Φίλε με αυτήν ούτε με γερανό δεν μου σηκωνεται...
Σαμπως αυτην τη σηκωνει ο γερανος;
Φίλε με αυτήν ούτε με γερανό δεν μου σηκωνεται...
Με άλλες πάντως, με το που μπαίνουν στο δωμάτιο... νιώθω μια ανύψωση... ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε... @Bathory10Φίλε με αυτήν ούτε με γερανό δεν μου σηκωνεται...
επιτέλους κ ενα μοντελε σωματακι...
Ελα που δεν ξέρεις.....Όπως.........?
Θα φάμε όλοι κρέας εκείνη τη μέραΜαράκι η Τσικνοπέμπτη φανταζομαι είναι ήδη κλεισμένη εε?? Ολη μερα με @Βιτσιανώμαλος ??
Κάτι μου έρχεται στο μυαλό...... αλλά είναι θαμπή η σκέψη.....
επιτέλους κ ενα μοντελε σωματακι...
Μπριζολάκια λαιμού!Κοκορέτσι??
Κουκλί μου εσύ !!! Ολοι αυτοι που λεγαν για ψευτικες φωτο θα τον εχουν κανει λαστιχο... ή... θα ειναι στην αναμονη με νουμερο προτεραιοτητας... και θα βραζουν στο ζουμι τους...
Ομολογώ πως έχεις δίκαιοΚουκλί μου εσύ !!! Ολοι αυτοι που λεγαν για ψευτικες φωτο θα τον εχουν κανει λαστιχο... ή... θα ειναι στην αναμονη με νουμερο προτεραιοτητας... και θα βραζουν στο ζουμι τους...
Έχω μια φίλη στα τυριά σε σούπερ και πάω και της κάνω γλυφομούνι κάτω στην αποθήκη η την πηδάω. Μου χτυπάει και το κασέρι Μυτιλήνης με τιμή ανθότυρου. Δύσκολη η ζωή...
Κάνε μου μια χάρη βάλε κίτρινα εσώρουχα και μείνε με αυτά εφόρου ζωής μέχρι να γίνουν καφέ από τις κενώσειςΣαν την Μαρία καμιά!
Ευχαριστώ πολύκουκλί
Είμαι ζηλιάρα σε θέλω μόνο δίκη μου !!!!!!!!!!!Το κίτρινο είναι της ζήλιας.
Να διαβάζεις μαντάμ φιγκαρό.
τη μαμά και το μπαμπά για τα γονίδια...εγώ δεν έκανα τίποταΕυχαριστώ πολύ
Είμαι καινούργιος, έχει ωραίο κωλαρακι το μωρό, υπάρχουν φωτογραφίες???? Πολύ ωραίο μωρό φαίνεται
Κωλαρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: