You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι πιο άμπαλοι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές όλων των εποχών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dinn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 134
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εχεις δικιο ασχετος και τσουβαλι10.Τασος Μητροπουλος
Τσεκουρατος Νεαντερταλ παικτης Τσολιας ΑΕΡΑ!ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ!Απο μπαλα μυρωδια τα βασικα μονο μαφιοζικες συμπεριφορες σκατομαγκιας και μπατσαριας τον πηρε και αυτον τιμης ενεκεν ερειπιο στην Αμερικη το 94 ο εκλεκτορας και δεν ακουμπησε μπαλα
δεν εβαλες το Σαραβακο μεσα .
τα γραφεις και μονο σου πρεπει να στα πουμε και εμεις? Τι μεσο ειχε ο ενας και τι μεσο ειχε ο αλλος δεν μας ειπες, γιατι το σιγουρο ειναι οτι ειχαν μεσο.
και ο Μητροπουλος και ο σαραβακος πηγανε αμερικα που τρωγαμε τα γκολ σαν 3-4-5 το ενα μετα το αλλο. Κρατουσανε το τσουβαλι .
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Μεγάλε βάλε μέσα και τον Βάιο Καραγιαννη...τέτοιον νίντζα δεν έχω ξαναδεί...!!
Να ψάξεις να βρεις τον αγώνα της ΑΕΚ με την Αϊντχόφεν στη Νέα Φιλαδέλφεια,όταν ο προπονητής της είχε αφήσει εκτός αρχικής 11αδας τον Ρομάριο,και τον έβαλε αλλαγή.Ήμουν στο γήπεδο.Σηκώνομαι και βλέπω τον Μπάγεβιτς να κάνει νόημα στον Καραγιάννη να τον παίξει man to man.Τον εξαφάνισε...Για κακή μας τύχη,στη ρεβάνς ο Καραγιάννης ήταν απών και έβαλε επάνω στον Ρομάριο τον Βασιλόπουλο που ήταν πιο αργός από το κλαρκ.Και φάγαμε 3...Ο Βάιος ήταν ένας καλό αμυντικός.Όχι ο κορυφαίος αλλά ήξερε τη θέση του.Σίγουρα δεν ήταν Κασάπης...
εχεις δικιο ασχετος και τσουβαλι
να το παρω ειρωνικα το video? Για δες και εδω και πες μου ακριβως το ιδιο επιπεδο.
μηπως εισαι απο την καλαματα?
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
τυπε,παρατα το ποδοσφαιρο και ξεκινα το χαντμπολ.αν εβαλες ζινταν,μαραντονα,ροναλντο,μεσσι για να αποδειξεις οτι ο μητροπουλος ηταν αμπαλος,τοτε δες το παρακατω βιντεο και θα καταλαβεις οτι ζινταν,μαραντονα,ροναλντο,μεσσι ειναι αμπαλοι...να το παρω ειρωνικα το video? Για δες και εδω και πες μου ακριβως το ιδιο επιπεδο.
ολοι ειναι κλασης μητροπουλου.Αυτος τους τα εδειξε
Τον είχες δει να παίζει τον Μητρόπουλο;Τον μουστάκια;Μην συγκρίνεις με τώρα αλλά με τότε.Αναστοπουλος η πρωτη ελληνικη μεταγραφη σε ιταλικη ομαδα ενα χρονο και πηρε τον πουλο γιατι ηταν χωμα μονο ηττες ειχανε . Με το που εφυγε αρχισε η ανοδος.
Μητροπουλος αρε τι κανει το κομμα . Αμα αυτο το ζωο επερνε λεφτα απο την μπαλα που δηθεν επαιζε ολοι ειμαστε μαραντονα. Δεν πρεπει να υπαρχει χειροτερος παικτης απο αυτον και το ζωο εβγαζε και λεφτα.
μετα μου λες γιατι φευγουνε ολοι οι ελληνες στο εξωτερικο.Τι να κανουνε αμα τετοια ζωα λογο κομματος εχουν θεσεις σε ομαδες. και μην μου πεις κανεις οτι το αξιζε.
απο τους χειροτερους που υπηρχαν.
Αμα αυτος εβγαζε λεφτα εδω ειναι περιεργο γιατι υπαρχει ακομα ελλαδα.
no comments
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
ρε τυπε τα είπες όλα, ακου άμπαλοι οι Τσιαντακης - Κωφίφης,,,
Χα χα χα... Ο ασχετος, του ασχετου, ωωωω ασχετε..... Δεν εχει δει λεει τον Αρδιζογλου, αλλα βαζει τον Φοιρο στην λιστα των αμπαλων. Ακου αμπαλος (και) ο Φοιρος.....
δεν ειμαι απο καλαματα,τι εβαλες τον μαραντονα μιλαμε για ελληνικα δεδομενα...αλλα οκ καθε γνωμη σεβαστηνα το παρω ειρωνικα το video? Για δες και εδω και πες μου ακριβως το ιδιο επιπεδο.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Γελαω παντως με τον Τσιαντακη που θα μπορούσε να σε τριπλαρει μεσα σε ενα τηλεφωνικο θαλαμο και να βγαλει και σεντρα. Αυτος που πραγματι δεν ηταν ταλεντο και ητανε αμπαλος ηταν ο Αμανατιδης. Του βγαζω ομως το καπελο. Σκληροτραχηλος (οχι βρωμικος) και πασα με την μια εστω στα 3 μετρα γιατι παραπανω δεν μπορουσε. Το πεισμα του τον εκανε να κερδίσει θεση βασικου στον Ολυμπιακο εχοντας και κάποιες συμμετοχές στην Εθνικη.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.904
- Πόντοι
- 5.506
φιλαρακι δεν τοχεις με την ζεστη ε?να το παρω ειρωνικα το video? Για δες και εδω και πες μου ακριβως το ιδιο επιπεδο.
δυστηχως ναι οταν ημουν μικρος ετρεχα στα γηπεδα τοτε επαιζε και αυτος στο ολυμπιακο. τωρα χρονια ουτε μπαλα ουτε τιποτα βαρεθηκαΤον είχες δει να παίζει τον Μητρόπουλο;Τον μουστάκια;Μην συγκρίνεις με τώρα αλλά με τότε.
τυπε,παρατα το ποδοσφαιρο και ξεκινα το χαντμπολ.αν εβαλες ζινταν,μαραντονα,ροναλντο,μεσσι για να αποδειξεις οτι ο μητροπουλος ηταν αμπαλος,τοτε δες το παρακατω βιντεο και θα καταλαβεις οτι ζινταν,μαραντονα,ροναλντο,μεσσι ειναι αμπαλοι...
δεν το σχολιαζω εν υπαρχει λογος.Το ακουσαμε και αυτο. εχω πετυχει σχεδον τους μισους αο αυτους που γραφει στην λιστα οποτε ολα τα αλλα σχολια περιτα.Οσο για το χαντμπολ τι να σου πω τι να μου πεις...
Θυμαμαι πιτσιρικας που ειχε ερθει ο ροτσα ελλαδα και ετρεχα με τον πατερα μου στην Λ.Αλεξανδρας να τον δουμε προπονηση.
τετοιες εποχες μιλαω και για ολους αυτους τοτε ... ο μητροπουλος ηταν στον γαβρο και ο ροτσα στον βαζελο. κτλ κτλ κτλ
ελληνικα ξενα δεν παιζει ρολο. Το θεμα ειναι Ελληνες διεθνεις οποτε θεωρω εφοσν ειναι διεθνεις παικτες τους συγκρινο με του εξω.δεν ειμαι απο καλαματα,τι εβαλες τον μαραντονα μιλαμε για ελληνικα δεδομενα...αλλα οκ καθε γνωμη σεβαστη
φιλαρακι δεν τοχεις με την ζεστη ε?
τις εποχης τοτε.
Μην αρχισω και γραφω για παικτες τις εποχης τοτε εξωτερικου..... τοτε να δεις ζεστες
Αναστοπουλος η πρωτη ελληνικη μεταγραφη σε ιταλικη ομαδα ενα χρονο και πηρε τον πουλο γιατι ηταν χωμα μονο ηττες ειχανε . Με το που εφυγε αρχισε η ανοδος.
Μητροπουλος αρε τι κανει το κομμα . Αμα αυτο το ζωο επερνε λεφτα απο την μπαλα που δηθεν επαιζε ολοι ειμαστε μαραντονα. Δεν πρεπει να υπαρχει χειροτερος παικτης απο αυτον και το ζωο εβγαζε και λεφτα.
μετα μου λες γιατι φευγουνε ολοι οι ελληνες στο εξωτερικο.Τι να κανουνε αμα τετοια ζωα λογο κομματος εχουν θεσεις σε ομαδες. και μην μου πεις κανεις οτι το αξιζε.
απο τους χειροτερους που υπηρχαν.
Αμα αυτος εβγαζε λεφτα εδω ειναι περιεργο γιατι υπαρχει ακομα ελλαδα.
no comments
Το ακούσαμε κι αυτό!Άμπαλος και ο Ανάστο!!!Ρε τύπε θα σου έλεγα να παρατήσεις το ποδόσφαιρο και να ασχοληθείς με τα οικοκυρικά και τη μόδα αλλά ούτε και οι γκόμενες δεν θα έλεγαν άμπαλο τον μουστάκια!!Μόνο στο PS έχεις δει μπάλα;Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε!!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.904
- Πόντοι
- 5.506
τυπε σε κραζουν ολοι το πηρες χαμπαρι?
τις εποχης τοτε.
Μην αρχισω και γραφω για παικτες τις εποχης τοτε εξωτερικου..... τοτε να δεις ζεστες
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 506
πολυ κακοι ηταν και ο ανατολακης μαζι με τον ελευθεροπουλο
ομως με αποσταση το μεγαλυτερο στραβαδι ηταν ο τζορβας
α τωρα που θυμαμαι, μεγαλο ψεμα ηταν και ο νινης
ομως με αποσταση το μεγαλυτερο στραβαδι ηταν ο τζορβας