Maria.
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2023
- Like
- 10.590
Στο εφτιαξα λίγο
Στο εφτιαξα λίγο
θα γραψω για εμεναΝαι 180 αναλόγως τις υπηρεσίες . Και δηλαδή όταν «παιζω» με ζευγάρι κ είναι στα 300. Θα βγει ο καθένας και θα λέει πως είναι 300/ ώρα;
Τρόπους έχω και μάλιστα άψογους με όποιον έχει αντίστοιχα. Και άμα πλήρεις τις προϋποθέσεις στείλε μου τη βιογραφικό σου
Δυνατή κωλάραΝόμε άκουσε με να δεις , πρωτοεμφανιζόμενη είμαι στο σάιτ αυτό δεν σημαίνει ότι όπου θα εμφανίζομαι θα ρίξω κάποια από τα στάνταρ μου , και όπως προείπα χθες μόνο άνοδος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου κάθοδος το χεις; Τα περί τσολι κλπ πες τα στον εαυτό σου
Κορμάρα
Δεν τρώω ψωμί χαβιάρι τρώω
Ψωμί φάε εσυ
Ακριβώς δεν είσαι για όλους....είσαι για όσους μπορείς να ανταπεξελθεις να το θέσω καλύτερα.... Για εμένα πχ δεν μπορείς να ανταπεξελθεις στα θέλω μου...Γενικά καλό θα ήταν χωρίς να έχουμε γνώση για κάτι να μην μιλάμε και να λέμε ότι μας κατέβει.Δεν θα σταθώ εκεί όμως . Η αναπροσαρμογή που μόνο υπάρχει στο πλαίσιο των τιμών είναι μόνο προς τα πάνω . Δεν είμαι για όλους.Είμαι για όσους μπορούν. Και το ότι δεν γράφουν κάποια από τα άτομα που έχω βρεθεί στο φόρουμ η ακόμη καλύτερα τα άτομα που βρισκόμαστε καιρο τώρα μαζί και δεν έχουν καν προφίλ εδώ μην σας δίνει καμία ελπίδα για μείωση
Αν σας φαίνονται πολλά τα 150 η σας χαλάει κάτι έχετε το ελεύθερο να επιλέξετε. Επιλογές υπάρχουν άπειρες και για εμάς τις κοπέλες και για εσάς. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο τρώγεστε. Για να έχω εκεί την τιμή σημαίνει πως δουλεύω.Τώρα για όσους βγάζουν κακιά αδιάφορο
Ήρθε για να γνωρίσει νέα άτομα.Εχει αναφερθεί κάποιες σελίδες πισωθα γραψω για εμενα
εγω δεν εχω προβλημα για οποια τιμη θελει να ορισει μια ελευθερη επαγγελματιας την αξια της
το μονο που με ενδισφερει ειναι καλη στην καθε υπηρεσια που προσφερει
επετρεψε μου μια ερωτηση
εσυ εαν εχεις τοση δουλεια οσο λες οτι εχεις ποιος ο λογος να γραφτεις εδω;
και λεω εδω σαν φορουμ γιατι εχει επικριτες που θα βρουν αμεσα το ψεγαδι που πιθανων να εχεις
και συγνωμη αλλα το υφος που μπηκες ειναι λιγο θα το πω οσο ευγενικα μπορω επιθετικο
γραφειο γνωριμιωνΉρθε για να γνωρίσει νέα άτομα.Εχει αναφερθεί κάποιες σελίδες πισω
Αυτό είναι το bou.comγραφειο γνωριμιων
μαλιστα
Αρχοντα ασφυκτιας μεσα στο αντρικο σωμα , και οπωσδηποτε αυτο επηρεαζει και τη σκεψη σου . Ξεκινα τη μεταβαση και εμεις εδω ειμαστε να σε βοηθησουμεΑν ήμουν βίζιτα, θα χρειαζόμουν κάποιον να με προσέχει στα δύσκολα ή να μου παρέχει διευκολύνσεις.
Τι το περίεργο βρίσκεις; δεν συμβαίνει αυτό γύρω μας; όλες μόνες τους είναι;
Βιολάντα μπισκότο θέλω με πραλίνα.
σου εχω πει μεχρι τωρα δυο φορες κρατα χαμηλα τη μπαλιτσα.....γιατι εκτος των αλλων εισαι και ψευτρα,,,,το βασικο ειχες 180 και μετα αρχιζες τα +++.......μην το χειροτερευεις.....εκτος κι αν ο προμοτορας ειχε μπερδεψει τα μπουτια του κι ελεγε αλλα αντι αλλων.......και προσεχε γιατι εχω προσωπικη αποψη....μην επιμενεις ....εκτος κι αν δεν θυμασαι τι λες -λετε και σε ποιον-ποιους.......Ναι 180 αναλόγως τις υπηρεσίες . Και δηλαδή όταν «παιζω» με ζευγάρι κ είναι στα 300. Θα βγει ο καθένας και θα λέει πως είναι 300/ ώρα;
Τρόπους έχω και μάλιστα άψογους με όποιον έχει αντίστοιχα. Και άμα πλήρεις τις προϋποθέσεις στείλε μου το βιογραφικό σου
Γενικά καλό θα ήταν χωρίς να έχουμε γνώση για κάτι να μην μιλάμε και να λέμε ότι μας κατέβει.Δεν θα σταθώ εκεί όμως . Η αναπροσαρμογή που μόνο υπάρχει στο πλαίσιο των τιμών είναι μόνο προς τα πάνω . Δεν είμαι για όλους.Είμαι για όσους μπορούν. Και το ότι δεν γράφουν κάποια από τα άτομα που έχω βρεθεί στο φόρουμ η ακόμη καλύτερα τα άτομα που βρισκόμαστε καιρο τώρα μαζί και δεν έχουν καν προφίλ εδώ μην σας δίνει καμία ελπίδα για μείωση
Αν σας φαίνονται πολλά τα 150 η σας χαλάει κάτι έχετε το ελεύθερο να επιλέξετε. Επιλογές υπάρχουν άπειρες και για εμάς τις κοπέλες και για εσάς. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο τρώγεστε. Για να έχω εκεί την τιμή σημαίνει πως δουλεύω.Τώρα για όσους βγάζουν κακιά αδιάφορο
Αρχοντα αμα δε φας "σφαλιαρες" απο τη ζωη να καλιμπραριστεις δε βαζεις μυαλοΗ καθεμία πλασάρει όπως θέλει την παρτόλα της. Αυτό πρέπει να γίνεται για να βγάζει μαρούλι.
Όμως κι εμείς πρέπει να κοιτάμε την παρτόλα μας. Δεν υπάρχει φαγωμάρα για σένα.
Είσαι νέο θέμα και λόγω του ύφους γραφής σου, λειτουργείς ως αλεξικέραυνο.
Δεν σημαίνει ότι είσαι το μήλο της έριδος. Απλώς σηκώνει τζέρτζελο το νήμα.
Σιγά σιγά θα γίνει αρχή, θα βρεθούν κάποιοι να σε πάρουν ή θα πουν έτσι μιας που αποδείξεις
δεν υπάρχουν σε τέτοια θέματα (ισχύει για όλους κι όλες) και νομοτελειακά θα κουλάρει η κατάσταση.
Όσο η τιμή ανεβαίνει, θα ανεβαίνουν κι οι απαιτήσεις των πελατών.
Ότι και να πεις, αυτό δεν αλλάζει. Στα έχω πει και σε άλλα ποστ.
έχει μπει στην ολομέλεια φίλε.έχουν καταλήξει τα μέλη του bou σε ποια τιμή τελικά πρέπει να εκδιδεται η κοπέλα?
για να μην ψάχνω πίσω το λέω, αν έχει βγει το πόρισμα
Το χαρτί έχει υπομονή, όπως είχε γράψει κάποτε η Άννα Φρανκ (κλείνει η παρένθεση).χαμηλα τη μπαλιτσα....και συ κι αυτος-η που σε καθοδηγουν......εκτιθεστε......και τα γραπτα μενουν δυστυχως η ευτυχως
δεν μας ενδιαφερει στα ποσα θελει να πουλαει τις υπηρεσιες της.....προσωπικα με ενδιαφερει να μην πουλαει παραμυθια....και 21 και ανεξαρτητη και με πελατεια και με πολλα ραντεβου και ολη μερα να απανταει εδω.....και να μην ξερει τι εχει πει και σε ποιον...αλλα ειναι αυτη που απανταει.....και επειδη θελω να ειμαι δικαιος προς την κοπελα(οχι σε αυτον που απανταει) για 21 χρονων με βασικο προγραμμα 2 φορες στην ωρα με cim cif μια χαρα θα ηταν τα 150......οχι ομως παπατζες και υφακι οτι δεν μας βλεπει και γελαει με τη παρτη μας.....έχουν καταλήξει τα μέλη του bou σε ποια τιμή τελικά πρέπει να εκδιδεται η κοπέλα?
για να μην ψάχνω πίσω το λέω, αν έχει βγει το πόρισμα