Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Ρε εχεις θεμα?οτι γουσταρει θα κανει..λογαριασμο θα σ δωσει?αμα θες πας αμα δε θες δε πας...κ τελειωνει τ στορι χωρις δραμα..τραβα για ψυχαναλυση λεω εγω..αθλιε!!!.....Α!Τν μαρια τν ειχα συναντησει πριν λιγουες μηνες..ωραιο κοριτσι αλλα δν ειχαμε χημεια κ σταματησα δινοντας της ενα ποσο...ηταν αματσουρι κ λιγο αγαρμπη σε κινησεις...τωρα ισως να εχει αλλαξει..αυταΆστο κοριτσάκι μου, δεν το χεις.
21 χρόνων που μου βγήκες στο σαη και μου κανες και προφίλ για να διαφημιστείς. Είσαι ένα νιάνιαρο που αξιώνει 150++++ την ώρα και λυπάμαι αυτούς τους βλακες που θα στα σκασουν, όσοι στα σκάσουν...
Τι να γαμήσετε ρε 21 χρόνων κορίτσι άντρακλες του πληκτρολογίου ντροπή σας ρε ξεφτίλες. Τι εμπειρία έχει μια στα 21 της για να της δώσετε 150++++ ανώμαλοι. Άντε να πάτε σε κανένα ψυχολόγο πουτσαράδες του πληκτρολογίου που μπαίνετε και σιγοντάρετε ενα πουτανάκ που αντί να πάει βήμα βήμα να κάνει μια φυσιολογική ζωή έστω και ψήνοντας μπουγάτσες με τυρί σε μπουγατσάδικο επικροτείτε να κανει αυτή τη δουλειά και να ζητάει και παραπάνω ανώμαλοι ε ανώμαλοι...ου να μου χαθείτε χασομέρια