Kostas192644
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πως κλεινουμε ραντεβου αγγελικη;Περιμένουμε !!!
Πως κλεινουμε ραντεβου αγγελικη;Περιμένουμε !!!
Δηκαδη ρε αγγελω ποσο καιρό ;Μετά απο καποιον καιρο ομως μπορεί κανονικοτατα παλι να στειλει
Δεν έχω κατσει να μετρήσω και τις μερεςΔηκαδη ρε αγγελω ποσο καιρό ;
Μίλησε του να σου ανοίξει τη καρδιά του ρε αγγελω , μήπως αυτόμπλοκάρεται κ αυτόξεμπλοκάρεται που δεν τον δέχεσαιΔεν έχω κατσει να μετρήσω και τις μερες
Έστειλες μην για συνάντηση αδερφέ;Μήπως στέλνουν οι κλώνοι τους Αγγελική ?![]()
Έχει γίνει ή συνάντηση σίγουραΈστειλες μην για συνάντηση αδερφέ;
![]()
Ναι ο μπαγασας είμαι σίγουρος ότι έχει φάει και δεν μιλάει.Έχει γίνει ή συνάντηση σίγουρα
Στά κρυφά εννοείτε![]()
Με κλώνο γιατί έχει και ένα όνομαΝαι ο μπαγασας είμαι σίγουρος ότι έχει φάει και δεν μιλάει.
Έστειλε με κλώνο όμως ή απ ευθείας ;
![]()
Καταλάβατε ρε ;;;;Καλημέρα σας,να το ξαναπω πάλι,ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,δεν μπορει ο αλλος κουλες ωρες το βράδυ,εκει που έχω αραξει και χαζευω στο κινητό να μου λεει οτι θελει ραντεβού. Δεν γινεται να ερθουμε τρέχοντας οποτε σας καπνίσει. Αλλο να μου πει κάποιος το πρωι αν μπορω απογευμα -βραδυ ή 1-2 μερες πριν. Τοσο δυσκολο σας είναι σε μερικους να κλείσετε ενα ραντεβου; Ή επισης μην λέτε να κλεισετε ραντεβου απο μία εβδομαδα και πανω,και υπερβολικά νωρις οχι,δεν θα κλεισω. Να ξερετε,οποιος λεει εκεινη τη στιγμη οτι θελει ραντεβου,χωρις να ξερει πού ειμαι και τι κανω,μαυρο και δεν θα τον δεχομαι . Εγω έχω το καρπουζι,εγώ και το μαχαιρι,και εγω βάζω τους κανονες,και θα γινω πιο αυστηρή τωρα
Βάλε και εσύ μια ενημέρωση.... Τώρα ειμαι καναπέ και δεν κουνιεμαι...η κλείσε κινητό....Καλημέρα σας,να το ξαναπω πάλι,ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,δεν μπορει ο αλλος κουλες ωρες το βράδυ,εκει που έχω αραξει και χαζευω στο κινητό να μου λεει οτι θελει ραντεβού. Δεν γινεται να ερθουμε τρέχοντας οποτε σας καπνίσει. Αλλο να μου πει κάποιος το πρωι αν μπορω απογευμα -βραδυ ή 1-2 μερες πριν. Τοσο δυσκολο σας είναι σε μερικους να κλείσετε ενα ραντεβου; Ή επισης μην λέτε να κλεισετε ραντεβου απο μία εβδομαδα και πανω,και υπερβολικά νωρις οχι,δεν θα κλεισω. Να ξερετε,οποιος λεει εκεινη τη στιγμη οτι θελει ραντεβου,χωρις να ξερει πού ειμαι και τι κανω,μαυρο και δεν θα τον δεχομαι . Εγω έχω το καρπουζι,εγώ και το μαχαιρι,και εγω βάζω τους κανονες,και θα γινω πιο αυστηρή τωρα
Βρε κοπελιά μπορείς να προγραμματίσεις πότε θα έχεις όρεξη για σεξ;;;;;;Καλημέρα σας,να το ξαναπω πάλι,ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,δεν μπορει ο αλλος κουλες ωρες το βράδυ,εκει που έχω αραξει και χαζευω στο κινητό να μου λεει οτι θελει ραντεβού. Δεν γινεται να ερθουμε τρέχοντας οποτε σας καπνίσει. Αλλο να μου πει κάποιος το πρωι αν μπορω απογευμα -βραδυ ή 1-2 μερες πριν. Τοσο δυσκολο σας είναι σε μερικους να κλείσετε ενα ραντεβου; Ή επισης μην λέτε να κλεισετε ραντεβου απο μία εβδομαδα και πανω,και υπερβολικά νωρις οχι,δεν θα κλεισω. Να ξερετε,οποιος λεει εκεινη τη στιγμη οτι θελει ραντεβου,χωρις να ξερει πού ειμαι και τι κανω,μαυρο και δεν θα τον δεχομαι . Εγω έχω το καρπουζι,εγώ και το μαχαιρι,και εγω βάζω τους κανονες,και θα γινω πιο αυστηρή τωρα
Βέβαια,ή αλλιως οπως λέμε υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιεςΒάλε και εσύ μια ενημέρωση.... Τώρα ειμαι καναπέ και δεν κουνιεμαι...η κλείσε κινητό....
Η καυλα είναι καυλα δεν έχει χρονόμετρο, ωράριο και δεν είναι ραντεβού με το ημερολόγιο.....
Να θυμάσαι ότι υπάρχουν και αλλού χωράφια με καρπούζια.... Άλλα καλύτερα άλλα χειρότερα, αλλά υπάρχουν με η χωρίς μαχαίρι.....
Να σκέφτονται ομως αν ειναι εφικτο να γινει συναντηση μιση ωρα-1 ωρα πριν .πού ξερουν πού βρισκομαι; Δεν μπορουν να στέλνουν κουλες ωρες για ραντεβου,και έχουμε και αλλες δουλειες επίσης,δεν είμαστε μονο σαιτ και ραντεβουΒρε κοπελιά μπορείς να προγραμματίσεις πότε θα έχεις όρεξη για σεξ;;;;;;
Και σε τελική σε προσβάλουν;;;;;
Όσο για το καρπούζι και το μαχαίρι..... Μην ξεχνάς ότι η ευγένεια και ο σεβασμός είναι αυτό που ζητάτε όλα τα κορίτσια.... Πρέπει όμως να είσαστε παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή....
Τέλος... καλό θα ήταν να πεις ευχαριστώ σε όσους σε προτιμούν και όχι να τους κράζεις εστο και αν οι ώρες που προτιμούν δεν ταιριάζουν.... Πάντα φιλικά και με σεβασμό σε αυτό που κάνεις αλλά το ποστ σου εδώ είναι φάουλ....
Καλή συνέχεια!!!
Αν δεν στείλουν πως θα μάθουν;; δεν έχω κοιτάξει η αλήθεια είναι...αλλά έχεις βάλει κάποιο ωράριο στην αγγελία σου;Να σκέφτονται ομως αν ειναι εφικτο να γινει συναντηση μιση ωρα-1 ωρα πριν .πού ξερουν πού βρισκομαι; Δεν μπορουν να στέλνουν κουλες ωρες για ραντεβου,και έχουμε και αλλες δουλειες επίσης,δεν είμαστε μονο σαιτ και ραντεβου
Γυναίκα που να έχει πορτοκαλίες....Τελικά ψάχνουμε για γυναίκα η για πορτοκαλιά; μπερδευτηκα
Οχι,ανάλογα το πρόγραμμα της ημερας πάει,να στελνουν ,αλλα οχι μία ωρα πριν να τους ερθω τ ραντεβου,εστω το πρωι να πουν για απογευμα,και 1-2 μερες πρινΑν δεν στείλουν πως θα μάθουν;; δεν έχω κοιτάξει η αλήθεια είναι...αλλά έχεις βάλει κάποιο ωράριο στην αγγελία σου;
Το Facebook, το Instagram και όλα αυτά τα πεζά δεσποινίς είναι για την μάζα και την πλεμπαριά και δουλεύουν αναλόγως. Το bou αντιθέτως είναι μια ιστοσελίδα ποιότητας την οποία διαβάζουν και γράφουν σε αυτήν άνθρωποι της υψηλής κοινωνίας με παγκόσμια επιρροή, ακαδημαϊκή μόρφωση και σημαντικό πολιτιστικό αποτύπωμα. Όσοι είμαστε μέλη εδώ αποτελούμε τον ακρογωνιαίο λίθο του παγκόσμιου γίγνεσθαι. Δεν είναι λοιπόν τόσο απλό να ξεμπλέξει κανείς μας έτσι εύκολα από κάποιο άλλο μέλος. Αυτό είναι το τίμημα του να είσαι ο καλύτερος. Για αυτό άλλωστε μας ζηλεύουν αυτοί οι τροτοτέταρτοι μασόνοι του Νταβός.Λύστε μου μια απορία,πώς γινεται ενω έχεις κάνει αγνοηση κάποιων για να μην σου έρχονται μηνύματα,μετά απο κάποιο καιρο πώς σου ξαναέρχονται πάλι μηνύματα ; Γιατι να μην υπάρχει εδω οπως στο φβ και στο ινστα το αντίστοιχο μπλοκ,οπου εκεί αν κάνεις μπλοκ δεν μπορεί καν να δει το προφίλ σου ,ούτε να σου στειλει μήνυμα;
Στελνεις πμΠως κλεινουμε ραντεβου αγγελικη;