Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22.456
Πώς και το ηξερες;Αχ το ήξερα ότι θα την πατήσω στο τέλος.....
Πώς και το ηξερες;Αχ το ήξερα ότι θα την πατήσω στο τέλος.....
Σου είχα στείλει και χθες για ένα τρόπο επικοινωνίας αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση.Αλλά ομως να πω και κατι αλλο,το οτι είδατε τα χ,ψ βίντεο,δεν σημαίνει οτι και εσεις θα εχετε την ίδια εμπειρία με τον τυπο στα βιντεο,ουτε οτι την ιδια ενταση θα εχει το ραντεβου. Κάθε ραντεβου ειναι διαφορετικό
Μην βάζεις ιδέες γιατί μπορεί να θελήσει να κολλήσει τίποτα τελευταία ένσημα ο Σπίλμπεργκ και να μας την πάρουν την Αγγελικούλα.Πραγματικά πιστεύω και θα συμφωνήσω με το φίλο παραπάνω ότι ναι θα το πάρει το Όσκαρ ρομαντικής ταινίας αλλά και σεναρίου.Ηαγγελικουλα μαζί με τον συνάδελφο που τη σκίζει ανέβασαν τον πήχη ψηλά.Η Αγγελικούλα μας έδωσε ρέστα στο σενάριο και πραγματικά πιστεύω ότι το αξίζουν.
Τα συγχαρητήρια μου και στους δύο.
Αναμένουμε την καινούργια κυκλοφορία..!!!
Μπααα!!! Η Αγγελική είναι πίστη σε εμάς εδώ...δεν ξενιτευεται...!!!Μην βάζεις ιδέες γιατί μπορεί να θελήσει να κολλήσει τίποτα τελευταία ένσημα ο Σπίλμπεργκ και να μας την πάρουν την Αγγελικούλα.
Θα στον μαυρισω τον κωλο δεν θα γλιτώσεις και μετά θα γαμηθεις γλυκά καριολα τι μας κάνεις ..Γαμήσι και μπρος και πίσω
Καλησπέρα,τωρα μπηκα στο σαιτ και το ειδα,παρακαλώ μην μου παραπονιέστεΣου είχα στείλει και χθες για ένα τρόπο επικοινωνίας αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση.
Σεβαστό ότι έχεις και προσωπική ζωή
Δεν σημαίνει ομως οτι και οι αλλοι θα κάνουν το ιδιο γαμήσι με αυτο του βιντεο,αλλα πολυ χαιρομαι που άρεσαν αυτά τα βιντεο,μπορει με άλλους να μην μας βγει με τετοια εντασηΠραγματικά πιστεύω και θα συμφωνήσω με το φίλο παραπάνω ότι ναι θα το πάρει το Όσκαρ ρομαντικής ταινίας αλλά και σεναρίου.Ηαγγελικουλα μαζί με τον συνάδελφο που τη σκίζει ανέβασαν τον πήχη ψηλά.Η Αγγελικούλα μας έδωσε ρέστα στο σενάριο και πραγματικά πιστεύω ότι το αξίζουν.
Τα συγχαρητήρια μου και στους δύο.
Αναμένουμε την καινούργια κυκλοφορία..!!!
Εχουμε πει οτι θα βγάλουμε και μαζι οταν συναντηθούμεΤο νήμα έχει γίνει απολαυστικό από την στιγμή των νέων βίντεο. Πάμε για Όσκαρ
Σίγουρο αυτο που λες Αγγελική.Δεν βγαίνουν τα ίδια γούστα με όλους τους ανθρώπους...Δεν σημαίνει ομως οτι και οι αλλοι θα κάνουν το ιδιο γαμήσι με αυτο του βιντεο,αλλα πολυ χαιρομαι που άρεσαν αυτά τα βιντεο,μπορει με άλλους να μην μας βγει με τετοια ενταση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχουμε πει οτι θα βγάλουμε και μαζι οταν συναντηθούμε
Να μην περιμένουν οτι το ιδιο γαμησι θα κανουν π είδαν στο βιντεο,καθε ραντεβου εμένα μου είναι διαφορετικοΣίγουρο αυτο που λες Αγγελική.Δεν βγαίνουν τα ίδια γούστα με όλους τους ανθρώπους...
Σίγουρα...!!! Από ότι καταλαβαίνω όμως απ όλα εδώ και από τα βιντεο νομίζω ότι προσπαθείς να φύγει ικανοποιημένος ο κάθε πελάτης σου...Να μην περιμένουν οτι το ιδιο γαμησι θα κανουν π είδαν στο βιντεο,καθε ραντεβου εμένα μου είναι διαφορετικο
Και με το παραπάνω,βαζω ολα μου τα δυνατα,τώρα αμα δεν μεινει ικανοποιημενος,σημαίνει οτι δεν είχαμε χημεια,δεν κολλήσαμεΣίγουρα...!!! Από ότι καταλαβαίνω όμως απ όλα εδώ και από τα βιντεο νομίζω ότι προσπαθείς να φύγει ικανοποιημένος ο κάθε πελάτης σου...
Πώς και το ηξερες;
Είχα την αλλη φορα οτι οταν θα μπορω να σε συναντήσω εγω να δεις που θα εισαι αδιάθετη και τελικα ετσι έγινε...Πώς και το ηξερες;
Δεν πειράζει,μια αλλη φοραΕίχα την αλλη φορα οτι οταν θα μπορω να σε συναντήσω εγω να δεις που θα εισαι αδιάθετη και τελικα ετσι έγινε...
Απιστευτη μουναρα εισαι μωρο μουΚαλά μπήκε αυτή η εβδομάδα
Δεν μπορώ επίσης να σου στειλω μηνυμαΣου είχα στείλει και χθες για ένα τρόπο επικοινωνίας αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση.
Σεβαστό ότι έχεις και προσωπική ζωή
Δεν μπορώ επίσης να σου στειλω μη