Νέα

Μαλάκες Οπαδοί Για Πάντα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μύστης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πραγματικα θελω να μαθω ποια ειναι  η διαφορα ενως φιλαθλου του ολυμπιακου απο τον παναθηναικο δηλαδη ο φιλαθλος του ολυμπιακου απο το φιλαθλο του παναθηναικου γιατι πλακωνοντε στο ξυλο
επισης ποιος ο λογος να πας στο γηπεδο να πληρωσεις εισητηριο να δεις την ομαδα τη στιγμη που καθεσε στο σπιτι σου και μπορεις να τον δεις απο την τηλεοραση πληρωνωντας μονο τη νοβα

χαιρομαι γιατι κανενας πωρομενος λεμε τωρα σοβαρος φιλαθλος μεχρι στιγμη δεν μου εχει απαντησει

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.774
Πόντοι
2.606
Εγώ λέω να πάρεις την πρέζα σου και να πάς κανα γήπεδο να ηρεμήσεις :2funny:
Άντε γειά...!
ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ρε τελειωμενε,φιλους εκδρομες γουστα,ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ...Ο ΔΟΝΗΤΗΣ ΣΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΤΕ ΧΑΤΗΡΙ ΑΛΛΩΣΤΕ....ΟΥΣΤ!ΨΥΧΑΚΙΑ!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
χαιρομαι γιατι κανενας πωρομενος λεμε τωρα σοβαρος φιλαθλος μεχρι στιγμη δεν μου εχει απαντησει
Oι ερωτήσεις που κάνεις δείχνουν και τις ανάλογες απάντησεις.
Γι'αυτό πιστεύω και δεν σου απήντησε κανείς.
Δεν μπορείς να καταλάβεις την ιεροτελεστία της έννοιας πηγαίνω γήπεδο.
Φιλικά έτσι.

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6

Η βαβουρα απο τις ομιλίες
η βρωμια απο τα σουβλακια που ψηνονται στην θρακα
η τσιγαριλια απο 15000 τσιγαρα
η φωνη 30000 ανθρωπων να σου χτυπαει τα τυμπανα
και αλλα πολλα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Oι ερωτήσεις που κάνεις δείχνουν και τις ανάλογες απάντησεις.
Γι'αυτό πιστεύω και δεν σου απήντησε κανείς.
Δεν μπορείς να καταλάβεις την ιεροτελεστία της έννοιας πηγαίνω γήπεδο.
Φιλικά έτσι.

οκ φιλε δεν μπορω να καταλαβω την ιεροτελεστια  απλα δν τη βρισκω με το συγκεκριμενω πραγμα καλα ειμαι λαθος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.093
Πόντοι
25.467
πραγματικα θελω να μαθω ποια ειναι  η διαφορα ενως φιλαθλου του ολυμπιακου απο τον παναθηναικο δηλαδη ο φιλαθλος του ολυμπιακου απο το φιλαθλο του παναθηναικου γιατι πλακωνοντε στο ξυλο
επισης ποιος ο λογος να πας στο γηπεδο να πληρωσεις εισητηριο να δεις την ομαδα τη στιγμη που καθεσε στο σπιτι σου και μπορεις να τον δεις απο την τηλεοραση πληρωνωντας μονο τη νοβα

Αναμείνατε.

Εντός ολίγου θα εισέλθει ο τυφώνας Βοδιμόρτης και θα σας τα εξηγήσει όλα.   :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Μας κόλλησες στον τοίχο κύριος.

Εγώ θα σου θέσω ένα παρεμφερές ερώτημα.

Ποιός ο λόγος να πας σε στούντιο να γαμήσεις, απο τη στιγμή που κάθεσαι στο σπίτι σου και μπορείς να πληρώσεις το private spice να δεις τσόντα πληρώνοντας μόνο τη νόβα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.093
Πόντοι
25.467

Ποιός ο λόγος να πας σε στούντιο να γαμήσεις, απο τη στιγμή που κάθεσαι στο σπίτι σου και μπορείς να πληρώσεις το private spice να δεις τσόντα πληρώνοντας μόνο τη νόβα.

Γιατί το λέτε αυτό;

Όταν πηγαίνετε στο γήπεδο συμμετέχετε στον αγώνα;

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

λαθος αλλα τραβαω μαλακια και αλλο γαμαω ρεαλ μια γκομενα και οταν χυσω φευγω δεν ειναι το ιδιο αλλο γαμαω τη χουφτα μου και αλλο γαμαω μια πραγματικη γυναικα

το να δεις ενα αγωνα ποδοσφαιρου απλα βλεπεις ενα αγωνα ποδοσφαιρου ειτε στο γηπεδο ειτε στη τηλεοραση δεν εχει διαφορα
αλλο να μου πεις παω εγω και παιζω μπαλα και αλλο στηνομαι στη τβ και βλεπω μπαλα εκει υπαρχει διαφορα
αλλα παω γηπεδο και βλεπω μπαλα απο το καθομαι στη τβ και βλεπω μπαλα ειναι το ιδιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom