Νέα

Οι πιο άμπαλοι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές όλων των εποχών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dinn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Τον Άγγελο Μπασινά δεν είδα πουθενά το παιδί το έπαιρνε ο ύπνος με τη μπάλα στα πόδια.

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Όχι και άμπαλος ο Χούτος στο σαρβάιβορ έκανε παπάδες. :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• newego_LARGE_t_1101_55374167_type13145.jpg
    newego_LARGE_t_1101_55374167_type13145.jpg
    122,5 KB · Εμφανίσεις: 32

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
10.Τασος Μητροπουλος
Τσεκουρατος Νεαντερταλ παικτης Τσολιας ΑΕΡΑ!ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ!Απο μπαλα μυρωδια τα βασικα μονο μαφιοζικες συμπεριφορες σκατομαγκιας και μπατσαριας τον πηρε και αυτον τιμης ενεκεν ερειπιο στην Αμερικη το 94 ο εκλεκτορας και δεν ακουμπησε μπαλα

δεν εβαλες το Σαραβακο μεσα .

τα γραφεις και μονο σου πρεπει να στα πουμε και εμεις? Τι μεσο ειχε ο ενας και τι μεσο ειχε ο αλλος δεν μας ειπες, γιατι το σιγουρο  ειναι οτι ειχαν μεσο.

και ο Μητροπουλος και ο σαραβακος πηγανε αμερικα που τρωγαμε τα γκολ σαν  3-4-5 το ενα μετα το αλλο. Κρατουσανε το τσουβαλι .
εχεις δικιο ασχετος και τσουβαλι

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μεγάλε βάλε μέσα και τον Βάιο Καραγιαννη...τέτοιον νίντζα δεν έχω ξαναδεί...!!

Να ψάξεις να βρεις τον αγώνα της ΑΕΚ με την Αϊντχόφεν στη Νέα Φιλαδέλφεια,όταν ο προπονητής της είχε αφήσει εκτός αρχικής 11αδας τον Ρομάριο,και τον έβαλε αλλαγή.Ήμουν στο γήπεδο.Σηκώνομαι και βλέπω τον Μπάγεβιτς να κάνει νόημα στον Καραγιάννη να τον παίξει man to man.Τον εξαφάνισε...Για κακή μας τύχη,στη ρεβάνς ο Καραγιάννης ήταν απών και έβαλε επάνω στον Ρομάριο τον Βασιλόπουλο που ήταν πιο αργός από το κλαρκ.Και φάγαμε 3...Ο Βάιος ήταν ένας καλό αμυντικός.Όχι ο κορυφαίος αλλά ήξερε τη θέση του.Σίγουρα δεν ήταν Κασάπης...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εχεις δικιο ασχετος και τσουβαλι

να το παρω ειρωνικα το video? Για δες και εδω και πες μου ακριβως το ιδιο επιπεδο.

ολοι ειναι κλασης μητροπουλου.Αυτος τους τα εδειξε
μηπως εισαι απο την καλαματα?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
να το παρω ειρωνικα το video? Για δες και εδω και πες μου ακριβως το ιδιο επιπεδο.

τυπε,παρατα το ποδοσφαιρο και ξεκινα το χαντμπολ.αν εβαλες ζινταν,μαραντονα,ροναλντο,μεσσι για να αποδειξεις οτι ο μητροπουλος ηταν αμπαλος,τοτε δες το παρακατω βιντεο και θα καταλαβεις οτι ζινταν,μαραντονα,ροναλντο,μεσσι ειναι αμπαλοι...

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ..........

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αναστοπουλος η πρωτη ελληνικη μεταγραφη σε ιταλικη ομαδα ενα χρονο και πηρε τον πουλο γιατι ηταν χωμα μονο ηττες ειχανε . Με το που εφυγε αρχισε η ανοδος.
Μητροπουλος αρε τι κανει το κομμα . Αμα αυτο το ζωο επερνε λεφτα απο την μπαλα που δηθεν επαιζε ολοι ειμαστε μαραντονα. Δεν πρεπει να υπαρχει χειροτερος παικτης  απο αυτον και το ζωο εβγαζε και λεφτα.
μετα μου λες γιατι φευγουνε ολοι οι ελληνες στο εξωτερικο.Τι να  κανουνε αμα τετοια ζωα λογο κομματος εχουν θεσεις σε ομαδες. και μην μου πεις κανεις οτι το αξιζε.
απο τους χειροτερους που υπηρχαν.
Αμα αυτος εβγαζε λεφτα εδω ειναι περιεργο γιατι υπαρχει ακομα ελλαδα.

no comments
Τον είχες δει να παίζει τον Μητρόπουλο;Τον μουστάκια;Μην συγκρίνεις με τώρα αλλά με τότε.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ρε τυπε τα είπες όλα, ακου άμπαλοι οι Τσιαντακης - Κωφίφης,,,

Χα χα χα... Ο ασχετος,  του ασχετου,  ωωωω ασχετε..... Δεν εχει δει λεει τον Αρδιζογλου, αλλα βαζει τον Φοιρο στην λιστα των αμπαλων. Ακου αμπαλος (και) ο Φοιρος.....

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36

δεν ειμαι απο καλαματα,τι εβαλες τον μαραντονα μιλαμε για ελληνικα δεδομενα...αλλα οκ καθε γνωμη σεβαστη

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Γελαω παντως με τον Τσιαντακη που θα μπορούσε να σε τριπλαρει μεσα σε ενα τηλεφωνικο θαλαμο και να βγαλει και σεντρα. Αυτος που πραγματι δεν ηταν ταλεντο και ητανε αμπαλος ηταν ο Αμανατιδης. Του βγαζω ομως το καπελο. Σκληροτραχηλος (οχι βρωμικος) και πασα με την μια εστω στα 3 μετρα γιατι παραπανω δεν μπορουσε. Το πεισμα του τον εκανε να κερδίσει  θεση βασικου στον Ολυμπιακο εχοντας και κάποιες συμμετοχές στην Εθνικη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.904
Πόντοι
5.506

φιλαρακι δεν τοχεις με την ζεστη ε?

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τον Γιαννη Διντσικο τον ξεχασατε?
Το ονομα του στα λεξικα εγινε συνωνυμο του "Χασογκολη"
Στη φωτο ορθιος με το 7
URL]]

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τον είχες δει να παίζει τον Μητρόπουλο;Τον μουστάκια;Μην συγκρίνεις με τώρα αλλά με τότε.
δυστηχως ναι οταν ημουν μικρος ετρεχα στα γηπεδα τοτε επαιζε και αυτος στο ολυμπιακο. τωρα χρονια ουτε μπαλα ουτε τιποτα βαρεθηκα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τυπε,παρατα το ποδοσφαιρο και ξεκινα το χαντμπολ.αν εβαλες ζινταν,μαραντονα,ροναλντο,μεσσι για να αποδειξεις οτι ο μητροπουλος ηταν αμπαλος,τοτε δες το παρακατω βιντεο και θα καταλαβεις οτι ζινταν,μαραντονα,ροναλντο,μεσσι ειναι αμπαλοι...

δεν το σχολιαζω εν υπαρχει λογος.Το ακουσαμε και αυτο. εχω πετυχει σχεδον τους μισους  αο αυτους που γραφει στην λιστα οποτε ολα τα αλλα σχολια περιτα.Οσο για το χαντμπολ  τι να σου πω τι να μου πεις...
Θυμαμαι πιτσιρικας που ειχε ερθει ο ροτσα ελλαδα  και ετρεχα με τον πατερα μου στην Λ.Αλεξανδρας να τον δουμε προπονηση.
τετοιες εποχες μιλαω και για ολους αυτους τοτε ... ο μητροπουλος ηταν στον  γαβρο και ο ροτσα στον βαζελο. κτλ κτλ κτλ

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
δεν ειμαι απο καλαματα,τι εβαλες τον μαραντονα μιλαμε για ελληνικα δεδομενα...αλλα οκ καθε γνωμη σεβαστη
ελληνικα ξενα δεν παιζει ρολο. Το θεμα ειναι Ελληνες διεθνεις  οποτε  θεωρω εφοσν  ειναι διεθνεις  παικτες τους συγκρινο με του εξω.

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Αναστοπουλος η πρωτη ελληνικη μεταγραφη σε ιταλικη ομαδα ενα χρονο και πηρε τον πουλο γιατι ηταν χωμα μονο ηττες ειχανε . Με το που εφυγε αρχισε η ανοδος.
Μητροπουλος αρε τι κανει το κομμα . Αμα αυτο το ζωο επερνε λεφτα απο την μπαλα που δηθεν επαιζε ολοι ειμαστε μαραντονα. Δεν πρεπει να υπαρχει χειροτερος παικτης  απο αυτον και το ζωο εβγαζε και λεφτα.
μετα μου λες γιατι φευγουνε ολοι οι ελληνες στο εξωτερικο.Τι να  κανουνε αμα τετοια ζωα λογο κομματος εχουν θεσεις σε ομαδες. και μην μου πεις κανεις οτι το αξιζε.
απο τους χειροτερους που υπηρχαν.
Αμα αυτος εβγαζε λεφτα εδω ειναι περιεργο γιατι υπαρχει ακομα ελλαδα.

no comments

Το ακούσαμε κι αυτό!Άμπαλος και ο Ανάστο!!!Ρε τύπε θα σου έλεγα να παρατήσεις το ποδόσφαιρο και να ασχοληθείς με τα οικοκυρικά και τη μόδα αλλά ούτε και οι γκόμενες δεν θα έλεγαν άμπαλο τον μουστάκια!!Μόνο στο PS έχεις δει μπάλα;Ρε τι  άλλο θα διαβάσουμε!!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.147
Πόντοι
506
πολυ κακοι ηταν και ο ανατολακης μαζι με τον ελευθεροπουλο

ομως με αποσταση το μεγαλυτερο στραβαδι ηταν ο τζορβας

α τωρα που θυμαμαι, μεγαλο ψεμα ηταν και ο νινης

Stories