυματος ωστε να σου το στειλωμπορεις να μου το στειλεις σε μηνυμα το τηλεφωνο της;
παραδοξος καποιες φορες δεν απαντα στα τηλ αλλα σε μηνυμα απανταει πολυ γρηγοραΣτειλτης μεσημερια,καλη τυχη χαχα
Όταν λες απαντάει δλδ σε παίρνει τηλ η στέλνει μνμ?παραδοξος καποιες φορες δεν απαντα στα τηλ αλλα σε μηνυμα απανταει πολυ γρηγορα
οπως τυχη αλλες στελνει η σε παιρνει τηλ πισω ,αλλα με μηνυμα τοσο καιρο εχω βγαλει ακρη ψιλο αμεσα κιολαςΌταν λες απαντάει δλδ σε παίρνει τηλ η στέλνει μνμ?
Α δν ξέρω εγώ πελάτης της χρόνια δε την βρίσκω εδώ κ καιρό ούτε τηλ ούτε μνμταοπως τυχη αλλες στελνει η σε παιρνει τηλ πισω ,αλλα με μηνυμα τοσο καιρο εχω βγαλει ακρη ψιλο αμεσα κιολας
Ισχυει εμενα με πηρε η ιδια,δεν ειχα καθυστερησεις,καθυστερησε σε αλλα μηνυματα μου που δεν αφορουσαν ραντεβου,οταν ηθελα ραντεβου ανταποκριθηκε τηλεφωνοντας.Κ η Ιωαννα 34 μου απανταει παντα οτι μερα κ ωρα κι αν στειλω,κι αλλες γενικα που λενε οτι αργουν εμενα μου απαντησαν.Ισως επειδη στελνω νωρις σε ολες τους.Μονο οσες λενε μονο τηλ δεν απαντησαν.παραδοξος καποιες φορες δεν απαντα στα τηλ αλλα σε μηνυμα απανταει πολυ γρηγορα