Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 10.590
Μωρό μουΘεά.. η απίστευτη Θέα..
Μωρό μουΘεά.. η απίστευτη Θέα..
Φτου σου κούκλα μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τον σαλιωνει καλα παντως...Πσιτ .
Με ρέγουλα .
Θα γλιστρήσουμε στα σάλια .
Ποιος εισαι; Ο Βασκο ντε Γαμα;δικος τη φιλε στο λεω και στο υπογραφω την εχω χαρτογραφησει ολοκληρη απο κοντα
Έχουμε πει υπηρεσίες στουντιοΓιατί τι παίζετε στις υπηρεσίες?
Οχι ρε Μαράκι και είμαι και άρρωστος σήμερα...με αρρωσταίνεις περισσότερο...
γνωμη σου η απο ιδία πειρα το λες? γιατι εχω αλλη αποψη..Έχουμε πει υπηρεσίες στουντιο
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει ούτε το στυλ της αντριανας αλλά δεν θα έχει καμία σχέση. (δεν έχω βρεθεί με την Μαρία)Κατάλαβα....οπότε εγώ που είμαι Αντριαννας φάση??
υπηρεσιες αντριανας οχι δεν ειναι αλλα δε ξερω αν ειναι σωστη τετοια συγγριση η καθε μια εχει αλλο στυλΚατάλαβα....οπότε εγώ που είμαι Αντριαννας φάση??
Όχι δεν έχω εμπειρία μαζί της.γνωμη σου η απο ιδία πειρα το λες? γιατι εχω αλλη αποψη..
Όχι. Χαχαχαχαχα. Δεν μου αρέσει αυτό το άγριο.Πλάκα μου κάνεις έτσι....
Όχι δεν έχω εμπειρία μαζί της.
Από τα δικά της συμφραζόμενα σε επικοινωνία που ειχα
εγω εχω βρεθει 2 φορες μαζι της δε μιλαω στον αεραΠλάκα μου κάνεις έτσι....
Δεν πάει ρε παιδιά έτσι πρέπει να κλείσει κάποιος ραντεβού δεν είναι σωστό να την θάβουμε
Ωραία αφού εσύ δεν μιλάς στον αέρα πεσμου ένα πράγμα που έκανε παραπάνω από μια σε ένα στούντιοεγω εχω βρεθει 2 φορες μαζι της δε μιλαω στον αερα
συμφωνω απολυταΌχι. Χαχαχαχαχα. Δεν μου αρέσει αυτό το άγριο.
Σε όποιον αρέσει εννοείται ότι είναι super η αντριαννα
Αρα εισαι πιο πολυ του GFE και οχι του PSE αλλα θες η κοπελα να ειναι δοτικη και οχι μηχανικη; Καταλαβα καλα;Όχι. Χαχαχαχαχα. Δεν μου αρέσει αυτό το άγριο.
Σε όποιον αρέσει εννοείται ότι είναι super η αντριαννα
Ακριβώς όπως το ειπεςΑρα εισαι πιο πολυ του GFE και οχι του PSE αλλα θες η κοπελα να ειναι δοτικη και οχι μηχανικη; Καταλαβα καλα;
δε μου τυχε οταν ημουν 22 και πηγαινα στα στουντιο να τελειωσει καποια απο αυτες.. σιγουρα ομως με τη Μαρια αν φερθεις σωστα και βρεις τι θελει και αυτη θα περασεις πολυ καλα (σιγουρα παντως και η χημεια πανω απ ολα)Ωραία αφού εσύ δεν μιλάς στον αέρα πεσμου ένα πράγμα που έκανε παραπάνω από μια σε ένα στούντιο
Άμα εσύ πληρώνεις για να κάνεις την γκομενα να χυνει και είσαι ευχαριστημένος οκ.δε μου τυχε οταν ημουν 22 και πηγαινα στα στουντιο να τελειωσει καποια απο αυτες.. σιγουρα ομως με τη Μαρια αν φερθεις σωστα και βρεις τι θελει και αυτη θα περασεις πολυ καλα (σιγουρα παντως και η χημεια πανω απ ολα)
Μα φυσικά στο σεξ πρέπει να υπάρχει συνεργασία για να πετύχει σωστάδε μου τυχε οταν ημουν 22 και πηγαινα στα στουντιο να τελειωσει καποια απο αυτες.. σιγουρα ομως με τη Μαρια αν φερθεις σωστα και βρεις τι θελει και αυτη θα περασεις πολυ καλα (σιγουρα παντως και η χημεια πανω απ ολα)