BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.849
- Πόντοι
- 3.556
Καλή, αλλά δυσεύρετη λοιπόν η κούκλα.
ΤηλεφωνημαΚαι εγώ έχω προσπαθήσει άπειρες φορές, αλλά δεν
Όχι δεν είναιΡε παιδια το story του Niko_Like το ειδε καποιος;
Αυτη ειναι η Μαρινα;
γιατι πμ ρε μαστορα?Μπορεί κάποιος να μου στείλει πμ το τηλέφωνο της?
Πες μας περισσοτεραΣυνάντηση προ ολίγου ..
Εντάξει δν έχω λόγια..
Η κοπέλα τα σπάει....
Ανανεώσαμε για Κυριακή....
Λειβαδιά - ΑΕΚ κ μετά σειρά με το Μαρινάκη... Respect
Τηλεφωνακι το μεσημέρι δν το σηκώνει... Στέλνω μήνυμα μετα με παίρνει κ κλείνουμε ραντεβού κατά τίς 9 σε δικό μου χώρο...Συνάντηση προ ολίγου ..
Εντάξει δν έχω λόγια..
Η κοπέλα τα σπάει....
Ανανεώσαμε για Κυριακή....
Λειβαδιά - ΑΕΚ κ μετά σειρά με το Μαρινάκη... Respect
Page 270γιατι πμ ρε μαστορα?
2-3 σελιδες πισω ειναι.
Ευχαριστουμε !!! ΗΡΩΑΣ μας Εγινες !
Ήθελα ναξερα πως διαλο συνεννοείστε πραγματικά.
Παιζει να εχω παρει απο το Σάββατο 10 φορές..
Φοβάμαι μην με μπλοκάρει στο τέλος
Αν δεν διάβασες παρά πάνω τι έγραψα καλό θα ήταν να μην προτρέχεις. Είπα πως την έχω πατήσει με το να βλέπω αλκή στις φωτογραφίες και άλλη να μου έρθει και το χειρότερο ότι δεν την έδιωξα επι τόπου.
Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχουν καν φωτογραφίες όποτε ποιος μου λέει ότι δεν θα την πατήσω ξανά;
Ούτε μια ,ούτε δυο ,ούτε τρεις ,,,,211 κριτικές και ζητάς φωτογραφία για να δείς αν σου αρέσει για να την πάρεις ? Τούμπα να γυρίσεις το διαδίκτυο ούτε το νυχάκι της δεν θα βρείς ,,,,211 γαμημένες κριτικές ακόμα κ τον πιο δύσπιστο θα έπειθαν.Δεν αμφισβητώ ότι είναι καλή. Το θέμα είναι να υπάρχει μια εικόνα για να ξέρω τι θα μου έρθει στο ε περίπου έστω
Φίλε δεν ξέρω αν πήγες, αλλά η Μαρίνα δεν κάνει για εσένα. Άστο,έχει τόσες άλλες κοπέλες. Εγώ αν ήμουν η Μαρίνα και ήξερα ότι ήσουν εσύ που θα είχαμε ραντεβού δεν θα σε δεχόμουν. Θα σου έδινα τα λεφτά για να ΜΗΝ έρθεις μαζί μου κσι να φυγειςΑν δεν διάβασες παρά πάνω τι έγραψα καλό θα ήταν να μην προτρέχεις. Είπα πως την έχω πατήσει με το να βλέπω αλκή στις φωτογραφίες και άλλη να μου έρθει και το χειρότερο ότι δεν την έδιωξα επι τόπου.
Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχουν καν φωτογραφίες όποτε ποιος μου λέει ότι δεν θα την πατήσω ξανά;