Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 1.767
- Πόντοι
- 206
Αφαντη εδώ κ μήνες..το μεγάλο απωθημένο την έπαιρνα πολλές φορές παλιότερα
Ούτε μια ,ούτε δυο ,ούτε τρεις ,,,,211 κριτικές και ζητάς φωτογραφία για να δείς αν σου αρέσει για να την πάρεις ? Τούμπα να γυρίσεις το διαδίκτυο ούτε το νυχάκι της δεν θα βρείς ,,,,211 γαμημένες κριτικές ακόμα κ τον πιο δύσπιστο θα έπειθαν.
Σε διαβάζω και σε ξανά διαβάζω αχαχαχαχαΟύτε μια ,ούτε δυο ,ούτε τρεις ,,,,211 κριτικές και ζητάς φωτογραφία για να δείς αν σου αρέσει για να την πάρεις ? Τούμπα να γυρίσεις το διαδίκτυο ούτε το νυχάκι της δεν θα βρείς ,,,,211 γαμημένες κριτικές ακόμα κ τον πιο δύσπιστο θα έπειθαν.
πραγματικά στο κόσμο της τόσα χρόνια την παίρναμε συχνά κ ούτε μνμ ούτε επιστροφή κλήσης τπτ..έχει κουράσει την ψάχνεις τηλ μνμτα τπτ τόση αδιαφορία σε εκνευρίστικο σημείο λες κ παίζεις τζόκερ στα τηλ..εδώ κ μισό χρόνο άφαντηΤην Μαρίνα (Κ.) την γνωρίζω πολλά χρόνια. Από την εποχή της καφετέριας για όποιον θυμάται. Δεν με ενοχλεί καθόλου το να μη σηκώνει ένας άνθρωπος το τηλέφωνο. Έχει συμβεί σε όλους να είμαστε απησχολημενοι κάποια στιγμή. Αυτό όμως που για μένα είναι λόγος για οριστική διαγραφή και "Χ" κατά το κοινώς λεγόμενο είναι το ότι δεν μπαίνει στον κόπο να στείλει ένα μήνυμα, λέγοντας έγινε αυτό και αυτό. Όταν μια κοπέλα την επιλέγει κάποιος για πάνω από δέκα χρόνια και εκείνη δεν έχει τη στοιχειώδη ευγένεια, θεωρώ ότι είναι υποτίμηση προς εμένα τον ίδιο το να εξακολουθήσω να την καλώ στο τηλέφωνο. Επομένως πάμε για άλλα οριστικά.
Καλή η Μαρίνα, καλύτερος ο αυτοσεβασμός και η αξιοπρέπεια.
Σιγουρα δεν ειναι επαγγελματιας με την εννοια οτι ειναι σε αποχη κατα χρονικα διαστηματα,ουτε διαθεσιμη διαρκως κτλ.αν και παλιός σχετικά,
δεν την έχω πάρει ποτέ.
Κάποιο Σάββατο της κάλεσα , δεν απάντησε και στη συνέχεια έκλεισα με άλλη.
Με κάλεσε αυτή μετά από λίγα λεπτά αλλά είχα ξεκινήσει για το ραντεβού με την άλλη κοπέλα.
Έκτοτε δεν ξαναπροσπάθησα.
όμως την παρακολουθώ και όπως βλέπω ...μας "γλεντάει"
δεν έχουν συναισθήματα αυτές οι γυναίκες. είναι πολύ ψυχρες , κάνουν την δουλειά τους και ξέρουν ότι όταν ανοίξουν το τηλέφωνο θα μεζέψουν ευρά.
για την συγκεκριμένη, πάντοτε με προβλημάτιζε το γεγονός της χαμηλής ταρίφας...σαν να μην είναι επαγγελματίας...ή είναι νοικοκυρά και το κάνει για γαμηθεί? έχει κάποιος που την ξέρει μια καλή απάντηση?
Η Μαρίνα ότι ώρα αποφασίσει να κάνει ραντεβού θα κάνει,4-5 απανωτά η ουρά σε αναμονή είναι τεράστια,επειδή είναι φτηνή και προσφέρει καλό σέρβις, τελευταία φορά την πήρα κατά το 2016 νομίζω,η κακή επικοινωνία με απέτρεψε να ξανακάνω ραντεβού μαζί της,το να κλείσεις μαζί της έχει κάποιες πιθανότητες τζόκερ,πολλοί το παίζουνε ένας κερδίζει ...αν και παλιός σχετικά,
δεν την έχω πάρει ποτέ.
Κάποιο Σάββατο της κάλεσα , δεν απάντησε και στη συνέχεια έκλεισα με άλλη.
Με κάλεσε αυτή μετά από λίγα λεπτά αλλά είχα ξεκινήσει για το ραντεβού με την άλλη κοπέλα.
Έκτοτε δεν ξαναπροσπάθησα.
όμως την παρακολουθώ και όπως βλέπω ...μας "γλεντάει"
δεν έχουν συναισθήματα αυτές οι γυναίκες. είναι πολύ ψυχρες , κάνουν την δουλειά τους και ξέρουν ότι όταν ανοίξουν το τηλέφωνο θα μεζέψουν ευρά.
για την συγκεκριμένη, πάντοτε με προβλημάτιζε το γεγονός της χαμηλής ταρίφας...σαν να μην είναι επαγγελματίας...ή είναι νοικοκυρά και το κάνει για γαμηθεί? έχει κάποιος που την ξέρει μια καλή απάντηση?
και να μάθουμε τί ακριβω΄ς παίζει, πράγματι δεν κάνει διαφοράΣιγουρα δεν ειναι επαγγελματιας με την εννοια οτι ειναι σε αποχη κατα χρονικα διαστηματα,ουτε διαθεσιμη διαρκως κτλ.
Για νοικοκυρα δεν γνωρίζω αλλα και να ηξερε καποιος τι διαφορα θα ειχε?
Εχω βρεθει μαζι της 3 φορες και μου εδωσε την εντυπωση περισσοτερο οτι υλοποιει καποια "φαντασιωση" της μετα του ωφελιμου προφανως.
Πιθανον να ειναι στο κολπο και ο συντροφος της και να την βρισκει και αυτος με αυτο το σεναριο.
Το θεμα ειναι οτι δεν θα πρεπει να μας απασχολούν ολα αυτα.
Οταν βρεθει με καποιον δινει τον καλυτερο της εαυτο και αυτο μετραει.
Η Μαρίνα μην ξεχνάμε,ότι είναι μια γυναίκα κοντά στα 50 η ίσως να τα έχει ξεπεράσει κιόλας,η τακτική της νομίζω είναι τύπου Λιντλ φθηνές τιμές και κοσμοσυρροή,4-5 την ημέρα να κάνει επί 60ε Βάλτα κάτω και θα δεις,άλλες συνομήλικες της κάνουμε 4+5 την βδομάδα και αν...και να μάθουμε τί ακριβω΄ς παίζει, πράγματι δεν κάνει διαφορά
περιέργεια...απλά μου ακούγεται περίεργα το να ζητά κάποια 60EUR ενώ άνετα θα μπορούσε να πάρει πολύ περισσότερα , δεν είναι λογικό.
γι αυτό κάνω τις υποθέσεις που ανέφερα παραπάνω και που συμπλήρωσες κι εσύ.
εκτός κι αν γράφει τις συνευρέσεις της και τις πουλάει...τραβηγμένο θα πει κάποιος.
κάτι δεν μου κολλάει καλά μ αυτήν σε σχέση με το μικρό αντίτιμο που ζητάει
΄έχω συναντήσει εκδιδόμενη αξιοπρεπή νοικοκυρά, η οποία τα έπαιρνε χοντρά όμως. συνδίαζε την κάβλα και τις φαντασιώσεις της αλλά και το χρήμα...και μάζευε καλό χαρζιλίκι
Η μαρινα εδω και δεκα χρονια εχει αυτη τη τιμή οποτε δεν ανταγωνιζεται συνομήλικες της.Η Μαρίνα μην ξεχνάμε,ότι είναι μια γυναίκα κοντά στα 50 η ίσως να τα έχει ξεπεράσει κιόλας,η τακτική της νομίζω είναι τύπου Λιντλ φθηνές τιμές και κοσμοσυρροή,4-5 την ημέρα να κάνει επί 60ε Βάλτα κάτω και θα δεις,άλλες συνομήλικες της κάνουμε 4+5 την βδομάδα και αν...
Έχει απαντηθεί ήδη εάν το είχε 100,θα είχε τη μισή δουλειά και πιο κάτω ακόμη.Η μαρινα εδω και δεκα χρονια εχει αυτη τη τιμή οποτε δεν ανταγωνιζεται συνομήλικες της.
Και επισης μην ξεχναμε αλλες με υποδυεστερη εμφανιση και συμπεριφορά να χρεωνουν 100αρικα.
μηπως θες να πεις Αντιγονη ?Δεν συνηθίζω να γράφω, 2 vs 2 με τη γνωστή ομάδα Μαρίνα - Άρτεμις. Πήρε φωτιά το δωμάτιο, μουσική στο τέρμα, λεσβιακό στο φουλ, γλωσσοφιλα λυσσασμένα, τι γλώσσες.... φουλ και πάλι φουλ πήδημα
Υ.Γ. Δεν θα ακολουθήσει κριτική!