Νέα

Μαλάκες Οπαδοί Για Πάντα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μύστης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πλλλλλλλάκα με κάνεις φιλλλλλαράκι??
Ίσα κι όμοια ο θεός με το γύφτο ναπούμε??

δηλαδη η οπαδοι του αρη ειναι ελληνες και οι οπαδοι του παοκ ειναι γυφτοι δεν εχω δει κατι τετοιο οι περισσοτεροι θεσαλονικιους ειναι που απλα γκαριζουν χωρις λογο και χωρις διαφορες οσο για το iq πως βγαινει αυτο το συμπερισμα δηλαδη μεσω ποιας μελετης

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
το να δεις ενα αγωνα ποδοσφαιρου απλα βλεπεις ενα αγωνα ποδοσφαιρου ειτε στο γηπεδο ειτε στη τηλεοραση δεν εχει διαφορα
ειτε δεν ξερεις απο τοπι,ειτε δεν εχεις παει ποτε στο γηπεδο,ειτε δεν μπορεις να ξεχωρισεις την πουτσα απο την βουρτσα..
απο την τιβι βλεπεις οτι σου δειχνει ο σκηνοθετης..
το πως παιζει μια ομαδα,το πως παιζουν οι παιχτες,φαινεται ΜΟΝΟ στο γηπεδο..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.466
Πόντοι
2.606
Μας κόλλησες στον τοίχο κύριος.

Εγώ θα σου θέσω ένα παρεμφερές ερώτημα.

Ποιός ο λόγος να πας σε στούντιο να γαμήσεις, απο τη στιγμή που κάθεσαι στο σπίτι σου και μπορείς να πληρώσεις το private spice να δεις τσόντα πληρώνοντας μόνο τη νόβα.
NAIN mesie kurtinaitis...ΠΟΙΟΣ ο λογος να βγεις, να φτιαχτεις ,να πας σε κανα δυο μπαρακια, να φας κανα δυο τρεις ωρες "ψηνοντας" ΚΑΙ αν σου κατσει να γαμησεις ενα ωραιο μωρο που σε γουσταρεις , το γουσταρεις και να φχαριστηθεις ως το μεδουλι,ΑΠΟ το να βαλεις ενα τσοντικο στο γιου τζιζ και να τον κανεις λαστιχο με το δεξι ενω με το αριστερο θα τρως πιτσα!!!!!Ο ΛΟΓΟΣ -Η ΑΙΤΙΑ -ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ -Κ Α Υ Λ Α-

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
1..δηλαδη η οπαδοι του αρη ειναι ελληνεςΕΒΡΑΙΟΙ και οι οπαδοι του παοκ ειναι γυφτοι & ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ
2..οσο για το iq πως βγαινει αυτο το συμπερισμα δηλαδη μεσω ποιας μελετης
ρατσιστες..
μην δινεις σημασια..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Είναι προφανές ότι δεν έχετε βρεθεί ποτέ σε ντέρμπυ με τον ΠΟΑ στο Καραισκάκη.

Δείτε.

Πραγματική συμμετοχή Θυμάμαι να είχα το 1988 στο μάτς με την Γιουβέντους στην Λεωφόρο.

Ο Γκαμπρίνι προσπαθούσε επι 3-4 λεπτά να εκτελέσει κόρνερ και αυτό επειδή περνάγαμε τα πόδια μας από τα κιγκλιδώματα και του κλωτσάγαμε την μπάλα. Περιττό θεωρώ να αναφέρω ότι όποιος Γιουβεντίνος πλησίαζε τα κάγκελα άλλαζε φανέλα γιατί τον ενοχλούσαν οι ροχάλες που κολλούσαν επάνω της.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.466
Πόντοι
2.606
λαθος αλλα τραβαω μαλακια και αλλο γαμαω ρεαλ μια γκομενα και οταν χυσω φευγω δεν ειναι το ιδιο αλλο γαμαω τη χουφτα μου και αλλο γαμαω μια πραγματικη γυναικα

το να δεις ενα αγωνα ποδοσφαιρου απλα βλεπεις ενα αγωνα ποδοσφαιρου ειτε στο γηπεδο ειτε στη τηλεοραση δεν εχει διαφορα
αλλο να μου πεις παω εγω και παιζω μπαλα και αλλο στηνομαι στη τβ και βλεπω μπαλα εκει υπαρχει διαφορα
αλλα παω γηπεδο και βλεπω μπαλα απο το καθομαι στη τβ και βλεπω μπαλα ειναι το ιδιο
ΧΜΜΜΜΜΜ!!!!! ΛΟΙΠΟΝ ξεκινα με ασπιρινη πρωι βραδυ για 2 μηνες και αμα δεν δεις προκοπη ,ξαναποσταρε!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
λαθος αλλα τραβαω μαλακια και αλλο γαμαω ρεαλ μια γκομενα και οταν χυσω φευγω δεν ειναι το ιδιο αλλο γαμαω τη χουφτα μου και αλλο γαμαω μια πραγματικη γυναικα

αλλο να μου πεις παω εγω και παιζω μπαλα και αλλο στηνομαι στη τβ και βλεπω μπαλα εκει υπαρχει διαφορα
αλλα παω γηπεδο και βλεπω μπαλα απο το καθομαι στη τβ και βλεπω μπαλα ειναι το ιδιο

Λογικά πρέπει να ισχύουν τα εξής 2.
Ή έχεις διανοητικά προβλήματα, ή δεν έχεις βρεθεί ποτέ σε γήπεδο να καταλάβεις τη διαφορά.

Ας πούμε εάν μου λες ότι είναι το ίδιο που βλέπεις τη Ρεάλ απο τη νοβα με εμένα που την έχω δει ζωντανά στο Μπερναμπέου, ή την μπαρτσελόνα με εμένα που την έχω δει ζωντανά στο Κάμπ Νου πρέπει να εχεις σοβαρό θέμα τρισδιάστατης κατανόησης.

Ενδεχομένως να είσαι και μονίμως συναχωμένος.

Αλλωστε σιγά. Γιατί να πας ταξίδι στη Ρώμη στο Παρίσι στη Φλωρεντία στην Βενετία.

Τα βλέπεις όλα σε ένα pps και καθάρισες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.466
Πόντοι
2.606
δηλαδη η οπαδοι του αρη ειναι ελληνες και οι οπαδοι του παοκ ειναι γυφτοι δεν εχω δει κατι τετοιο οι περισσοτεροι θεσαλονικιους ειναι που απλα γκαριζουν χωρις λογο και χωρις διαφορες οσο για το iq πως βγαινει αυτο το συμπερισμα δηλαδη μεσω ποιας μελετης
ειδες νατσο για να απαντας σε μαλακισμενες ερωτησεις!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
NAIN mesie kurtinaitis...ΠΟΙΟΣ ο λογος να βγεις, να φτιαχτεις ,να πας σε κανα δυο μπαρακια, να φας κανα δυο τρεις ωρες "ψηνοντας" ΚΑΙ αν σου κατσει να γαμησεις ενα ωραιο μωρο που σε γουσταρεις , το γουσταρεις και να φχαριστηθεις ως το μεδουλι,ΑΠΟ το να βαλεις ενα τσοντικο στο γιου τζιζ και να τον κανεις λαστιχο με το δεξι ενω με το αριστερο θα τρως πιτσα!!!!!Ο ΛΟΓΟΣ -Η ΑΙΤΙΑ -ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ -Κ Α Υ Λ Α-

Η ΑΙΤΙΑ έχει ΕΜΦΑΝΙΣΗ

107090_01_Lg.jpg

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Διαπιστώνω ότι σε αντίθεση με την πραγματική ζωή στον εδώ ιστοτόπο υπάρχει πληθώρα Αρειανών το οποίο είναι ανησυχητικό για την ποιότητα εν γένει των εμπλεκομένων σε διάλογο εντός του φόρουμ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Διαπιστώνω ότι σε αντίθεση με την πραγματική ζωή στον εδώ ιστοτόπο υπάρχει πληθώρα Αρειανών το οποίο είναι ανησυχητικό για την ποιότητα εν γένει των εμπλεκομένων σε διάλογο εντός του φόρουμ.
πέστα ρε φίλε, μας κυκλώσαν τα βρωμοσκούληκα

Επισκέπτης

Επιδημία φίλε.
Τι να πεις??

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια απλα δεν εχετε καταλαβει το τροπο σκεψεις μου οκ ακουσα οτι μπαλα βλεπεις στο γηπεδο ενω στη τβ βλεπεις οτι σου δειχνει ο σκηνοθετης καποιος ειπε οτι κανει ταξιδια οκ γηπεδο εχω παει μονο μια φορα στη ζωη μου α εχω παει και πολλες φορες στο γηπεδο σαν δουλεια (φυλακας σε γηπεδο) απλα την διαφορα εγω δν μπορω να τη δω οκ παω πασο απλα δεν βρισκω το λογω να παω καπου και να γκαριζω χωρις ευχαριστηση μαλλον στη ζωη ο καθενας εχει τις καβλες του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom