Νέα

Μαριάννα Ντούβλη και ο βιασμός της καμαριέρας της

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
κοιτα μην το γελας, η βιομηχανια του πορνο είναι τεραστια σε αλλες χώρες και αποφέρει μεγάλα κέρδη στους επιχειρηματίες και στο κράτος. Εδώ είναι ένα ανέκδοτο.
Συμφωνώ. ;) Μιλάμε για ελληνική τσόντα, άρα ουσιαστικά για μία ακόμα φορά μιλάμε για αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο. :rolleyes:

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Το περιεργο θα ηταν να σου εκανε.

αφου οπως και να τις γυρισει οι μαλακες που ειναι να τις αγορασουν απο τα περιπτερα θα το κανουν... γιατι να κατσει να χασει χρονο και χρημα για να σου προσφερει καλυτερη ποιοτητα? στην ελλαδα εισαι και για ελληνικη τσοντα γινετε ο λογος...
Δε νομιζω, θα αγορασει τη πρωτη, αντε και τη δευτερη φορα, μετα στοπ.

Δες τι πουλησε η Τζουλια τη πρωτη φορα και τι τις επομενες...

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
2.477
εγω δεν μπορω να βρω εγκυρο link...!!!
ειναι κανεις προθυμος να με βοηθησει?
να παρω μια ιδεα απο την τσοντα!
ευχαριστω!

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχει μία σημαντική διαφοροποίηση στην ελληνική αγορά. Από τη μία στερείται τέτοιας "κουλτούρας" και έχοντας πρόσβαση σε άπειρο υλικό από το διαδίκτυο,
Συγνωμη, μόνο οι ελληνες εχουν προσβαση σε απειρο υλικο απ το διαδικτυο? ολοι οι υπολοιποι κατοικοι του πλανητη δεν εχουν?

είναι διψασμένη να βλέπει τη γυναίκα (στην οποία μπορεί να πέσει επάνω της στο δρόμο) να γυρίζει πορνό. Ικανοποιεί και κάποιες ενδόμυχες φαντασιώσεις που άπτονται πολλών αναλύσεων.
Aπο τη μια λες οτι δεν εχουμε κουλτουρα, απο την αλλη οτι ειμαστε διψασμενοι να βλεπουμε γυναικα να γυριζει πορνο. Γενικα τη γυναικα ή την ελληνιδα γυναικα?

Δεν έχει σημασία αν σε κάποιους δεν αρέσει η Τζούλια ή είναι ψοφίμι στο πήδημα. Παίζει ρόλο η εμφάνιση και η δημοσιότητα, εκμεταλλευόμενη τα κόμπλεξ που έχουμε ως λαός. Για παράδειγμα γνωστός μου που είχει ανεβάσει πρώτος την πρώτη ταινία της Τζούλιας είχε πάνω από 50000 downloads μέσα σε λίγες ώρες μέχρι να γίνουν report τα links.
Από την άλλη οι αμοιβές που παίρνει η κάθε Τζούλια για να κάνει την πιο φυσική πράξη του κόσμου, είναι απαράδεκτες από κάθε άποψη.
Ειναι λογικο οτι η πρωτη τσοντα της Τζουλιας εκανε παταγο, οχι βεβαια επειδη εχουμε κομπλεξ σα λαος αλλα επειδη για πρωτη φορα βγηκε σε τσοντα καποια τοσο διασημη. Παντου θα γινοταν αυτο, σκεψου πχ. στην Αμερικη να εβγαινε σε τσοντοκασετα η Οπρα Γουινφρεϊ, χαμος θα γινοταν στις πωλησεις και τα κατεβασματα. Η αμοιβη που πηρε η Τζουλια στη πρωτη ταινια ητανε πολυ υψηλη συμφωνα με αυτα που ειπωθηκαν και ειναι λογικο αφου επεστραφησαν σε πολλαπλασιο στον παραγωγο. Η Τζουλια ειναι μια, δεν ειναι "η καθε Τζουλια". Η αμοιβη των υπολοιπων πρωταγωνιστριων της sirina (που ειναι αλλοδαπα μοντελα ως επι το πλειστων) φανταζομαι οτι θα ειναι τριχες.
Τελος να σου πω οτι η πορνογραφια δεν ειναι "η πιο φυσικη πραξη του κοσμου"... Ξερεις πολλες γυναικες που να πηγαινουν φυσιολογικα με δυο μαυρους, να τον παιρνουν στο κωλο, να κανουν λεσβιακα ή να τις χυνουν στο στομα?

MAKROPOUTSOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
θα μιλήσω για το θέμα λεσβιακό που για πρώτη φορά το είδαμε στην συγκεκριμένη ταινία.. τελικά είναι πολύ δύσκολο να γυριστεί κάτι τέτοιο κυρίως γιατι οι επώνυμες πρωταγωνίστριες π.χ Τζούλια, Ντούβλη δεν ξέρουν τα βασικά και ο σκηνοθέτης που ενδιαφέρεται να τελειωνει τα γυρισματα σε μια δυο μέρες το πολύ απαξιώνει την όλη φάση. Ελπίζω στο μέλλον και επειδή όπως πολλοί σημειώνουν το λεσβιακό με την Ολγα και την Μαριάννα ήταν όλα τα λεφτά ο Σειρηνάκης να δώσει ειδικό βάρος στο όλο σκηνικό..         

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Τ ο εχεις δει το βιντεακι, βλεπω !!!  :grin: :grin: :grin:

Οχι θα το αφηνα  :sunglasses: .

Και επιτελους οχι αλλα μπαζα , σαυρες , ασχημομουρες , πατσαβουρες , βλαχαρες .
Να πρωταγωνιστουν μονο γυναικες σαν την πρωτη (Κελλη νομιζω :think: ) .

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Οχι θα το αφηνα  :sunglasses: .

Και επιτελους οχι αλλα μπαζα , σαυρες , ασχημομουρες , πατσαβουρες , βλαχαρες .
Να πρωταγωνιστουν μονο γυναικες σαν την πρωτη (Κελλη νομιζω :think: ) .
Αφου το ειδες, μπορεις να λες την γνωμη σου !!!
Εγω δεν το εχω δει ακομα, οποτε ΔΕΝ μπορω να πω την γνωμη μου !!!
Οταν το δω, θα την πω και εγω !!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Νά κάνω ένα λεσβιακο μέ τόν speedoula  :think: :think: :think: :think:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
7 μαλακίες βάρεσα :sunglasses: μέχρι τώρα :sunglasses:

Γνωστη ανωμαλαρα εισαι , λογικο ειναι  :)

Αφου το ειδες, μπορεις να λες την γνωμη σου !!!
Εγω δεν το εχω δει ακομα, οποτε ΔΕΝ μπορω να πω την γνωμη μου !!!
Οταν το δω, θα την πω και εγω !!!
Εμένα η σκηνή που γαμήσαν τις καμαρίες μου άρεσε πάντως. :sunglasses:

[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

Μονο την Κατια κ το λεσβιακο ειδα απ τα βιντεακια στο τσονταδικο , αλλα καπου ειχα δει και την Κελλη .

Τεςπα η Κατια ειναι σιχαμενο μπαζο του κερατα . :cheesy:
Η αλλη παλι  :cum: :cum: .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom