cartepillas23
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα Αγγελική Δευτέρα έχεις χρόνο
Στείλε προσωπικό μήνυμα στην κοπέλαΚαλησπερα σε ολους. Εψαξα και εψαξα αλλα τηλεφωνο δεν βρηκα. Λιγη βοηθεια?
Είμαι καινούριος και δεν ξέρω πως να στείλω μήνυμα για να μου στείλεις το κινητό σγεια σας παιδιά,τι προτιμάτε; η ερώτησή μου είναι στον τίτλο,εγώ παράδειγμα έχω ύψος 1.72,και κιλά 57-58,βάζω και φώτο να έχετε μια εικόνα,σεβαστές και οι αρνητικές γνώμες.
Ραντεβού κάνει σε όλες τις περιοχές;Ραντεβού με την κοπέλα,
Σίγουρα δεν είναι πολύ καιρό σε αυτό το παιχνίδι.
Προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη.Εμας μας βγει και πέρασα καλά.
Το τηλέφωνό το δίνει μόνο η ίδια και από την ώρα που θα στο δώσει όλα κανονίζονται εύκολα
Μπες στο προφίλ της και διάβασε τα λέει όλα αναλυτικάΡαντεβού κάνει σε όλες τις περιοχές;
Σε ευχαριστώ,μπορείς ελεύθερα να γράψεις και στην καρτέλα,γτ στο νήμα θα χαθείΡαντεβού με την κοπέλα,
Σίγουρα δεν είναι πολύ καιρό σε αυτό το παιχνίδι.
Προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη.Εμας μας βγει και πέρασα καλά.
Το τηλέφωνό το δίνει μόνο η ίδια και από την ώρα που θα στο δώσει όλα κανονίζονται εύκολα
Κέντρο μονοΡαντεβού κάνει σε όλες τις περιοχές;
Τι πάει να πει αυτό το περί χημείας ;Ε υπάρχουν και αυτοι που με είδαν αλλά δεν υπηρξε χημεία,και σαν να το μετάνιωσαν και να έκλαψαν τοσο πολυ τα λεφτά τους,λες και χασανε εκατομμύρια
Οχι εκατσα κανονικά,εγω κάνω οτι μπορώ απο μεριάς μουΤι πάει να πει αυτό το περί χημείας ;
Δεν έκατσες για σεξ ενώ πήρες τα λεφτά ;
Η το σουτιέν είναι λάθος η ταΚαληνύχτα!
Απλά δεν το σήκωσα ,ξεχάστηκαΗ το σουτιέν είναι λάθος η τα![]()
Και η πατούσα σου κάτω κάνειΑπλά δεν το σήκωσα ,ξεχάστηκα
Κωλλλαααααθρα ατελείωτη.Καληνύχτα!
Τα σεντόνια στο Μπιλ οριακά πλέον σε ξέρουν λίγο καλύτερα από όσο ξέρει η λεκάνη της τουαλέτας το πιγκάλ.Καληνύχτα!