celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.126
- Πόντοι
- 6.056
Mε Τρεμη εκεινοςΑσλαμά εσύ;;;;
Mε Τρεμη εκεινοςΑσλαμά εσύ;;;;
Τα εκλεκτα μέλη εχουν ανησυχιες φιλε, που το παράξενο;τυπε μη χαλιεσαι,υπαρχουν τυποι στο μπου που σκεφτονται πως θα ηταν η σχεση με τραβελο
τουλαχιστον η μαρα ειναι γνησια γυναικα
Το ξέρω ότι πιθανώς κάποιοι θα κράξουν ΑΛΛΑ εγώ αυτά τα ξυπολυτα ποδαράκια θα τα έλιωνα στο γλείψιμο με τις ωρες
Για λογους ασφαλειας
Στην τρίτη φωτό, έχει τόσο photoshop, που της σβήσανε ακόμη και το τακούνι! Έλεος
Το bou.γεφυρωνει τις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες...1€ ρε παικτη έχει στο πιο κοντινό σουπερ-μαρκετ.ξεροχυνω για ενα ρυζογαλο που απο την φτωχια εχω να φαω απο τους ολυμπιακους τυπε
Ψοφαω για Μάρα Ζαχαρέα με γυαλακια ...Οχι φιλε, γυναικαρα ειναι.. απλα αμα βρεις χρονο..εχει κατι πανακια που καθαριζουν τα γυαλια για να βλεπουμε καλυτερα...χρησιμοποιησε τα.
Πως και δεν βαζεις γκιφακια της συγκεκριμνενης στο νημα διπλαΔεν μου προξενεί καμία εντύπωση πλέον τέτοιου είδους νήματα,όταν διαβάζοντας το παρελθόν του forum έχω δει απίστευτα ''αφιερώματα''
Δεν κάνω ανθυγιεινάΠως και δεν βαζεις γκιφακια της συγκεκριμνενης στο νημα διπλα
Aσε ρε πονηρε,φοβασαι μην γινει χαμος,πλακωσει κοσμος κι αρχισει να ζηταει ινφο για το καυλετοΔεν κάνω ανθυγιεινά
Τα εκλεκτα μέλη εχουν ανησυχιες φιλε, που το παράξενο;
Στον πουτσο σου τυπε.Το ξέρω ότι πιθανώς κάποιοι θα κράξουν ΑΛΛΑ εγώ αυτά τα ξυπολυτα ποδαράκια θα τα έλιωνα στο γλείψιμο με τις ωρες
Ότι θα πλακώσει κόσμος το ξέρω,τα σχόλια θαυμασμού για το καυλέτο με ανησυχούνAσε ρε πονηρε,φοβασαι μην γινει χαμος,πλακωσει κοσμος κι αρχισει να ζηταει ινφο για το καυλετο
Φτιαχνεσαι με ποδια με πολλα χιλιομετρα;Στον πουτσο σου τυπε.
Ψωλογρια.
χα χα μεγαλη κουβεντα εγραψεςΕίπαμε κάποιοι έχουν χαζεψει από τα εμβόλια και τα δύο χρόνια κοραναιο ... αλλά σε τέτοια κατάσταση τι να σχολιάσεις ... άλλοι γουστάρουν τραβελια με μαλαπερδες και άλλοι γριες που ειναι μόνο για να τρώνε ριζογαλο
Κάποιες μέρες ναι κάποιες δεν με τρελαίνειμιλφάρα για ξεκώλιασμα η Μάρα!!!!
για να μην την ψαχνω φιλε..ανεβασε την σε παρακαλωΣτα νειατα της ήταν φοβερή γκόμενα....είχε προκαλέσει σάλο η (ασπρόμαυρη)φωτογραφία της με άλλες δύο φίλες της....ΟΛΟΓΥΜΝΕΣ...