nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Οχι γιατι αυτή που εννοείς έχει απασχολημένα τα χειλη μου και δεν μπορώ νσ συγκεντρωθω...Σε καμιά άλλη έχεις κάνει μασάζ?εδώ εννοώ....
Οχι γιατι αυτή που εννοείς έχει απασχολημένα τα χειλη μου και δεν μπορώ νσ συγκεντρωθω...Σε καμιά άλλη έχεις κάνει μασάζ?εδώ εννοώ....
Λες να με ερωτεύθηκε???Αυτό δεν είναι σεξ ....ειναι έρωτας......
Βρε κουτσομπόλη...Από το 1 έως το 20 πόσο κόλλημα με την πάρτη της?
Εντάξει... είμαι σε κέντρο απεξάρτησης για την ώρα γιατί δεν εμφανίζεται... επομένως την...Ε.....εντάξει μεταξύ μας θα μείνει αυτό.....
Αστο γιατι υπάρχουν πολλά άσματα με το όνομα της... και της Μαριώς μας βέβαια...
Δεν λέω γιατί με δουλευει ο @Bathory10 ... αντε θα το κάνω για να εχει να γράφει μετά... λοιπόν όταν αυτό το κορίτσι σε κοιτάει στα μάτια, νιώθεις...Για πες περίπτωση και τι σε οδήγησε εκεί.
Μηπως τα παραλες λιγο;Δεν λέω γιατί με δουλευει ο @Bathory10 ... αντε θα το κάνω για να εχει να γράφει μετά... λοιπόν όταν αυτό το κορίτσι σε κοιτάει στα μάτια, νιώθεις...
όπως η μάνα το παιδί
όπως η φλόγα το δαδί
όπως ο γέρος τη ζωή που τον αφήνει,
όπως η άβυσσος το φως
όπως τα όνειρα ο φτωχός
κι ο κουρασμένος στρατιώτης την ειρήνη...
Ε προφανώς... απλά τσιγκλάω τον @Bathory10 γιατί με τσιγκλάει και εκείνος...Μηπως τα παραλες λιγο;
Καμία 20αρια σίγουρα... τις 2 από αυτές ήταν και εκείνη μαζί μου...Πόσες φορές την αύτωσες;
Mακρια σου πεφτειΓουστάρω μια από Θεσσαλονίκη......
Εσυ Αθήνα κι αυτή Θεσσαλονίκη.. (εσυ εισαι μεταλλας ομως...)Γουστάρω μια από Θεσσαλονίκη......
Μέλι βάλε και πασαλειψε το πουλί σου... για πλυσεις δεν το έφτιαξες ή θα το πιεις? Βασικά τέτοιος βιτσιανωμαλος που είσαι, κάνε πλυσεις και μετά πιες το...Έφτιαξα διπλό χαμομήλι.
Ε ρε καύλες.
Ενα πατερ κλεομενη θελει να μαθει να σεβεταιΆκουει gothic ....
Χριστιανη Ορθοδοξη;Είναι.....Ρωσίδα
θελει εξορκισμοΜάλλον παγανίστρια.. γιατι ρωτάς?
Κατακαρδα τον πηρες το χωρισμοΕγω παλιά είχα μια γκόμενά Ρουμάνα.. οχι πουτανα...την εθχα γνωρίσει από κατι online παιχνίδια και τέτοια... ήρθε 4-5 φορές Ελλάδα, πήγα και εγω μια στο Βουκουρέστι... καλή κοπέλα αν και γενικά οι Ρουμάνες είναι από τις χειρότερες.. πλήρωνε ξενοδοχεία, γνώρισα την οικογένεια της.. οκ... δεν θα ξεχάσω την τελευταία φορά που έφευγε , στο Ελ. Βενιζέλος , το κλάμα που έριξε όταν της είπα τέλος... δεν μ'αφηνε να φυγω... στενοχωρηθηκα.. μετά από κάνα 2ωρο γαμιομουν με μια στην Ηλιούπολη...
Είχε μια αδερφή με κάτι βυζαρες... μαλακα τέτοια βυζια δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου... μασταρια, οχι βυζια...Κατακαρδα τον πηρες το χωρισμο
Αχχ έρημα μου νιάτα πουτσαλακωθηκατε!Τέτοιος πόρνος που είσαι λογικό είναι........
Αν βρω φωτος αυριο σε κάναν ξεχασμένο δίσκο, θα ανεβάσω... ΒΥΖΟΥΜΠΕΣ!!!! χαχαχΕίχε μια αδερφή με κάτι βυζαρες... μαλακα τέτοια βυζια δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου... μασταρια, οχι βυζια...