Νέα

Mαρία Φωκαίας 19 (αναζήτηση)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dim72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Απ ότι διάβασα στην ημερήσια ενημερωση για μπουρδέλα έχει χαθεί η Μαρία που εδώ και χρόνια ήταν απογευματινή βάρδια στο Φωκαίας 19. Αν εντοπιστεί κάπου αλλού παρακαλώ ας ενημερώσετε αυτό το thread!

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μαλλον για φωκαιας 19 θα λες την μαρια με την ρωσοποντια τσατσα αυτη ετσι κανει χρονια τωρα πριν κατι μηνες μου ειπε οτι σταματαει το βραδυ και θα ειναι μονο πρωϊ μετα την ξαναειδα βραδυ και μετα την εχασα μην ανησυχεις ομως θα γυρισει απο οτι μου εχει πει το μπουρδελο ειναι δικο της

OP
OP
D

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Ναι κι εγώ έτσι ήξερα ότι είναι δικό της... Πάντως αποτελεί για μένα μια από τις καλύτερες κοπέλες και είμαι χρόνια πελάτης της θα περάσω να ρωτήσω και την τσατσά αν μάθει κάποιος άλλος κάτι ας ενημερώσει

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Αν λετε για μια Μαρια απο Θεσ/νικη, κοντη, μελαχροινη με σαρκωδη χειλη και βυζο Νο 2, ξανθο μαλλι-μαλλον βαμμενο-τωρα κανει την βραδυνη βαρδια στο στουντιο του Παγκρατιου, Αθανασιας 3. Το λεω αυτο, χωρις να την εχω δει στο Φωκαιας, γιατι η τσα2 του στουντιο ηταν παλια στο Φωκαιας, μια μεσηλιξ με Κυπριακη (?) προφορα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Απ ότι διάβασα στην ημερήσια ενημερωση για μπουρδέλα έχει χαθεί η Μαρία που εδώ και χρόνια ήταν απογευματινή βάρδια στο Φωκαίας 19. Αν εντοπιστεί κάπου αλλού παρακαλώ ας ενημερώσετε αυτό το thread!
Το Μαράκι νοικοκυρεύτηκε....παντρεύτηκε....έχει και ένα παιδάκι 2 μηνών...ο άνδρας της είναι μεγαλοστέλεχος μεγάλης εταιρίας....
ΥΓ1---->Τί άλλο θα δούν τα ματάκια μου... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ΥΓ2----> :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
D

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Αποκλείεται να έκανε παιδί πότε έμεινε έγκυος; Φίλε commander η περιγραφή σου σε Μαρία και τσατσά ταιριάζει γάντι μακάρι να είναι αυτή. Δουλεύει κάθε μέρα βράδυ στην Αθανασίας; Εχουμε μήπως κανένα τηλ από το συγκεκριμένο στούντιο;

OP
OP
D

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Ρε συναγωνιστές τι γίνεται είναι η Μαρία στο Αθανασίας 3 που αναφέρει ο commander η ίδια με τη Μαρία τη Θεσσαλονικιά που δούλευε χρόνια τώρα στο Φωκαίας 19? Aς το επιβεβαιώσει κάποιος!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ρε συναγωνιστές τι γίνεται είναι η Μαρία στο Αθανασίας 3 που αναφέρει ο commander η ίδια με τη Μαρία τη Θεσσαλονικιά που δούλευε χρόνια τώρα στο Φωκαίας 19? Aς το επιβεβαιώσει κάποιος!
Φιλε Dim , αν μπορεις κανε ενα περασμα απο Αθανασιας 3, βραδυ, μεταξυ 18.00'- 24.00 και διαπιστωσε μονο σου, διοτι δεν νομιζω να παρεις απαντηση. Η Μαρια εκει, μου ειπε μαλιστα, οτι εκανε νωρις διακοπες στην Χαλκιδικη, αρα τωρα θα ειναι συνεχεια.

OP
OP
D

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
οκ από περιποίηση πως ήταν ρωτάω για να ξέρω ακόμα κι αν δεν είναι η γνωστή Μαρία μια που θα πάω που θα πάω να δοκιμάσω ή όχι;

OP
OP
D

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Φίλε commander σε ευχαριστώ πολύ όντως είναι η γνωστή Μαρία από Φωκαίας! με τη διαφορά ότι δε δουλεύει κάθε βράδυ αλλά μόνο Δευτέρα και Παρασκευή. Αρα άκαρπη η σημερινή επίσκεψη πέρα από το ότι επιβεβαιώθηκε η πληροφορία. Απόψε ήταν μια Λένα πανύψηλη ξανθιά το μαγαζί πρέπει να έχει αναδουλειές γιατί η τσατσά προσπάθησε πολύ να με πείσει να περάσω !  Φίλε podolange συγγνώμη αλλά όσο γράφεις αποδείχτηκαν βλακείες! (για να μην εκφραστώ χειρότερα)
Commander τη δοκίμασες ; Αν ναι πες εντυπώσεις η ταρίφα πόσο είναι 50 ή λιγότερο; Αν είναι 50 είναι το διπλάσιο απ όσο έπαιρνε στη Φωκαίας και θα θελα να ξέρω αν υπάρχουν και καλύτερες υπηρεσίες.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω όλους αν υπάρχει κάποια γραμμή λεωφορείου η τρόλευ που να συνδέει το Παγκράτι με κάποιο σταθμό ηλεκτρικού ή μετρό γιατί καθνμερινές τώρα που θα γυρίσει και ο κόσμος δύσκολο να βρεις να παρκάρεις εκεί στη περιοχή.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Φίλε commander σε ευχαριστώ πολύ όντως είναι η γνωστή Μαρία από Φωκαίας! με τη διαφορά ότι δε δουλεύει κάθε βράδυ αλλά μόνο Δευτέρα και Παρασκευή. Αρα άκαρπη η σημερινή επίσκεψη πέρα από το ότι επιβεβαιώθηκε η πληροφορία. Απόψε ήταν μια Λένα πανύψηλη ξανθιά το μαγαζί πρέπει να έχει αναδουλειές γιατί η τσατσά προσπάθησε πολύ να με πείσει να περάσω !  Φίλε podolange συγγνώμη αλλά όσο γράφεις αποδείχτηκαν βλακείες! (για να μην εκφραστώ χειρότερα)
Commander τη δοκίμασες ; Αν ναι πες εντυπώσεις η ταρίφα πόσο είναι 50 ή λιγότερο; Αν είναι 50 είναι το διπλάσιο απ όσο έπαιρνε στη Φωκαίας και θα θελα να ξέρω αν υπάρχουν και καλύτερες υπηρεσίες.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω όλους αν υπάρχει κάποια γραμμή λεωφορείου η τρόλευ που να συνδέει το Παγκράτι με κάποιο σταθμό ηλεκτρικού ή μετρό γιατί καθνμερινές τώρα που θα γυρίσει και ο κόσμος δύσκολο να βρεις να παρκάρεις εκεί στη περιοχή.
Φιλε Dim, θα σου εγραφα και εγω τα περι Δευτερας/Παρασκευης, τα οποια εμαθα πηγαινωντας τυχαια εκει την Παρασκευη, αλλα χθες δεν "εμπαινα" στο σαιτ. Πολυ καλη περιποιηση και εναλλαγη στασεων, ΔΥΣΤΥΧΩΣ,η τιμη Ε 50.Πιθανον να επιδεχεται παζαρι,δεν το ξερω, αλλα κατω απο 40 δεν νομιζω να πεφτει. Τις αλλες μερες,παει σε αλλα στουντιο, σαν εκτακτη, αλλα το προγραμμα της Αθανασιας 3 ειναι σταθερο. Μετρο-το πλησιεστερο-ειναι Ευαγγελισμος και μετα περπατας 10 λεπτα,επι της Σπυρου Μερκουρη, μεχρι το Αλσος Παγκρατιου.

OP
OP
D

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Επειδή δε με βολεύει καθόλου το Παγκράτι αν μάθεις σε πιο άλλο παίζει πες μου. Χμ είναι μόνο 10 λεπτά από Ευαγγελισμό; Απ Ευαγγελισμό υπάρχει κάποιο λεωφορείο ή τρόλευ μήπως; Ελπίζω να είναι πιο χαλαρή στο χρόνο σε σχέση με Φωκαίας 25 αλλιώς δε λέει να πληρώνεις 50 ευρώ για την περιποίηση που είχες με 25 και πάλι ευχαριστώ που την ανακάλυψες!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Επειδή δε με βολεύει καθόλου το Παγκράτι αν μάθεις σε πιο άλλο παίζει πες μου. Χμ είναι μόνο 10 λεπτά από Ευαγγελισμό; Απ Ευαγγελισμό υπάρχει κάποιο λεωφορείο ή τρόλευ μήπως; Ελπίζω να είναι πιο χαλαρή στο χρόνο σε σχέση με Φωκαίας 25 αλλιώς δε λέει να πληρώνεις 50 ευρώ για την περιποίηση που είχες με 25 και πάλι ευχαριστώ που την ανακάλυψες!
Τρολευ περναει απο την Ευτυχιδου,πρακτικα εξω απο το "σπιτι", στην πανω μερια του Αλσους. Για τα αλλα, ρωτησα αλλα δεν μου ειπε, παντως δεν βιαζεται, αλλωστε η κινηση στο Αθανασιας ειναι γενικα αραιη.

OP
OP
D

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Περνάει και απο Ευαγγελισμό το ίδιο τρόλευ; Το Παγκράτι Νέα Ελβετία είναι;

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Της Νεας Ελβετιας λογικα περναει απο Παγκρατι.

OP
OP
D

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Λοιπόν η Μαρία εκτός από Αθανασίας θα βρίσκεται και Βριλησσού 36 Τρίτη και Πέμπτη βράδυ Αχ όταν πρωτάνοιξε το site πριν 2 χρόνια στο εισαγωγικό κείμενο της Φωκαίας 19 έγραφε να τρέξουμε να προλάβουμε γιατί ο κορίτσαρος που δουλεύει εκεί σίγουρα θα έπαιρνε μεταγραφή για στούντιο και να που έγινε, είναι κάπως εκεί που πριν 2 μήνες έδινες 25 τώρα να δίνεις 50 αλλά τι να κάνουμε Μαρία είναι αυτή!
Στη δε Βριλησσού 36 αν συνεχίζει εκεί και η Κορίνα  θα κάνουν φοβερό δίδυμο και θα ανεβάσουν πολύ το μαγαζί!
Αχ να χε η Μαρία το βυζί της Κορίνας και η Κορίνα τη ζουμερή κωλάρα της Μαρίας θα ταν ο τέλειος συνδυασμός!!

roumanso

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
επίσκεψη χθες βράδυ στο βριλλησού 36. οντως η μαρία της φωκαίας δουλευει στο βρηλλισού 36. αλλο επίπεδο πιά. τρίτη πέμπτη σταθερά. θεά και ευγενέστατη όπως πάντα. η τιμή ανέβηκε λίγο αλλά τι να κάνουμε.

OP
OP
D

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
επίσκεψη σήμερα σε Βριλησσού 36 μου είπαν ότι η Μαρία σταμάτησε από εκεί ξέρουμε αν εκτός από την Αθανασίας 3 είναι και κάπου αλλού;

OP
OP
D

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Καμια ενημέρωση για τις βάρδιες της Μαρίας στην Αθανασίας 3? Ισχύει το Δευτέρα & Παρασκευή βράδυ ή έχουμε κάποια αλλαγή;

OP
OP
D

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι