DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 2.257
Πολύχρονη, υγιής και χαρούμενη εύχομαι Μαράκι.Ναι αγάπη μου μου εδωσα ρεπο για την γιορτή μου
Πολύχρονη, υγιής και χαρούμενη εύχομαι Μαράκι.Ναι αγάπη μου μου εδωσα ρεπο για την γιορτή μου
Καλησπέρα ευχαριστώ πολύΜαρία καλησπέρα (και χρόνια πολλά για την γιορτή σου). Το πρόγραμμα σου περιλαμβάνει ποδολαγνεία; Αν ναι, είναι κάτι με το οποίο είσαι οκ ή το κάνεις σαν καταναγκαστικό έργο ;
Μην το μάθει η Ηλέκτρα, θα σου ρίξει ποντικοφάρμακο στο "σουφλέ πράσινων λαχανικών με σαφράν, ουρά μοσχαριού και μαριναρισμενο γαυρο"!Εγω γλείψει εγω τα ποδαράκια σου.. αλλά δεν με θυμάσαι..
Εγω γλείψει εγω τα ποδαράκια σου.. αλλά δεν με θυμάσαι..
Ποιος σου είπε πως δεν σε θυμάμαι ;;;;Εγω γλείψει εγω τα ποδαράκια σου.. αλλά δεν με θυμάσαι..
Έτσι νιώθω.. Θα ήθελα να κάνουμε Έρωτα..Ποιος σου είπε πως δεν σε θυμάμαι ;;;;
Έτσι νιώθω.. Θα ήθελα να κάνουμε Έρωτα..
Καλησπέρα δυστυχώςΚαλησπέρα Μαρία τι κάνεις?? Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα καταπίνεις... Είναι το πάθος μου... Ευχαριστώ!!!
Μαρία, τι size είναι τα πατουσακια σου? Εννοώ κλίμακα παπουτσιού.... 37,38...κλπΚαλησπέρα ευχαριστώ πολύ
Είναι κάτι που μου αρέσει !
Βάλε κάρτα αλλαγηςΜαρία, τι size είναι τα πατουσακια σου? Εννοώ κλίμακα παπουτσιού.... 37,38...κλπ
38Μαρία, τι size είναι τα πατουσακια σου? Εννοώ κλίμακα παπουτσιού.... 37,38...κλπ
Ωραίο το χρώμα κ το πίρσινγκ