Το κουραζουμε το θεμα φιλοι μου. Εδω υπαρχουν πολλα νηματα αφιερωμενα σε γυναικες του χωρου...Βρισκονται εδω για να περναμε εμεις καλυτερα. Βρισκονται εδω για να περιοριζουμε τις διασπαρτες αναφορες και να βρισκουμε πληροφοριες ευκολοτερα.Εγω θα προσπαθω να ενημερωνω τους φιλους εδω με διαφορους τροπους. Με αναφορες, κρητικες, παρουσιασες, διαγραμματα κλπ. Επισης ενας τροπος βοηθειας ειναι και το ανοιγμα νηματος(αν το επιθυμει η κοπελα φυσικα). Πιστευω πως ειναι μια καλη λυση συγκεντρωσης ινφο και φωτογραφιων για την καλυτερη εξυπηρετηση των μελων...Θα συνεχιζω να το κανω λοιπον για οσες περιπτωσεις μπορω. Το site προσφερει αυτη τη δυνατοτητα και θα το κανω...Δεν με ενδιαφερει αν ειναι ομορφη η ασχημη. Επισης δεν με ενδιαφερει αν ειναι νεα η γρια. Τα γουστα διαφερουν. Δεν μπορουμε ολοι να βρισκομαστε με την ιδια γυναικα.
ΥΓ. Ορισμενοι αγαθοπονηροι ας βγαλουν απο το μυαλο τους το "σπρωξιμο". Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα οταν κοπελα εχει αγγελια. Λιγο να σκεφτομαστε πριν χρησιμοποιουμε λεξεις...Επισης μερικοι πονηροπουτσοι ας κρατησουν οδηγιες προς ναυτιλομενους για τον εαυτο τους...Μεγαλα παιδια ειμαστε ξερουμε με ποιες καδρονιαζουμε...
zadren σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση... θα το δοκιμάσω το γκιλφίδιο.
τώρα για την πρώτη πρόταση του ΥΓ θα μας επιτρέψεις να διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις. Πιθανόν το συγκεκριμένο thread να είναι προϊόν ανιδιοτελούς, ανόθευτης ενημέρωσης. Φαντάζομαι δεν πιστεύεις ότι αυτό αποτελεί έναν καθολικό κανόνα;
Τελειώνοντας με αυτό το ζήτημα, γιατί όντως το κουράσαμε, έχω να σου απευθύνω μια ερώτηση, αν θες απαντάς:
η αρνητική ενημέρωση στο thread μιας κοπέλας, είναι ενημέρωση; θέλω να πω αν μια κοπέλα παρέχει κακές υπηρεσίες ή δεν παρέχει υπηρεσίες call-girl αλλά studio, δεν είναι χρήσιμο το thread της να παραμένει ενεργό και να μην διαγράφεται, έτσι ώστε κάποιος χρήστης που θα δει την αγγελία της σε ένα άσχετο site, να έχει την δυνατότητα να ανατρέξει στην βάση δεδομένων του φόρουμ εδώ, να ενημερωθεί και να μην κλαίει τα λεφτά του εκ των υστέρων;
Συνεπώς επαναλαμβάνω για τρίτη φορά το ερώτημα που έχει μείνει αναπάντητο, προς επίρρωση των προηγούμενων ερωτημάτων:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=64847.msg6779910#msg6779910]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=64847.msg6779910#msg6779910[/url]
για το τελευταίο ερώτημα δεν περιμένω απάντηση, είμαι σε διαδικασία move on