Και έχεις αγκαλιά ποκ κορν?ύποπτο...πολύ ύποπτο
Και σε αλλο νημα θελει να παρει για κατοικιδιο κατσαριδα.
Αυτο κι αν ειναι υποπτο!
Και έχεις αγκαλιά ποκ κορν?ύποπτο...πολύ ύποπτο
είναι που έχεσε ο σκύλος στο σαλόνι τύπεΚαι σε αλλο νημα θελει να παρει για κατοικιδιο κατσαριδα.
Αυτο κι αν ειναι υποπτο!
είναι που έχεσε ο σκύλος στο σαλόνι τύπε
Πηγαίναμε για γάμο αλλά τα χαλάσαμε στην προίκα. Δεν είχα αρκετά γελάδια και με χώρισε. Σήμερα προίκα πρέπει να έχει ο άνδρας. Από τότε την έχω πάρει στο κατώφλι.
Αυτή θέλει κατσαρίδα είπε; εγώ δεν έκανα τέτοια δήλωση.
Το αν απέτυχα ως cg άσε να το κρίνω εγώ και τα κέρδη μουΗ κρίση στα μπουρδέλα (ουσιαστικά σε όλη την πορνεία) δείχνει ότι ο κλάδος χρειάζεται νέο αίμα.
Πήξαμε στα πατσαβοούρια, στις φόλες, στις φοράδeς και στις ίδιες μούρες.
Αν η Μαρία ενδιαφέρεται να δουλέψει σε μπουρδέλο (έτσι κι αλλιώς απέτυχε ως cg)
θα βγάζει λεφτά και θα έχει την χαρά να γνωρίσει ανθρώπους από όλη την υδρόγειο.
Θα σαλονάρει 500 φορές την ημέρα και θα πηδιέται
γ΄ύρω στις 20-25 (αν είναι καλή).
Σημαντικό πλεονέκτημα ότι αν βλέπεται (δεν το ξέρουμε ούτε αυτό)
κανείς δεν θα της ζητήσει κώλο μιας που οι μικρές σε ηλικία μπουρδελιάρες δεν το έχουν σχεδόν ποτέ
στο μενού τους. Μια σκέψη έκανα ο δόλιος...
Θα αλλάξω νικ και θα βάλω έναν μπετατζή με μυστρί.
Ελα το παρακανατε εδώ μέσα.. ο κάθε πρωτοεμφανιζομενος ζητάει ότι θέλει... αν το κάνεις ένα 50αρικακι πάμε τωρα.. αει συχτιρ έχετε ταρίφα όλοι!!!Παίρνω 15.000 ευρώ όχι 150. Εγώ να μην πληρωθώ δηλαδή; τόσο με κοστολογώ. Θα βάλω και φώτο άλλων.
και λιγο @Michael Scott φερνειΣαν τον Μακρόν είναι αυτός.
Πόνεσε αυτό, να ξέρεις!!Τα 50 ευρώ είναι για περίπτερο. Εγώ με τόσα δεν πάω.
Θα σου στειλει κανα μαυρο να σε σοδομησει εκεινοςΘα με κατακλάσει τώρα για να με εκδικηθεί.
τον εχει τοσο αχτι που θα εχει τσο και λο.Οποτε δεν προβλεπεται στραπον.Μπα θα βγάλει κανένα στραπον τεράστιο και θα ........
Τι έχουμε εδω?και λιγο @Michael Scott φερνει
τωρα που ηρθες, αλλαγη βαρδιαςΤι έχουμε εδω?
Παραλίγο να κλεισω ραντεβού εγω με τον @Βιτσιανώμαλος αλλά ζητάει πολλά!!Εχω χάσει επεισόδια. Εδώ ειχαμε καμια κριτική?
ωπα, να'τα... εκδηλωθηκαμε βλεπω.Παραλίγο να κλεισω ραντεβού εγω με τον @Βιτσιανώμαλος αλλά ζητάει πολλά!!
Βοηθεια γειτονοι η τρυπα σας δεν γλιτωνειωπα, να'τα... εκδηλωθηκαμε βλεπω.
καιρος να φευγω σιγα σιγα