sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.556
- Πόντοι
- 22.266
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ δεν εχει στην βουλγαρια αλεξανδρα μαλον με καποιο αλλο ονομα την μπερδευεις ή απλα με δοκιμαζειςβαλε και την Αλεξαντρα...
Οχι ρε,εχει πει και τραγουδι με τον αζις,το πες το μου ξανα του βερτη.κατσε να τη βρω...δε νομιζψ να κανω λαθος,μισο...ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ δεν εχει στην βουλγαρια αλεξανδρα μαλον με καποιο αλλο ονομα την μπερδευεις ή απλα με δοκιμαζεις
και μετα επεσε η μαλιν στη β εθνικη!!1987/88:Η Μαλίν κάνει την έκπληξη
ωωωω θα γινουμε κουρουμπελο με τα ποτα και τα μαλινοκοριτσα..εγγυημενο...και μετα επεσε η μαλιν στη β εθνικη!!
φυλε αν ανεβεις βουλγαρια κερναω ποτο
εκεινο το παιχνιδι το θυμαμαι διοι το ειδα ζωντανα και πανυγηρισα σα τρελλος με το ουεφα
με συγκινησες
αλλα το κοριτσι λεγεται μαλινα =малина =βατομουρο
οχι,δε λεω αυτη...εχει κολλησει το μυαλο μου...εκτος αν κανω λαθος...ayth les?αλα ειναι ρουμανα
τι αρκουδιαρικο τραγουδι ειναι αυτο ρε τυπε
δειτε μετα το 2 λεπτο κουνημα
και ειναι ετων λιγο πριν τα 50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ela τυπε μονο εσυ με καταλαβες μονο εσυ βρηκες τις ριζες μουτι αρκουδιαρικο τραγουδι ειναι αυτο ρε τυπε
με την γκλορια εχω τραγουδησει (σαν πελατης) μαζι πριν 15 χρονια και εχει απιστευτο σωμαπαρε αυτη τη βουλγαρα συναδελφισσα της που ειναι 50+ και ειναι ΥΠΕΡΜΟΥΝΟ