dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ναι στην ομαδα με το Ζαχοπουλο και το Γιωργακη τον Παπαντρεου.θα σκισουμενομιζο αρχιγος να ινε ο κοστακις ο καραμαν αλις
ναι στην ομαδα με το Ζαχοπουλο και το Γιωργακη τον Παπαντρεου.θα σκισουμενομιζο αρχιγος να ινε ο κοστακις ο καραμαν αλις
στειλε το λινκ το σωστο και ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΡΕ!!!!!!
ο συγχρονος μακακαςο συγχρονος σπυρος λουης
cptn_mac, άσχετο: ο Τέλης Σταλόνε τι δουλειά κάνει από τότε που σταμάτησε την υποκριτική?
Έλα ντε... κάνει πάντως εμφανίσεις στα φεστιβάλ καλτ ελληνικού κινηματογράφου. Μεγάλη μορφή, τρομερές ατάκες!
Όντως! Με πιο πετυχημένες, κατά τη γνώμη μου τις:
> Ρούφα να κατέβει το μελούδι μου (μελούδι, καλά το έγραψα!)
> Πω πω πω, πολύ κουρκουμελέ πράμα.
Ρε, ήταν στο σενάριο αυτά ή αυτοσχεδίαζε ο καλλιτέχνης?
Χαχαχα καλά..Άντε τρέχουμε όλοι στην Δανία για να φέρουμε του χρόνου τον διαγωνισμό στην Ελλάδα........ Άντε και με την ΝΙΚΗ...
Nαι, αλλα να μην κανεις μαλακιες :oστειλε το λινκ το σωστο και ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΡΕ!!!!!!
Καπετάνιε για σένα αυτό το βιντεάκι και όσοι είπανε για τον Τέλη (μέγιστο) Σταλόνε και τις ατάκες που είπε στις ταινίες του."Τον πλένω κι έρχομαι" (μπαίνει στη θάλασσα ενώ τον περιμένουν 2 γκόμενες+ 1 τύπος για παρτούζα)
"Του έχω βάλει και θρεψίνη" (κατά τη διάρκεια πίπας)
Καπετάνιε για σένα αυτό το βιντεάκι και όσοι είπανε για τον Τέλη (μέγιστο) Σταλόνε και τις ατάκες που είπε στις ταινίες του.
[youtube=425,350]N9pOlko1EzA[/youtube]