Νέα

Μάνες Αδερφές κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kallitexnis777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Σας έχει τύχει μάγκες ποτέ είστε με μια γκόμενα η ένα φίλαρακι σας και να έχει μάνα η αδερφή που να είναι καυλιάρες τέρμα η και να κάνετε κάτι με εκείνες ? Εγώ προσωπικά είχα μια γκόμενα πριν λίγο καιρό και έδινα τσιμπούκια στην αδερφη της που ήταν πιο πιστόλι

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.898
Πόντοι
746
Σας έχει τύχει μάγκες ποτέ είστε με μια γκόμενα η ένα φίλαρακι σας και να έχει μάνα η αδερφή που να είναι καυλιάρες τέρμα η και να κάνετε κάτι με εκείνες ? Εγώ προσωπικά είχα μια γκόμενα πριν λίγο καιρό και έδινα τσιμπούκια στην αδερφη της που ήταν πιο πιστόλι
Σκληρός καργιόλης. Εύγε.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.771
Πόντοι
6.186
22 χρονών γαμουσα μια από την δουλειά, τρελό εργαλείο βέβαια ακόμα κ τώρα την σπρώχνω που έχει κ 2 παιδιά, ένα διάστημα γαμουσα κ την μεγάλη αδερφή της πολύ εργαλείο κ μεγάλο παρταλη ήξερε η μία για την άλλη φαντάζομαι, την μεγάλη έχω να την δω 2-3 χρόνια αλλά θα έμπαινα ξανά.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
ενας απτους φιλους μου εχει και καυλα μανα και αδερφη. παρολο που συζηταμε συνεχεια για μουνια της περιοχης μας ... και πωωω τι κωλαρα εχει η μια, τι βυζαρες εχει η αλλη κτλ..... ποτε δεν εχει παει η κουβεντα για τη μανα του και την αδερφη του.... χχαχαχαχαχα τωρα θα μου πεις......... και τι να σου πει ρε μεγαλε πωπω τι καυλα μανα εχω?? αλλα ειναι λιγο περιεργη φαση σαν να κρυβομαστε πισω απτο δαχτυλο μας ενα πραμα.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.038
Πόντοι
9.297
Μονο στοματικο σου εκανε το πιστολι.Ελπιζω οχι...

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Με αδερφές κ μανούλες... μόνο ευνούχοι δεν ασχολήθηκαν. Προσωπικά είχα πάντα όνειρο μερικές μάνες φίλων

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.757
Πόντοι
3.656

τυπε στο σαη σιγουρα πεφτουν πολλες γαμωμανες παντως :confused: :confused: :confused:
για γαμωαδερφες δεν ξερω :confused::confused::confused:

xal34

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
58.510
Πόντοι
16.131
εχω συζητησει με φιλο για μανες αλλα κολλουσαμε να το προχωρησουμε

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
εχω συζητησει με φιλο για μανες αλλα κολλουσαμε να το προχωρησουμε
τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε τις προαλλες έπαιζα πλακωτό με ενα νιαμου και μου την εκατσε πανω στη παραμάνα :undecided::undecided::undecided:

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
λατρευω μανες, κατα την γνωμη μου οι μεγαλυτερς πουτανες :respect:

Kartasss

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
7
Πόντοι
0
μαγκες αν και παλαιο μελος γραφω σπανιως .Εδω σας εχω δυο διαφορετικες οικογενειες: Μαμα κορη εις το τετραγωνο!Πρωτη φορα ενα πολυ ωραιο πλην ομως τελειως ηλιθιο 20χρονο -εγω τοτε 30ρης πανδρεμενος .Μετα μου καρφωθηκε να γαμευσω τη μητερα ,τοτε 40-42 οχι ωραια αλλα καλο σωμα .Ειχα ξεχασει πως ειναι η τουφα και η μαμα ηταν οπαδος του ρασταφαρι προφανως οποτε και οταν εχυνα ενιωθα σα να γαμουσα συρμα κουζινας ... δευτερη φορα καποια αλλη στιγμη..καλυτερη εμπειρια και πολλαπλες οι πραξεις ...

Don Corleone!

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
0
Παλιότερα, σε γενέθλια φίλου έχει τύχει, να καυλωσω με την μάνα του, την πέτυχα στην κουζίνα, και την χουφτωσα, από εκείνη την στιγμή, έψαχνα αφορμές για επίσκεψη, και φτάσαμε μόνο σε πίπα, γιατί δεν ήμασταν μόνοι στο σπίτι.

• Like
Αντιδράσεις: stelda

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.736
Πόντοι
11.956
μαγκες αν και παλαιο μελος γραφω σπανιως .Εδω σας εχω δυο διαφορετικες οικογενειες: Μαμα κορη εις το τετραγωνο!Πρωτη φορα ενα πολυ ωραιο πλην ομως τελειως ηλιθιο 20χρονο -εγω τοτε 30ρης πανδρεμενος .Μετα μου καρφωθηκε να γαμευσω τη μητερα ,τοτε 40-42 οχι ωραια αλλα καλο σωμα .Ειχα ξεχασει πως ειναι η τουφα και η μαμα ηταν οπαδος του ρασταφαρι προφανως οποτε και οταν εχυνα ενιωθα σα να γαμουσα συρμα κουζινας ... δευτερη φορα καποια αλλη στιγμη..καλυτερη εμπειρια και πολλαπλες οι πραξεις ...
Και γιατί ι δεν είναι ης είπες να το ξυρίσει....εδώ την γαμισες εκεί κόλλησες ....μάλλον δεν ειξερε τι μόδα υπάρχει τώρα στο μουνάκια

Kartasss

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
7
Πόντοι
0
καταρχας πανε 15 χρονια ,υπηρχε ακομα τριχα στο αιδοιο αλλα η συγκεκριμενη ειχε τουφα λογω ηλικιας ισως..ηταν 15 χρονια μεγαλυτερη και 80s αναθρεμενη... οποτε ηταν αυτης της φιλοσοφιας..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.038
Πόντοι
9.297
Παλιότερα, σε γενέθλια φίλου έχει τύχει, να καυλωσω με την μάνα του, την πέτυχα στην κουζίνα, και την χουφτωσα, από εκείνη την στιγμή, έψαχνα αφορμές για επίσκεψη, και φτάσαμε μόνο σε πίπα, γιατί δεν ήμασταν μόνοι στο σπίτι.
Αλλιώς θα γίνουν συγγενής του φίλου σου,...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom