Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 10.590
Daddy cool από τους κανόνες της Μαρίας το Νίνι σέρνει καράβιΑπό τους κανόνες του bou:
Daddy cool από τους κανόνες της Μαρίας το Νίνι σέρνει καράβιΑπό τους κανόνες του bou:
Λοιπον Μαρια, εισαι απο καθε αποψη πολυ ομορφο και εντυπωσιακο κοριτσι. Δεν ξερω πως τα πας απο «αποδοση», αλλα καλο να εμφανιζονται εδω μεσα τετοια κοριτσια γιατι καπου εχει χαθει η εννοια της «κουκλας» και της «θεας» , με την αποθεωση μετριοτητων, για να μην πω τιποτα πιο αγενεςDaddy cool από τους κανόνες της Μαρίας το Νίνι σέρνει καράβι
Καταλαβαίνεις το γεγονός πως κάνω πλάκα.Λοιπον Μαρια, εισαι απο καθε αποψη πολυ ομορφο και εντυπωσιακο κοριτσι. Δεν ξερω πως τα πας απο «αποδοση», αλλα καλο να εμφανιζονται εδω μεσα τετοια κοριτσια γιατι καπου εχει χαθει η εννοια της «κουκλας» και της «θεας» , με την αποθεωση μετριοτητων, για να μην πω τιποτα πιο αγενες
Δεν καταλαβα τι εννοεις, αλλα εγω δεν κανω καθολου πλακα. Κοριτσια σαν εσενα επαναπροσδιοριζουν τον πηχη μια στο τοσο, ο οποιος πηχης γλυστρα ολο και πιο χαμηλα απο τις μετριοτητες που κυκλοφορουνΚαταλαβαίνεις το γεγονός πως κάνω πλάκα.
Έτσι είναι .
Στο παρών νήμα δεν υπάρχει ανεξάρτητη αλλά υπάρχουν εκεί έξω πραγματικά διαμαντακια ανεξάρτητες .
Καρατσεκαρισμενο
Πλάκα κάνεις τώρα.. σοκΚαλημέρα
Εγώ δεν θα κρίνω καμία άλλη κοπέλα.Θα πω ο καθένας έχει τα γούστα του. Σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο πάντωςΔεν καταλαβα τι εννοεις, αλλα εγω δεν κανω καθολου πλακα. Κοριτσια σαν εσενα επαναπροσδιοριζουν τον πηχη μια στο τοσο, ο οποιος πηχης γλυστρα ολο και πιο χαμηλα απο τις μετριοτητες που κυκλοφορουν
Σε περιμένωΕγω θα ενδώσω... δεν κρατιέμαι... @Maria. Σου ερχομαι.
Γεια σου ρε Μαρία με τα ωραία σουΚαλημέρα
...doneΑνακοίνωση 10 € το 3 ώρο με ελεύθερα τα πάντα+πρωκτικό δωράκι . Α και αν δεν έχεις χώρο το ξενοδοχείο δικό μ. Ίσως φέρω κ μια φίλη σαν έκπληξη .καταραμένη ανάγκη …..
ενα ειναι σιγουρο... οτι οποιος ειναι μαζι σου, δε θα βαρεθει ποτε.Καλημέρα
Αμάν!...done
Έχεις δίκιο ακριβώς έτσι είναι papa Philips λογικά επιχειρείς τζάμπα ραντεβού για απόδειξηενα ειναι σιγουρο... οτι οποιος ειναι μαζι σου, δε θα βαρεθει ποτε.
καθε μερα και αλλη εισαι, αλλη φαινεσαι.
η λεξη μονοτονια δεν πρεπει να υπαρχει στο λεξικο σου
βρε παλι διαφορετικη φωτο ?
το ξερω οτι εχω δικιο ma ri a... χελοΟουυυυΈχεις δίκιο ακριβώς έτσι είναι papa Philips λογικά επιχειρείς τζάμπα ραντεβού για απόδειξη
Η λογική γενικά ότι η κάθε οπτική στην κάμερα είναι διαφορετική . Hellllooooooo
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τη ξαδερφη θελω εγω παντως
Ομορφοσογο είστε...
Μωρέ και την ξαδέρφη και τη θείατη ξαδερφη θελω εγω παντως