KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.758
- Πόντοι
- 6.166
Εχω ενα θεμα δεν εχω καλη μιζα αλλα αν παρει μπρος το εργαλειο δεν σταματαει .Για μιζαρε ξανα να παρω μπροςΕννοείς αυτό που νομίζω?
Εχω ενα θεμα δεν εχω καλη μιζα αλλα αν παρει μπρος το εργαλειο δεν σταματαει .Για μιζαρε ξανα να παρω μπροςΕννοείς αυτό που νομίζω?
αλλα πραγματα που εκανα μεσα και δεν θα εκανε στην ιδιωτικη πολιτικη μου ζωη αλλα και ατομα που δεν θα γνωριζα και καναμε διαφορα μετα τον στρατο αλλα και ατομο που γνωρισα και τοτε δεν υπηρχε μπου κλπ μου εδωσε τηλ απο γραφειο και μιλαμε γαμησα μουνια που επαιρναν τοτε εξηντα ευρωπουλα και τωρα εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο. Συν φοιτητριες που γαμουσαμε μεσω γνωστον στο στρατο διαφορα τι να πρωτο θυμηθωΕννοείς αυτό που νομίζω? ζιγκολικη στο στρατό πρώτη φορά ακούω
Τοτε ειχε καλα κομματια εβρισκες οι περισσσοτεροι μεσω αγγελιων απο τις εφημεριδες αλλα αν ειχες γνωστους νυχτα κλπ γαμουσες αρχοντικα .Στο στρατο να ειναι καλα το παλουκαρι μονιμο στελεχος του ναυτικου που μου εδωσε το τηλ γραφειου με καλα κομματια .Τι να σου πω ρε φίλε εγώ μέχρι το 2020 πήγαινα φυλής και σε στούντιο....
Καλημερα babyΚαλημέρα σε όλους Βιτσιανωμαλε καλημέρα ιδιαιτέρως
Καλημέρα μωρό μΚαλημερα baby
Με χυσαμολη μέσα? Κράτα το για σενα... ανώμαλε!!Πουλάω 5€ ειδικό γλύκισμα για γλυφομούνι .....μόνο μετρητά παρακαλώ
Καλως τον και ας αργησεΠαρών!
Θα κάνεις την οικονομική υπέρβαση να συναντήσεις τη Μαρια;Παρών!
Θα κάνεις την οικονομική υπέρβαση να συναντήσεις τη Μαρια;
Ειλικρινά ντρέπομαι για 150. Θα της πω να το πάει 300 να με τσούξει. Βιτσιανώμαλος όνομα και πράγμα.
Θα με διαλύσει. Τα μισά μου χρόνια έχει. Μισή ώρα και με σαλέπι μπορεί να την αντέξω. Άκου που σου λέω.
Ψάχνω σίλφιο από αρχαιοΕλλαδίτες αλλά όταν δεν βρίσκω αυτούς πως να βρω σίλφιο; τους εξαφάνισαν κι αυτούς κι αυτό.
Και σε εμένα όταν έγραψα χτες για τν αλλην από βεργας
Παντόφλα....
για την sabina λες? τι παιζει με το θέμα υγιεινής με αυτή? όχι τπτ αλλο αλλά ψυνομαι αρκετά και για εκείνη.Και σε εμένα όταν έγραψα χτες για τν αλλην από βεργας
Έχουμε και δεύτερη κριτική παίδες....Λογικά έχει δουλειά...εγώ πάλι όχι... τα ξύνω με τσουγκράνα
θα προσπαθήσω να την δω το σκ. αν μου κάτσει θα γράψω κι εγώΈχουμε και δεύτερη κριτική παίδες....
Εγω θα κλείσω ένα 3ωρο στο Bill με την @Maria. που δεν έχει ηχομόνωση και θα φωνάζω ολη την ωρα αχ μαριααααααα αχ μαριααααα τι μου κάνεις του @Βιτσιανώμαλοςθα προσπαθήσω να την δω το σκ. αν μου κάτσει θα γράψω κι εγώ