Νέα

Ανελεητο πρωκτικο σεξ με καταληξη στο νοσοκομειο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα purgiotis40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Όλοι γάμησαν τελικά εκτός από εμάς.  :S
τυπε μην το βλεπεις ετσι,μπορουμε να πηγαινουμε στα επειγοντα στο γαστρεντερολογικο κ να την στηνουμε.αυξανονται γεωμετρικα οι ελπιδες να γαμησουμε :S :S :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
τυπε μην το βλεπεις ετσι,μπορουμε να πηγαινουμε στα επειγοντα στο γαστρεντερολογικο κ να την στηνουμε.αυξανονται γεωμετρικα οι ελπιδες να γαμησουμε :S :S :S

Εγώ παίρνω σειρά για τη νοσοκόμα μη μου κάτσει κανένας Ρέμος.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Περιμενουμε ενημερωση Πυργιωτη για τη κατασταση της μικρης

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.957
Πόντοι
9.931
Τυπε μια φωτο της κωλοτρυπίδας δεν έβαλες ομως να βγαλουμε και εμεις μια γνωμάτευση...άλλωστε ειναι καλο στα ιατρικα θεματα να παίρνεις και δεύτερη γνωμη :rolleyes:

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Τυπε μια φωτο της κωλοτρυπίδας δεν έβαλες ομως να βγαλουμε και εμεις μια γνωμάτευση...άλλωστε ειναι καλο στα ιατρικα θεματα να παίρνεις και δεύτερη γνωμη :rolleyes:

ec0f7af05533d0a3115727a842ae52c6.jpg

την ωρα του σεξ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
ακακιεεεεεε
μην ξεχασεις τα σιααααλις

Μαλακια, τωρα που το σκεφτομαι, για να πετυχω τη νοσοκομα για κονε πρεπει να παω μια γκομενα με τον κωλο γαρυφαλλο, σχημα και χρωμα.

Φανταστιιιιιικκκκκκκκκ

Δεν χρειαζομαι σκευασματα τυπε (διαβαζουν και κοπελες  :grin: )

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
Μαλακια, τωρα που το σκεφτομαι, για να πετυχω τη νοσοκομα για κονε πρεπει να παω μια γκομενα με τον κωλο γαρυφαλλο, σχημα και χρωμα.

Φανταστιιιιιικκκκκκκκκ

Δεν χρειαζομαι σκευασματα τυπε (διαβαζουν και κοπελες  :grin: )
Μαζευε εμπειριες τυπε,αχρειαστες ναναι
οσο για τα σκευασματα,κατι πρεπει να πουλησουμε κι εμεις οι πτωχοι πλην αλλ ομως τιμιοι του φαρμα-ινταστρυ
Αλλιως δε θα μας υπολειπτεται καμμια

Odyseas

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
0
εχω μια απορια ομως ρε παιδια..οι πουτανες στα μπουρδελα και τα κολ γκιρλ γενικα που κανουν πρωκτικο με τοσους πως δεν παθαινουν κατι και σε μενα ετυχε η στραβη με την μικρη? ειμαι τοσο ατζαμης εγω η απλα ηταν γκαντεμια?  :think:

Οι πουτανες και τα κολ γκερλ βαζουν πριν καταλληλα λιπαντικα αλλοιως καταληγουν σαν την δικη σου και μετα ουτε θελουν να ακουνε για πρωκτικο.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
το κακο με τις γκομενες ειναι οτι δεν ξερεις οταν φωναζουν αν το κανουν επειδη πονανε η το κανουν fake  για να μας καυλωσουν..ετσι νομιζα και γω και δεν σταματαγα οταν φωναζε και ελεγε οτι ποναει..
:S

τυπε, την γκομενα μου την γαμαω καθε φορα απο τον κολο ακαποτα ....αλλα βαζω λιπαντικο...

τις πρωτες φορες την γαμησα χωρις λιπαντικο, αλλα δεν λεει να της κανω ζημια...ασε που και ο πουτσος μου απο την πολυ τριβη ετσουζε μερες

τωρα γαμησι κολοτρυπιδασ καθε φορα....

την τελευταια βδομαδα την γαμω καθε μερα μουνι και κολο, και μου λεει χθες να σταματησω να της γαμαω τον κολο για λιγες μερες γιατι της εχει γινει η κολοτρυπιδα ταλαρο

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
τυπε, την γκομενα μου την γαμαω καθε φορα απο τον κολο ακαποτα ....αλλα βαζω λιπαντικο...

τις πρωτες φορες την γαμησα χωρις λιπαντικο, αλλα δεν λεει να της κανω ζημια...ασε που και ο πουτσος μου απο την πολυ τριβη ετσουζε μερες

τωρα γαμησι κολοτρυπιδασ καθε φορα....

την τελευταια βδομαδα την γαμω καθε μερα μουνι και κολο, και μου λεει χθες να σταματησω να της γαμαω τον κολο για λιγες μερες γιατι της εχει γινει η κολοτρυπιδα ταλαρο

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom