Νέα

Μαριάννα Ντούβλη και ο βιασμός της καμαριέρας της

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

η Ντούβλη πάντως είναι χειρότερη (υποκριτικά) από την πρώτη της ταινία (σε κείνη την ταινία έχω την εντύπωση ότι σε ένα σημείο της είχε καβλώσει κιόλας :grin: )

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Για τον πούτσο τσόντα, όπως όλες στην Ελλάδα. Η μόνη του Σειρήνα που αξίζει είναι η φίλη της κόρης μου (η Ρωμανού είναι μουνάρα).

Τη δεκαετία του 80 είχαμε ακόμα μεγαλύτερα χάλια με μόνη εξαίρεση την post-trans Άντζελα Γιάννου που έπαιζε σε τσόντες για την πλάκα της.

Όλες οι άλλες ούτε για καθαρίστριες σε μπουρδέλο.

Επισκέπτης
η Ντούβλη πάντως είναι χειρότερη (υποκριτικά) από την πρώτη της ταινία (σε κείνη την ταινία έχω την εντύπωση ότι σε ένα σημείο της είχε καβλώσει κιόλας :grin: )
Βασικά η Ντούβλη χαλάει όλο το έργο....καλύτερα να το λέγαν: ''Ο βιασμός της καμαρίερας'' κ να μην έπαιζε καν. :2funny:

Επισκέπτης
Για τον πούτσο τσόντα, όπως όλες στην Ελλάδα. Η μόνη του Σειρήνα που αξίζει είναι η φίλη της κόρης μου (η Ρωμανού είναι μουνάρα).

Τη δεκαετία του 80 είχαμε ακόμα μεγαλύτερα χάλια με μόνη εξαίρεση την post-trans Άντζελα Γιάννου που έπαιζε σε τσόντες για την πλάκα της.

Όλες οι άλλες ούτε για καθαρίστριες σε μπουρδέλο.
Διαφωνώ...εμένα μου άρεσε σε αυτό η σκηνή με τις καμαριές. :birdman:

Και στις ''Καργιόλες'' εκεί στην αρχή το γκαυλάκι στην παραλία. :cum:

Με τις υπόλοιπες παπαριές ούτε που μου σηκώθηκε ομολογώ..... :P

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Συγνωμη, μόνο οι ελληνες εχουν προσβαση σε απειρο υλικο απ το διαδικτυο? ολοι οι υπολοιποι κατοικοι του πλανητη δεν εχουν?
Aπο τη μια λες οτι δεν εχουμε κουλτουρα, απο την αλλη οτι ειμαστε διψασμενοι να βλεπουμε γυναικα να γυριζει πορνο. Γενικα τη γυναικα ή την ελληνιδα γυναικα?
Ειναι λογικο οτι η πρωτη τσοντα της Τζουλιας εκανε παταγο, οχι βεβαια επειδη εχουμε κομπλεξ σα λαος αλλα επειδη για πρωτη φορα βγηκε σε τσοντα καποια τοσο διασημη. Παντου θα γινοταν αυτο, σκεψου πχ. στην Αμερικη να εβγαινε σε τσοντοκασετα η Οπρα Γουινφρεϊ, χαμος θα γινοταν στις πωλησεις και τα κατεβασματα. Η αμοιβη που πηρε η Τζουλια στη πρωτη ταινια ητανε πολυ υψηλη συμφωνα με αυτα που ειπωθηκαν και ειναι λογικο αφου επεστραφησαν σε πολλαπλασιο στον παραγωγο. Η Τζουλια ειναι μια, δεν ειναι "η καθε Τζουλια". Η αμοιβη των υπολοιπων πρωταγωνιστριων της sirina (που ειναι αλλοδαπα μοντελα ως επι το πλειστων) φανταζομαι οτι θα ειναι τριχες.
Τελος να σου πω οτι η πορνογραφια δεν ειναι "η πιο φυσικη πραξη του κοσμου"... Ξερεις πολλες γυναικες που να πηγαινουν φυσιολογικα με δυο μαυρους, να τον παιρνουν στο κωλο, να κανουν λεσβιακα ή να τις χυνουν στο στομα?

Στέκεσαι αποσπασπατικά σε όσα είπα. Είπα ότι από τη μία (οι Έλληνες) είχαμε πρόσβαση σε υλικό (αλλά όχι δικής μας παραγωγής - οπότε η έλλειψη της υποκουλτούρας πιο σωστά) και ως στερημένοι πέσαμε με τα μούτρα φυσικά με λάθος τρόπο. Φυσικά η Ελληνίδα που γυρίζει πορνό εξιτάρει περισσότερο για τους λόγους που ανέφερα. Για τα λεφτά δ,ιαφωνώ κάθετα, και στην ερώτηση αν ξέρω γυναίκες που να κάνουν όσα περιγράφεις, η απάντηση είναι πολλές.

vizolagnos6

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Like
170
Πόντοι
1
κωμικοτραγικη για ακομη μια φορα!μαθε μπαλιτσα μωρη

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
κανενα λινκ που να δουλευει με pm σας παρακαλω!!!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το ανέβασα μαζί με το άλλο με τη Ρωμανού στη δουλειά που έχουμε χοντρό pipe. ;) Όποιος γουστάρει, να στείλει PM με το email address του. Δε θα στείλω links ξεχωριστά στον καθένα - μόλις μαζέψω αρκετές δνσεις, θα φύγει μαζικό email με τα links προς όλους. :)

Επισκέπτης
Το ανέβασα μαζί με το άλλο με τη Ρωμανού στη δουλειά που έχουμε χοντρό pipe. ;) Όποιος γουστάρει, να στείλει PM με το email address του. Δε θα στείλω links ξεχωριστά στον καθένα - μόλις μαζέψω αρκετές δνσεις, θα φύγει μαζικό email με τα links προς όλους. :)
Δεν στέλνεις σε εμένα ένα pm;;;; :grin:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Λοιπόν για να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας, διαβάστε αυτό που έγραψα. Στέλνετε email addresses (δηλ Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις :cool2:)

όχι φιλαράκι στείλε τα links κλπ.

OK? ;)

jonnaras

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδια πμ καποιος και σε εμενααααααα  :grin:

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Στέκεσαι αποσπασπατικά σε όσα είπα. Είπα ότι από τη μία (οι Έλληνες) είχαμε πρόσβαση σε υλικό (αλλά όχι δικής μας παραγωγής - οπότε η έλλειψη της υποκουλτούρας πιο σωστά) και ως στερημένοι πέσαμε με τα μούτρα φυσικά με λάθος τρόπο. Φυσικά η Ελληνίδα που γυρίζει πορνό εξιτάρει περισσότερο για τους λόγους που ανέφερα. Για τα λεφτά δ,ιαφωνώ κάθετα, και στην ερώτηση αν ξέρω γυναίκες που να κάνουν όσα περιγράφεις, η απάντηση είναι πολλές.
Δηλαδη εννοουσες οτι οι ελληνες ειναι στερημενοι απο ελληνιδες σε τσοντα... εχει σημασια η εθνικοτητα της πουτανας που παιζει στη τσοντα?
Αλλο η ανωνυμη ελληνιδα που γυριζει τσοντα και αλλο η επωνυμη. Αυτο οπως καταλαβαινεις ισχυει για ολες τις χωρες.
Μπορει να διαφωνεις για τα λεφτα, αλλα αν δε δινονταν δε θα επαιζε η Τζουλια και ο παραγωγος δε θα τα επαιρνε πισω στο πολλαπλασιο...
Μπορει να υπαρχουν γυναικες που κανουν αυτα που βλεπουμε στις τσοντες αλλα αυτες ειναι ελαχιστες, βασικα ειναι πουτανες :)
Και βεβαια ΔΕΝ ειναι το πιο φυσικο πραγμα του κοσμου, οπως ειπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom