nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνω κούνια
Κάνω κούνια
Βγες φορώντας τις παντόφλες και την πετσέτα, και τα παπούτσια στο χέρι...θα το δαγκώσεις βεβαια...Αύριο θα πάω πριβέ με φίλη εργαζόμενη από μπουρδέλο.
24 ευρώ και καφέδες μέσα στην τιμή. Χώρια που θα κάνω μπάνιο και θα αρπάξω και τις παντόφλες μιας χρήσης. Είμαι γύφτουλας.
για δε τα κανεις 25 να ναι στρογγυλά ?Αύριο θα πάω πριβέ με φίλη εργαζόμενη από μπουρδέλο.
24 ευρώ και καφέδες μέσα στην τιμή. Χώρια που θα κάνω μπάνιο και θα αρπάξω και τις παντόφλες μιας χρήσης. Είμαι γύφτουλας.
καλα ξηγιεσεΑφού είμαι γύφτουλας.
και οταν φυγει η φιλη σου αρχιζεις τη χειρονακτικη για τις επομενες ωρες..Με 50 κάθόσουν ολονυκτία πιο παλιά αλλά ποιος θα κάτσει έτσι; και φεύγεις 12 μεσημέρι επόμενης. Νομίζω ακόμα έτσι το έχει. 24 τρίωρο, 50 ολονυκτία με καφέ ξανά και αραλίκι τόσες ώρες συμφέρει το δεύτερο.
Με εσένα μωρό μου ότι και να δοκιμάσω καυλα θα είναιΘα τα δοκιμασω με τη Μαρια και θα σου πω
τετοια λεγε μου .. και βλεπω να μας κυνηγαει ο @ΒιτσιανώμαλοςΜε εσένα μωρό μου ότι και μα δοκιμάσω καυλα θα είναι
Θα μπορουσε να γινει και ταινια. Η Μαρια, το μαυρο διαμαντι και ο βιτσιανωμαλος.τετοια λεγε μου .. και βλεπω να μας κυνηγαει ο @Βιτσιανώμαλος
ειδη μιλαω με 2 εταιριες..Θα μπορουσε να γινει και ταινια. Η Μαρια, το μαυρο διαμαντι και ο βιτσιανωμαλος.
Πες ναι και στις δυο να γινει συμπαραγωγη.ειδη μιλαω με 2 εταιριες..
Λιοσιων ??Αλήθεια που είναι τώρα ο @Βιτσιανώμαλος ?
Θεά.. η απίστευτη Θέα..
Ειναι οντως ο δικος σου; Να εκθειασω ή θα την πατησω οπως την προηγουμενη φορα;
δικος τη φιλε στο λεω και στο υπογραφω την εχω χαρτογραφησει ολοκληρη απο κονταΕιναι οντως ο δικος σου; Να εκθειασω ή θα την πατησω οπως την προηγουμενη φορα;
Κωλαρα και ποδάρες, γενικά πολύ δυνατή παρουσία..
Πσιτ .Θεά.. η απίστευτη Θέα..