papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.534
- Πόντοι
- 27.261
βλεπει σουρβαϊβορ με το συνοδο της μαλλονΔεν απαντά αμέσως διότι σέβεται τον πελάτη που έχει (τώρα).
βλεπει σουρβαϊβορ με το συνοδο της μαλλονΔεν απαντά αμέσως διότι σέβεται τον πελάτη που έχει (τώρα).
Το'ξερα ότι είσαι τέτοιος... σε κατάλαβα από την φωνή! Τέλος!Είναι και το δικό πόσο μέσα στην τιμή γι αυτό. Δεν είναι ανεξάρτητος έχει εμένα για μάνατζερ
Δικός μας και εσύ, του μεροκάματουδε ξερω για σας, αλλα εγω κανω μεγαλη αφιερωση στο αγαπημενο μας μαρακι @Maria. επειδη της κρατησαμε και σημερα συντροφια , με πολυ πολυ πολυ λοβε και παω για νανακια.
αυριο ξυπναω 05,30
δε θα της γραψω τραγουδια, αλλα... της στελνω λελουδια
Ναι άσε έπεσε πολύ ξερασια σήμερα να φανταστείς ακύρωσα μόνο 3 ραντεβού. Και μάντεψε τα πακοτινια κερασμένα απο την γειτόνισσα. Αστα να πάνε πείνα. Ανακοίνωση 10 € το 3 ώρο με ελεύθερα τα πάντα+πρωκτικό δωράκι . Α και αν δεν έχεις χώρο το ξενοδοχείο δικό μ. Ίσως φέρω κ μια φίλη σαν έκπληξη .καταραμένη ανάγκη …..Δεν είμαι νταβάς αλλά ενστερνίζομαι (όσο φτερνίζομαι) τον κόπο σου να πληκτρολογείς στο τσάμπα φορώντας πυτζάμες με αρκουδάκια οπότε ως φωτεινός φάρος ελπίδας σκέφτηκα αυτή την λύση. Μην πας. Κάτσε τρώγε πακοτίνια!
Βιτσιανωμαλε σταματά να ζηλεύεις όλοι ξέρουμε ότι δεν προικίστηκες με μου…γατάκιΤα 50 ευρώ είναι για περίπτερο. Εγώ με τόσα δεν πάω.
Αν ήσουν γυναίκα
Κοίταξε άμα του βάλουμε δόντια....κάτι μπορεί να πιάσει στην πιάτσα.
ΧαχαχαχαχαΓιατί με καυλωνεις τώρα βραδιάτικα???
Κάποιος θα τον παιξειιιιιιι σήμερα!!!Γιατί με καυλωνεις τώρα βραδιάτικα???
Κάθε βράδυ Καυλακια μου❤Γιατί με καυλωνεις τώρα βραδιάτικα???
Όχι η φωτόγραφια είναι δίκη σου (φαντάζομαι όλοι έχουν καταλάβει πως είσαι γυναικωτός με τα σουτιέν που επιλέγεις )Μαρία γιατί σκύβεις στα 4 και βά΄ζεις γατάκι; κρύβεις την ψωλή σου; ή μήπως (πάλι) δεν είσαι εσύ;
Μα αφου αυτό θες από την αρχή μην ντρέπεσαι να το πεις πως είσαι άντρας κ θέλεις μεγάλο …τσοΩραίος βγήκα λοιπόν. Το αποφάσισα θα ζητήσω 151 ευρώ για απλό.
Σορρυ αγάπη μου αλλά με προκαλεί.εδώ η βιτσιανωμαληΡε συ Μαρία αμάν........ μας ξεκαβλωσες τώρα
Χαχαχα ε να μην του κάνω το χατίριΕ βίτσια είναι αυτά μπορεί να καυλωνει με τους τσακωμούς...
Πρωί πρωί με την αυγήΚαλημέρα
Καλημέρα
Από τους κανόνες του bou:Βιτσιανωμαλε σταματά να ζηλεύεις όλοι ξέρουμε ότι δεν προικίστηκες με μου…γατάκι
Αλλά μην βγάζεις τόση ζήλεια.
Αν είχες ίσως μου…..εεεννοω γατάκι ίσως να ήταν όντως έτσι τα πράγματα. Αλλά μην εισαι μισογύνης κομπλεξικός. Τι να κάνουμε .
- Απαγορεύονται αυστηρά λέξεις όπως νινί αντί μουνί, και παρόμοια τέτοια ψιλοαηδιαστικά.