sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Υπαρχει και το τζελ ξυρισματος για απαλη επιδερμιδα. Αυτο δεν με χαλαει καθολου.Προφανώς.... εμένα το τζελ πάντως με χαλάει...
Υπαρχει και το τζελ ξυρισματος για απαλη επιδερμιδα. Αυτο δεν με χαλαει καθολου.Προφανώς.... εμένα το τζελ πάντως με χαλάει...
Δεν εννοώ αυτό αλλά οκ.Απλός @Maria. Εννοεί ο κύριος ότι έχεις την επιλογή του να την βγάλεις φθηνά ( σχετικό είναι αυτο) στο studio με 50 € η σε απλό οικο ανοχής με 20 € απλός είναι λιγότερος χρόνος που είσαι με την κοπέλα ....
Μπορεί να κάνω λάθος. Μου φαίνεται παράλογο να είναι στα έξτρα. Ίσως λόγω έλλειψης χρόνου να είναι στα έξτρα. Στο ξενοδοχείο όμως δεν τίθεται θέμα.Και κάνεις λάθος. Το 69 στο στούντιο δεν είναι στο νορμαλ σεχ
Φιλιά στο εσωτερικό του λαιμού σου.??. εχω γλώσσα μετροποντικα... θα φτάσει στις αμυγδαλές σου!Μπορεί να κάνω λάθος. Μου φαίνεται παράλογο να είναι στα έξτρα. Ίσως λόγω έλλειψης χρόνου να είναι στα έξτρα. Στο ξενοδοχείο όμως δεν τίθεται θέμα.
Λοιπόν το πρόγραμμα μου περιέχει ελεύθερα γλυψιματα ελεύθερο στοματικό 69 χάδια ελεύθερα πιασίματα φιλία στο λαιμό και 2 εκτονώσεις.
Γκαύλα αυτές οι κάλτσες!! μιλάω απολύτως σοβαρά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το μονο προβλημα σε αυτα ειναι οτι ο αλλος δε θελει να τελειωσει τη δευτερη φορα.. θελει τον ατελειωτο..Μπορεί να κάνω λάθος. Μου φαίνεται παράλογο να είναι στα έξτρα. Ίσως λόγω έλλειψης χρόνου να είναι στα έξτρα. Στο ξενοδοχείο όμως δεν τίθεται θέμα.
Λοιπόν το πρόγραμμα μου περιέχει ελεύθερα γλυψιματα ελεύθερο στοματικό 69 χάδια ελεύθερα πιασίματα φιλία στο λαιμό και 2 εκτονώσεις.
Τέλεια. Έπρεπε να γραφτούν 123 σελίδες για να το κάνει?Μπορεί να κάνω λάθος. Μου φαίνεται παράλογο να είναι στα έξτρα. Ίσως λόγω έλλειψης χρόνου να είναι στα έξτρα. Στο ξενοδοχείο όμως δεν τίθεται θέμα.
Σοβαρεψε η κουβέντα παλι γαμωτο... που είναι τα ποιητικά βραδιά με τον @Βιτσιανώμαλος και την @Maria. ???Που πας μην φύγεις..!.
Όταν τις έκλεψα από τον βιτσιανωμαλο μαύρες ήταν.Τις έβαλα πλυντήριο. Τις έχει φάει και ο σκορος από την άλλη πλευρά τρύπιες είναιΆμα ήταν και μαυρισμένες από κάτω θα ήταν καλύτερα...
Exactly the size i like!Γεια σας για όσους αναρωτιούνται για το στήθος μου
τετοια λεγε και ο @Βιτσιανώμαλος θα σαλταρει ελπιζω να μην εχει φαει ολα τα μπισκοτα και του πεσαν βαρια...Άμα ήταν και μαυρισμένες από κάτω θα ήταν καλύτερα...
Θα του πέσουν βαριά τα μπισκότα και δεν θα του χωράει το στρινγκτετοια λεγε και ο @Βιτσιανώμαλος θα σαλταρει ελπιζω να μην εχει φαει ολα τα μπισκοτα και του πεσαν βαρια...
Και έψαχνα την Καλτσα μου
Εισαι θεοτρελος
συμφωνα με το νεαρο της ηλικιας της και πολλα αλλα στο στυλ της και στο μουτρακι της και γω 2 φορες δε της ειπα να τις βγαλει γιατι της πηγαινει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντως τα πέλματα της πρέπει να είναι τεράστια ετσι όπως τα βλέπω... όσο πάει και με φτιάχνει και πιο πολύ αυτό το κορίτσι....συμφωνα με το νεαρο της ηλικιας της και πολλα αλλα στο στυλ της και στο μουτρακι της και γω 2 φορες δε της ειπα να τις βγαλει γιατι της πηγαινει
εχω πει πολλα ας τα πει η Μαρια δε δινω απορητες πληροφοριες..Πες μου ότι είχε και τσάντα polo μαζί της...