giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
φιλε slk55 η μαρια55 δεν αφηνει χυσιμο στο στομα εσυ πωσ το εκανες? εδωσες εξτρα δωρακι?
η μαρια δε τα παιρνει στο στομα και δε δινει κωλο...Αν για καποιο λογο αυτο εγινε ισως εγινε πανω στο παιχνιδι και επειδη μπορει να γουσταρε η γυναικα. Εχει ξανασυμβει...με αλλεςφιλε slk55 η μαρια55 δεν αφηνει χυσιμο στο στομα εσυ πωσ το εκανες? εδωσες εξτρα δωρακι?
η μαρια δε τα παιρνει στο στομα και δε δινει κωλο...Αν για καποιο λογο αυτο εγινε ισως εγινε πανω στο παιχνιδι και επειδη μπορει να γουσταρε η γυναικα. Εχει ξανασυμβει...με αλλες
οκ...τα θελει ο ποπος σου..σου εστειλα πμ και χτες αλλα και προχθες...οτι αποφασισεις μου λες...το ξερεις οτι δεν ξεχνω...ρε ρεμαλι με το "ρουσφετι" τι θα γινει ??? χαχαχαχα !!!1
οκ...τα θελει ο ποπος σου..σου εστειλα πμ και χτες αλλα και προχθες...οτι αποφασισεις μου λες...το ξερεις οτι δεν ξεχνω...
οκ φιλε...ελα ρε στο αλλο νημα ειχαμε θεμα με το τυπακι που σου την ειπε ...για αυτο , να σου στειλω πμ το νουμερο , να κανω την προσπαθεια μου ......χαχαχαχχαχα !!!!!
τέτοιες ενημερώσεις για γιαγιαδες του πενηνταρικου κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι για κουτόφραγκους και φλουφλιδες και επομένως ειναι ακρως επικύνδινες .o zadren φιλαρακι ειναι απο τα πιο ενεργα μελη οσον αφοραν την ενημερωση για τις ανεξαρτητες..το οτι δεν εγκρινεις την συγκεκριμενη ειναι σεβαστο ,αλλα δεν χρειαζεται να επιτιθεσαι σε κανεναν..
τέτοιες ενημερώσεις για γιαγιαδες του πενηνταρικου κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι για κουτόφραγκους και φλουφλιδες και επομένως ειναι ακρως επικύνδινες .
εδω μέσα ειναι για να βρίσκουμε καλές και οικονομικές λύσεις....
άμα ειναι να ταιζουμε γιαγουλες με πενηνταρικα υπάρχουν 10δες σαιτ στο ιντερνετ......
τέτοιες ενημερώσεις για γιαγιαδες του πενηνταρικου κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι για κουτόφραγκους και φλουφλιδες και επομένως ειναι ακρως επικύνδινες .
άμα ειναι να ταιζουμε γιαγουλες με πενηνταρικα υπάρχουν 10δες σαιτ στο ιντερνετ......
Αυτοί οι χαρακτηρισμοί όμως... Ο καθένας πηδάει ότι γουστάρει. Αυτό κάνει κέφι, τόσο γουστάρει να πληρώσει και μέχρι εδώ. Άκυρο το σχόλιο.
Η "ταπεινή" σας γνώμη καταγράφηκετέτοιες ενημερώσεις για γιαγιαδες του πενηνταρικου κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι για κουτόφραγκους και φλουφλιδες και επομένως ειναι ακρως επικύνδινες .
κάθε κοπέλα ή γραφείο ή μασατζίδικο, το οποίο έχει πάνω του πολλές πληροφορίες, διαθέτει δικό του νήμα για να είναι συγκεντρωμένες οι πληροφορίες
τόσο απλά...
κάποιοι έιναι ειδικοί στην πληροφόριση εδώ μέσα.....και εχουν και λεφτα για πέταμα αυτο εχω καταλάβειΠολύ κακό για το τίποτα.Η Μαρία 55 είναι μιά σέξυ θεία 60 ετών.Η Μάγια την έβγαλε στο κλαρί δίνοντας μάλιστα και τον χώρο της.
Κάνει ένα απλό γαμήσι χωρίς καμμιά ιδιαιτερότητα.Στο ξεκίνημά της -πριν ένα χρόνο περίπου- έδινε κώλο άνευ αντιλογίας.Μετά
την διαδικτυακή της αναβάθμιση ο κώλος κόπηκε.
Γιά γειτόνισα πού θα σού προσέχει το παιδί για να πεταχτείς μέχρι τη λαική, μιά χαρά είναι.
Αυτό πού δεν εξηγείται εύκολα είναι να διαθέτει νήμα στη ναυαρχίδα τού μπουρδελισμού!
Δύο εξηγήσεις υπάρχουν.Κάποιοι δεν έχουν γαμήσει ποτέ χωρίς πληρωμή με μετρητά ή κάτι άλλο συμβαίνει.
Αυτό πού δεν εξηγείται εύκολα είναι να διαθέτει νήμα στη ναυαρχίδα τού μπουρδελισμού!
Δύο εξηγήσεις υπάρχουν.Κάποιοι δεν έχουν γαμήσει ποτέ χωρίς πληρωμή με μετρητά ή κάτι άλλο συμβαίνει.
φιλε μου ευχαριστουμε για το βιογραφικο ιστορικο των δυο γυναικων...εσυ για να τα λες κατι παραπανω θα ξερεις..Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι συναντησα και τις δυο,περασα πολυ καλα με τη Μαρια αλλα και τη Μαγια και μοιραζομαι την εμπειρια μου στο φορουμ...Σου υποσχομαι την επομενη φορα πριν μοιραστω εμπειρια να σε ρωτησω αν η γυναικα καλυπτει τα δικα σου standards.Η συγκέντρωση τών πληροφοριών μπορεί να είναι προιόν προσυνενοημένης ενέργειας.
Σωστά;
Η συγκέντρωση τών πληροφοριών μπορεί να είναι προιόν προσυνενοημένης ενέργειας.
Σωστά;
φιλε μου ευχαριστουμε για το βιογραφικο ιστορικο των δυο γυναικων...εσυ για να τα λες κατι παραπανω θα ξερεις..Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι συναντησα και τις δυο,περασα πολυ καλα με τη Μαρια αλλα και τη Μαγια και μοιραζομαι την εμπειρια μου στο φορουμ...Σου υποσχομαι την επομενη φορα πριν μοιραστω εμπειρια να σε ρωτησω αν η γυναικα καλυπτει τα δικα σου standards.
Μεχρι να γινει αυτο ομως αυτα ειχα να καταθεσω ως εμπειρια και αυτα καταθετω.
Υγ.το βιογραφικο που καταθεσες δεν ισχυει...