rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.418
- Πόντοι
- 3.446
Οχι εδω,στο amber alert κοινοποιησε τοΜαρία όταν το δεις το μήνυμα στείλε μου μια η πάρε με ξέρεις ποιος είμαι
Ο ( bossi sou)
Οχι εδω,στο amber alert κοινοποιησε τοΜαρία όταν το δεις το μήνυμα στείλε μου μια η πάρε με ξέρεις ποιος είμαι
Ο ( bossi sou)
Δεν χάθηκαΧάθηκε η κορασίδα
Φυσικά και ξέρωΜαρία όταν το δεις το μήνυμα στείλε μου μια η πάρε με ξέρεις ποιος είμαι
Ο ( bossi sou)
Άντε ντε!Δεν χάθηκα
Μην ρωτήσεις... Δεν..αμαααααα....τι παιδαρος ειναι αυτος!!!!!!!!...εισαι διαθεσιμη???
δεν ειναι διαθεσιμη η δεν το αλλο????...παντως και να δεν...δειχνει παιδαρος!!!!!!....Μονο
Μην ρωτήσεις... Δεν..
Οχι μόνο δείχνει αλλά και είναιδεν ειναι διαθεσιμη η δεν το αλλο????...παντως και να δεν...δειχνει παιδαρος!!!!!!....
Αφού έχεις σβήσει και το βαιμπερ σου έχω στείλει και μνμ δεςΔεν χάθηκα
Βάλε λίγο κωλο να δούμε κάτιΔεν χάθηκα
Εσυ είσαι ο αστείος εδώ?? Πρόσεχε μην ψάχνουν εσένα στο amber alert.Οχι εδω,στο amber alert κοινοποιησε το
Είσαι πάνω ή κάτω?Φυσικά και ξέρω
Ραντεβου θανατου μεσω bou.com???Εσυ είσαι ο αστείος εδώ?? Πρόσεχε μην ψάχνουν εσένα στο amber alert.
Αμεε!! Μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν..Ραντεβου θανατου μεσω bou.com???
«Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί, λέγεις να προσκυνήσω. Κι εγώ, πασά μου, ρώτησα τον πούτζον μου τον ίδιον κι αυτός μου αποκρίθηκε να μην σε προσκυνήσω κι αν έρθεις κατ’ επάνω μου, ευθύς να πολεμήσω».Αμεε!! Μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν..
6988367173 στειλε Μου Στο Viber η Στο WhatsAppΜαρία νέο μέλος στο σάιτ και το πρωτο μου ποστ είναι σε εσένα . Έχω διαβάσει τόσα πολλά και καλά για σένα και θα ήθελα να σε συναντήσω. Φιλιά πολλά.