vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.647
- Πόντοι
- 1.436
Γεροντοερωτας μου μυρίζει...δεν θα πω αν ειχε τσαντα polo αιγουρα ομως εχει Louis Vuitton κωλο
καλη συνεχεια απο μενα
Καλη συνεχεια
Γεροντοερωτας μου μυρίζει...δεν θα πω αν ειχε τσαντα polo αιγουρα ομως εχει Louis Vuitton κωλο
καλη συνεχεια απο μενα
Μωρό μουδεν θα πω αν ειχε τσαντα polo αιγουρα ομως εχει Louis Vuitton κωλο
καλη συνεχεια απο μενα
Γιατί ερωτευσιμο κορίτσι είναι....Είναι πολύ μικρή ρε σεις ποιος ερωτεύεται τέτοια ηλικία?
Ακομα καλυτερα, για το λοφο "με τα βουρλα και στη μεση τη βρυσουλα"Δεν αναρωτιέται κανείς για το στήθος σου , για τον κώλο σου ενδιαφερόμαστε .
Για πες
εγω σελιδα 87 εγραψα .. υπαρχει καπου αλλη μια η 2 κριτκες μου φαινεται ..πολυ πιθανη βλεπω την 1 περιπτωση.. απ την αλλη και η Μαρια δε κανει 100 ραντευου τη μερα εχει και αλλα πραματα να κανει οποτε κανει πιο λιγα ραντευου και καλα κανει ..σιγουρα υπαρχουν καποιοι που απλα δε γραφουν για τους δικους λογους ο καθεναςΡε παλικάρια (και @Maria.) sorry για την παρέμβαση που μπορεί χαλάει την ωραία ατμόσφαιρα του νήματος, άλλα το παρακολουθώ και βλέπω σε 126 σελίδες 2 πράγματα.
1ον photos από ένα κορμί λαμπάδα άκρως αξιογάμητο με καταπληκτικό κώλο και
2ον καθόλου (σχεδόν) κριτικές γι' αυτό το κορμί
οπότε το φτωχό μου το μυαλό καταλήγει σε 3 περιπτώσεις που μπορεί να συμβαίνουν
1. κάποιοι παρτάκηδες γαμάνε και δεν μιλάνε μην τυχόν και τους φάμε το γλυκό
2. το νήμα και το όλο τζέρτζελο εδώ είναι προϊόν κάποιου απόφοιτου της ανωτάτης φιδεμπορικής, κάποιοι το ξέρουν και πάλι δεν μιλάνε
3. είμαστε τελικά όλοι τσίπιδες και δεν δίνουμε 150 γιούρια για να απολαύσουμε αυτή την κορμάρα για μία ώρα και απλά καυλαντίζουμε άσκοπα
Δεν υιοθετώ καμιά από τις παραπάνω περιπτώσεις, αλλά αν ισχύει κάποια από τις δύο πρώτες και μερικά λαμόγια δεν μιλάνε, είναι για κλωτσιές. Το bou είναι για να αλληλοενημερωνόμαστε, όχι μόνο για καυλάντα που και αυτή στο πρόγραμμα είναι βέβαια.
Να σου προσθέσω και ένα 4ο. Πολλοί κοιτάνε και τις υπηρεσίες. Εάν το τρίπτυχο υπηρεσίες σώμα και κόστος ήταν στο μέγιστο θα είχαμε δεκάδες κριτικές.Ρε παλικάρια (και @Maria.) sorry για την παρέμβαση που μπορεί χαλάει την ωραία ατμόσφαιρα του νήματος, άλλα το παρακολουθώ και βλέπω σε 126 σελίδες 2 πράγματα.
1ον photos από ένα κορμί λαμπάδα άκρως αξιογάμητο με καταπληκτικό κώλο και
2ον καθόλου (σχεδόν) κριτικές γι' αυτό το κορμί
οπότε το φτωχό μου το μυαλό καταλήγει σε 3 περιπτώσεις που μπορεί να συμβαίνουν
1. κάποιοι παρτάκηδες γαμάνε και δεν μιλάνε μην τυχόν και τους φάμε το γλυκό
2. το νήμα και το όλο τζέρτζελο εδώ είναι προϊόν κάποιου απόφοιτου της ανωτάτης φιδεμπορικής, κάποιοι το ξέρουν και πάλι δεν μιλάνε
3. είμαστε τελικά όλοι τσίπιδες και δεν δίνουμε 150 γιούρια για να απολαύσουμε αυτή την κορμάρα για μία ώρα και απλά καυλαντίζουμε άσκοπα
Δεν υιοθετώ καμιά από τις παραπάνω περιπτώσεις, αλλά αν ισχύει κάποια από τις δύο πρώτες και μερικά λαμόγια δεν μιλάνε, είναι για κλωτσιές. Το bou είναι για να αλληλοενημερωνόμαστε, όχι μόνο για καυλάντα που και αυτή στο πρόγραμμα είναι βέβαια.
κουκλιτσα εισαι,ωραιο σωμα εχεις.
επειδη κοβω βολτες,ολο στα μπουρδελα του μεταξουργειου πανε(με το ζορι και το 10ευρω το βρισκουν) και σε στουντιο που παω δε τους εχω δει ποτε,ουτε καν στη φυλης(το 20αρικο τους φαινεται πολυ,που ουτε καν ειναι πολυ,φαντασου τι φτωχεια εχουν).Αν εχουν φραγκα τοτε γιατι δουλεουν σε εργοστασια ή πλαινουν τζαμια?η πλειοψηφια των πακι ειναι πολυ αφραγκοι,πεφτεις εξω αλλα ενταξει αποψεις ειναι αυτες.Φίλε ορέος23, μια χαρά φράγκα έχουν οι Πακιστανοί. Με τα μαγαζιά τους, με τις διευκολύνσεις τους, με τα επιδόματά τους, έφορια πληρώνουν αν κι όταν το θυμηθούν κτλ. Έχω πετύχει αρκετούς να παζαρεύουν γαμησάρες με μουνάρες από μπουρδέλα και έχω πετύχει και αρκετούς στα ξενοδοχεία του κέντρου να τις ξεσκίζουν. Για μπιρίμπα πήγαν εκεί; άνοιξε τα μάτια σου και κόβε βόλτες να το διαπιστώσεις κι εσύ. Χαμός γίνεται. Να είσαι καλά.
εγω δε γραφω εκει ...@Maria. Καλορίζικη η καρτέλα κριτικών
χαχαχα ετσι για φαση..Γιατί? Μα εκεί πρέπει να γράψεις για να βλέπουν όλοι γι αυτό υπάρχουν οι καρτέλες στα κορίτσια
Όντως και εγω αυτο πιστεύω... και στην τελική @Black Diamond αφου είσαι και ευχαριστημένος, καλό θα της κάνεις....Γιατί? Μα εκεί πρέπει να γράψεις για να βλέπουν όλοι γι αυτό υπάρχουν οι καρτέλες στα κορίτσια
βαριεμε να γραφω ελληνικα και δε με αφηνουν να γραφω greeklish θα βαλω αυτη που γραψα εδωΧωρίς κριτικές καρτέλα δλδ?
Κάνε copy pasteβαριεμε να γραφω ελληνικα και δε με αφηνουν να γραφω greeklish θα βαλω αυτη που γραψα εδω
ναι το θεμα ειναι γιατι δε γραφουν οι αλλοι..Κάνε copy paste
Αυτό έχει να κάνει με εκείνους... βέβαια εγώ πιστεύω ότι μετά τον κακό χαμό που έγινε στο ξεκίνημα του νήματος, σίγουρα αρκετοί από αυτούς που την εκραζαν έχουν πάει μαζί της... εδώ ο @Βιτσιανώμαλος την βλεπει στο υπνο του κάθε βράδυ!!ναι το θεμα ειναι γιατι δε γραφουν οι αλλοι..