nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.998
- Πόντοι
- 5.784
Στα λουλούδια είναι αυτό ρε, οχι στα βρακια!!!Το κίτρινο είναι της ζήλιας.
Να διαβάζεις μαντάμ φιγκαρό.
Στα λουλούδια είναι αυτό ρε, οχι στα βρακια!!!Το κίτρινο είναι της ζήλιας.
Να διαβάζεις μαντάμ φιγκαρό.
Έχεις αργησει πολύ... την έχω κλείσει την θέση τουλάχιστον 10 σελίδες πριν...Κουμπάρο έχετε βρει?
είναι βιτσιανώμαλος είπαμε ρε κι εσύ....Στα λουλούδια είναι αυτό ρε, οχι στα βρακια!!!
Α μπορούμε να γίνουμε και οι 2 κουμπάροι.. μ'αρεσουν οι παρτουζες..Θα χρησιμοποιείσω ανορθόδοξες μεθόδους για να το αλλάξω αυτό......
Ο κουμπάρος την κουμπάρα....Α εσύ τέτοια κουμπαριά λες....?
Και τον @Βιτσιανώμαλος τι να τον κάνω? Να παίξουμε resident evil?
ποίημαΚωλαρα
Μαρία με τα κίτρινα ποιόν αγαπάσ καλύτεραΠαντού ισχύει. Έχεις δει γυναίκα με κίτρινο έξω; όχι. Εμ βέβαια, δεν θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ζηλεύουν τα τσόλια.
Αυτη έχω δει με κίτριναΜαρία με τα κίτρινα ποιόν αγαπάσ καλύτερα
Ποιόν αγαπάσ καλύτερα τον άντρα σου ή τον γείτονα
Τι ζουμερή μουναρα είναι αυτή ρε Μαράκι !!! Πότε θα βρεθούμε να στη φάω ?
Ένσημα σου κολλούσαν τουλάχιστον;Ποιος τσακώθηκε; εγώ έλεγα τι έβλεπα και σε κάποιους δεν άρεσε αυτό. Έφυγα κι ησύχασα. Άσε που έχω και πάτημα ότι φταίνε αυτοί. Ξέρεις τι μαρτύριο είναι να τσαρκάρεις βλέποντας κατά 70% μπετά και φόλες; τώρα την σκαπούλαρα.
Το περπάτημα κάνει καλό στην υγείαΣτα cg είναι πιο ξεκούραστα. Πας αφού το σκεφτείς από τον καναπέ και αράζεις. Έρχεται η τύπισσα, ανοίγεις την πόρτα και μπορεί να δεις μια άλλη αλλα τουλάχιστον δεν περπάτησες. Βέβαια κι αυτό δεν είναι καλό αλλά τι να κάνουμε;
Τότε γιατί το εκανες;Ναι σωστά αλλά να γίνεται για κάποιο λόγο. Π.χ αραλίκι βόλτα. Αν είναι να πηγαίνεις και να σκέφτεσαι τι θα δεις πάλι, σε πιάνει θλίψη.
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλεθειΆμα δεν είναι αυτή που περιμένεις απλά κλείσε της την πόρτα στην μούρη....αμάν ρε συ...
Και τα παπούτσια μέσα σε αυτή τη περίπτωσηΜπορεί όμως να του έρθει και καμιά πιο όμορφη από αυτή που περίμενε...οπότε....
Περνούσες στα ενδότερα στις τσαρκες;Παλιά υπήρχε ενδιαφέρον. Τα τελευταία χρόνια είναι αίσχος και άρα αγγαρεία. Οπότε λες πάω να τα πω ως έχουν για να γελάμε.
Ο τύπος είναι μπουρδελορεπορτερ ..Τότε γιατί το εκανες;
@Maria. Άκυρος ο γάμος... ο τύπος δεν έχει μία... θα βρούμε άλλον γαμπρό μανάρι μου, μην στεναχωριέσαι!!Πολύ παλιά και σπανιότατα. Είναι πως την έχει δει ο καθένας. Εγώ ας πούμε δεν αντιλαμβάνομαι το αγοραίο ως ανάγκη ή λύση. Το βλέπω ως ευκαιρία άμεσου πηδήματος ως ποικιλία. Αυτό με κάνει να πηγαίνω μόνο σε χαμηλές κατηγορίες. Ακόμα και τις καλές οικονομικά εποχές στην χώρα δεν πήγαινα π.χ με cg παρά μόνο εξαιρετικά σπάνια κι αυτό έτσι για να δω πως είναι.
Εγω δεν έχω πάει ποτέ ούτε σε μπουρδελο ούτε σε στούντιο... ειδικά τα μπουρδελα τα θεωρώ πολύ της "πλεμπας" ... μασαζ έχω πάει 2 φορές, οκ, μέχρι εκεί... βαριεμαι και τρομερά το μασαζ... αλλά στο Μαράκι θα κάνω ένα μασαζακι(αυτό δεν το βαριεμαι, να μου κάνουν βαριεμαι)... @Maria. Να έχεις και αιθέρια έλαια μαζί μωρό μου... γενικά μ' αρεσει η επικοινωνία, η οικειότητα που αποκτάς με την παρτενέρ...Κακά τα ψέμματα. Τα μπουρδέλα διαλύθηκαν. Τα στούντιο ξέμειναν. Τα μασάζ έχουν μόνο χοντρές η θείτσες και ειδικό κοινό. Άρα σύντομα όλα θα είναι περιβάλλον cg.
Θα γίνω κι εγώ cg απλά μην μπερδευτώ και γίνω cd.