rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.941
- Πόντοι
- 3.446
Άλλαξες αριθμό Μαρια;;6988367173 στειλε Μου Στο Viber η Στο WhatsApp
Άλλαξες αριθμό Μαρια;;6988367173 στειλε Μου Στο Viber η Στο WhatsApp
Εχεις ωραιο κωλο.
Πες κάτι πιο ευφάνταστο. Για παράδειγμα ο κωλος σου είναι αεροδρόμιο και θέλω να προσγειωθω πάνω του σαν Boeing 747Εχεις ωραιο κωλο.
Απο την στιγμη που δεν προσφερεται μενουμε στο να τον θαυμαζουμε.Πες κάτι πιο ευφάνταστο. Για παράδειγμα ο κωλος σου είναι αεροδρόμιο και θέλω να προσγειωθω πάνω του σαν Boeing 747
Γιατί με ξέχασες μωρό μου. Ζήτησες να σε διεκδικώ.. κατάλαβες ποιος ειμαι ;
Προφανώς λέει σε πολλούς , αν όχι σε όλους , τηνν ίδια ατάκα οπότε μάλλον δύσκολο να θυμηθεί. Ακόμη πιο δύσκολο να την εννοειΓιατί με ξέχασες μωρό μου. Ζήτησες να σε διεκδικώ.. κατάλαβες ποιος ειμαι ;
Και τι είμαι για να την διεκδικήσεις, μπαλιά στο κενό χώρο;;;Γιατί με ξέχασες μωρό μου. Ζήτησες να σε διεκδικώ.. κατάλαβες ποιος ειμαι ;
ReboundΚαι τι είμαι για να την διεκδικήσεις, μπαλιά στο κενό χώρο;;;
μακριά απο boeingΠες κάτι πιο ευφάνταστο. Για παράδειγμα ο κωλος σου είναι αεροδρόμιο και θέλω να προσγειωθω πάνω του σαν Boeing 747
Υποψιάζομαι πως έχει ερωτικες επαφές και με άλλους εκτός από εσέναΜάλλον με ξέχασε.. το λέει σε πολλού ε ;
Λες ;Υποψιάζομαι πως έχει ερωτικες επαφές και με άλλους εκτός από εσένα
Στο τσακ κρατιέμαι να μην κάνω σκηνή ζηλοτυπίας.. Σαν πολλοί μνηστήρες δεν μαζευτήκαμε παιδιά; Τι γίνεται εδώ;Μάλλον με ξέχασε.. το λέει σε πολλού ε ;
Τί είναι αυτά που λες φίλε μου; Θες να τους βάλεις να σκοτωθούν; Θες να μας γράψουν οι εφημερίδες; Να καταθέσει αίτηση διαζυγίου;Υποψιάζομαι πως έχει ερωτικες επαφές και με άλλους εκτός από εσένα
Αφου ξέρεις ρε μωρό μουΣτο τσακ κρατιέμαι να μην κάνω σκηνή ζηλοτυπίας.. Σαν πολλοί μνηστήρες δεν μαζευτήκαμε παιδιά; Τι γίνεται εδώ;
Βρε το παλιοκόριτσο . Και εμένα να φανταστείτε μου έλεγε οτι είμαι ο μοναδικός άντρας στην ζωή της, ότι το κορμί μου αγγίζει την τελειότητα, οτι το κοφτερό μυαλό μου την μαγεύει , οτι τα στιβαρά μου μπράτσα την τρελαίνουν, οτι τα μπιρμπιλωτά γαλανά μου ματάκια την γοητεύουν και άλλα πολλά. Έλεγε ο υποτακτικός μου και έλιωνε το στόμα της σαν να έτρωγε γλυκάκι . Την τελευταία φορά μάλιστα που την είδα , έκανε μέχρι και κωλοτούμπες στον αέρα απο την χαρά της που με είδε..
Άλλαξε και τηλέφωνο είδα, ελπίζω τουλάχιστον να αποθήκευσε τις συνομιλίες μας. Αυτα αποτελούν κειμήλιο, παγκόσμια κληρονομιά, κρίμα να χάθηκαν, είχα έμπνευση οταν τα έγραφα..
Τί είναι αυτά που λες φίλε μου; Θες να τους βάλεις να σκοτωθούν; Θες να μας γράψουν οι εφημερίδες; Να καταθέσει αίτηση διαζυγίου;
Παρτο πίσω αμέσως. Η κοπέλα ειναι μονογαμική, δεν έχει μάτια για άλλον. Του ειναι πιστή. Οπως είναι και σε εμένα.
Καλή φάση και τούτο το κορίτσι.
Βρήκε τους ενθουσιώδεις παίκτες που θα την τιμήσουν, κι ας ξεκίνησε με τσιμπημένη τιμή.
€130 cash, €160 με POS
Άσε τις ροματζαδες και ρώτα...Μάλλον με ξέχασε.. το λέει σε πολλού ε ;
Tι ξέρω ο κερατάς Μαρία ; Ότι με έχεις κάνει τάρανδο και ότι δεν χωράω να περάσω την πόρτα του σπιτιού μου γιατί βρίσκουν τα κέρατα μου ; Σε λίγο θα με κάνεις και κουμπάρο να πούμε , αυτά περίμενα εγώ απο εσένα ;Αφου ξέρεις ρε μωρό μου