nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Μέλη...Ποιος σου είπε ότι είναι μέλοι? Εγώ παλιά δεν ήμουν και είχα πάει με ποσες..... και σαν επισκέπτης βλέπεις info για να κλήσεις ραντεβού
Μέλη...Ποιος σου είπε ότι είναι μέλοι? Εγώ παλιά δεν ήμουν και είχα πάει με ποσες..... και σαν επισκέπτης βλέπεις info για να κλήσεις ραντεβού
ποσα ειδη κριτικων δηλαδη;Μωρέ άμα είχε είδη κριτικές
κριτικων οχι κρητικωνΑπό τα Χανιά,Λασιθίου ,Ρεθύμνου...
Αν είχε ήδη κριτικές εννοείς...Με μπερδέψατε τωρα!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχχχχ μπλοκαρα.....
κριτικη παικτων ολυμπιακουΜε μπερδέψατε τωρα!!!!
Αχχχχ μπλοκαρα.....
να βρουμε ενα κρητικο να κανει μια κριτικηΡε δεν γαμιομαστε να ασπρίσουμε λέω εγώ εκεί κολλήσατε τώρα?
Α αυτή με φτιάχνει... είμαι ανώμαλος χαχαχαΕσένα αυτό που σου έλεγα.....Είναι πολλά τα λεφτά! και 220 που είχα δώσει στην Νεφέλη του Sirinaki πολλά ήταν και δεν μου άρεσε ψόφια ήταν
Λογικά θα γίνεται σφαγή....
νεφελη εννοεις τη λυδια ? λαουρα λουτρακι ?Εσένα αυτό που σου έλεγα.....Είναι πολλά τα λεφτά! και 220 που είχα δώσει στην Νεφέλη του Sirinaki πολλά ήταν και δεν μου άρεσε ψόφια ήταν
Λογικά θα γίνεται σφαγή....
Οχι την Χρυσηιδα λεει...νεφελη εννοεις τη λυδια ? λαουρα λουτρακι ?
Αυτήν λεω και εγω ότι με φτιάχνει αν και είναι σαν ροφός..
ναι οκ νομιζα την αλλη απο τσοντα με λουτρακι καμια σχεσηΠριν τις πλαστικές..... εδώ https://www.greek-sex.com/2013/χρυσουλα-χρυσηιδα-ο-εξευτελισμός-της/
Την έχω δει την ταινία ναι, ξέρω...Πριν τις πλαστικές..... εδώ https://www.greek-sex.com/2013/χρυσουλα-χρυσηιδα-ο-εξευτελισμός-της/
μολις γυρισει σπιτι θα της πω να ανεβασει..Που είναι το κορίτσι σήμερα? Καμία φώτο σημερινή δεν θα έχουμε??
αφου μαγειρεψει πρωτα... εχω τραπεζομα σε ενα φιλο με βιτσια..Οοοοο!εξελίξεις.......
Και εις ανώτερα!! Χαχαχαχα@Maria. Καλορίζικη η καρτέλα κριτικών
Τυπε αν εισαι εξυπνος και γατος μπορεις τον χρονο στο στρατο να τον εκμεταλλευτεις υπερ σου .Ολα τα πραγματα εχουν θετικο και αρνητικο πολο τωρα πως φορτιζει ο καθενας ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιοΚαι μεις ως αντρες πηγαινουμε ολοι στρατο και δεν μας αρεσει.Εκτος των στρατοκαυλων.Τζαμπα κ ολας.