Νέα

Μαλάκες Οπαδοί Για Πάντα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μύστης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
8
Πόντοι
1
επισης ποιος ο λογος να πας στο γηπεδο να πληρωσεις εισητηριο να δεις την ομαδα τη στιγμη που καθεσε στο σπιτι σου και μπορεις να τον δεις απο την τηλεοραση πληρωνωντας μονο τη νοβα
ποιος ο λογος να πας να γαμησεις αντι να δεις μια τσοντα στην νοβα και να τον παιξεις?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πραγματικα θελω να μαθω ποια ειναι  η διαφορα ενως φιλαθλου του ολυμπιακου απο τον παναθηναικο δηλαδη ο φιλαθλος του ολυμπιακου απο το φιλαθλο του παναθηναικου γιατι πλακωνοντε στο ξυλο
επισης ποιος ο λογος να πας στο γηπεδο να πληρωσεις εισητηριο να δεις την ομαδα τη στιγμη που καθεσε στο σπιτι σου και μπορεις να τον δεις απο την τηλεοραση πληρωνωντας μονο τη νοβα

άλλο πράγμα το live!!!

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Το να θεωρείς κάποιους άντρες αντικειμενικά ωραίους δεν σε κάνει αδελφή!
Αδελφή σε κάνει η συμπεριφορά σου! γκέ γκέ;

ρε μαγκα εισαι πουστης παει και τελειωσε

παρτο χαμπαρι

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Δείτε.

Πραγματική συμμετοχή Θυμάμαι να είχα το 1988 στο μάτς με την Γιουβέντους στην Λεωφόρο.

Ο Γκαμπρίνι προσπαθούσε επι 3-4 λεπτά να εκτελέσει κόρνερ και αυτό επειδή περνάγαμε τα πόδια μας από τα κιγκλιδώματα και του κλωτσάγαμε την μπάλα. Περιττό θεωρώ να αναφέρω ότι όποιος Γιουβεντίνος πλησίαζε τα κάγκελα άλλαζε φανέλα γιατί τον ενοχλούσαν οι ροχάλες που κολλούσαν επάνω της.

το 88 αποκλείται, παίζαμε στο ΟΑΚΑ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε παιδια απλα δεν εχετε καταλαβει το τροπο σκεψεις μου οκ ακουσα οτι μπαλα βλεπεις στο γηπεδο ενω στη τβ βλεπεις οτι σου δειχνει ο σκηνοθετης καποιος ειπε οτι κανει ταξιδια οκ γηπεδο εχω παει μονο μια φορα στη ζωη μου α εχω παει και πολλες φορες στο γηπεδο σαν δουλεια (φυλακας σε γηπεδο) απλα την διαφορα εγω δν μπορω να τη δω οκ παω πασο απλα δεν βρισκω το λογω να παω καπου και να γκαριζω χωρις ευχαριστηση μαλλον στη ζωη ο καθενας εχει τις καβλες του

μάλλον δεν σου αρέσει το άθλημα

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
8
Πόντοι
1
ΠΡΟΣ ποδολαγνο και ανατολικο,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥΣΤΡΙΤΑ ΕΙΝΑΙ το αλανι και ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ,κουμαντο στην πατουρα του κανει αυτος ,αλλα το κραξιμο του το ριξα ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ γιατι ΜΑΣ ΕΚΡΑΞΕ ΠΡΩΤΟΣ....Χαρακτηριστικα ενα αποσπασμα της μαλακιας που ποσταρε Κάλα πόσο στόκοι είστε; Eσείς που ακολουθείτε για πάντα τις αγαπημένες σας ομάδες.....ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΣΟΥ.....γιατι αλλο πραγμα δεν γουσταρω μπαλα,εξεδρα και φωνες και αλλο πραγμα "τι μαλακες ειστε οσοι τα γουσταρετε"....γκεκε ρε μαγκες?
σωστος

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Κι εμένα μου αρέσει μία ομάδα. Δεν πεθαίνω όμως γι αυτην, ούτε θα πάω γήπεδο να ξελαρυγγιαστώ. Ούτε θα πληρώσω τα γιωτ του Κόκκαλη με τα διαρκείας. (Στην τυχη την είπα την ομάδα μη μου κολλήσετε το γαβριλίκι)

Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Σε ελέυθερη χώρα ζούμε. Αλίμονο αν εγώ σου απαγορέψω να πας στο γήπεδο... Τι είμαι; Κηδεμόνας σου;

Μια συμβουλή έδωσα προσωπικά. Μην αναλώνεστε σε τέτοια πράγματα... Χαλάτε τα λεφτά σας τζάμπα.

Όποιος θέλει ακούει. Καλό βράδυ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μια συμβουλή έδωσα προσωπικά. Μην αναλώνεστε σε τέτοια πράγματα... Χαλάτε τα λεφτά σας τζάμπα.

Όποιος θέλει ακούει. Καλό βράδυ.

Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάποιος "πάθος", άλλος πολύ κι άλλος λίγο, και να μη χαλάει τζάμπα τα λεφτά του γι' αυτό, αλλά μόνο για το γαμώ το, για να ξεδώσει.
Το θέμα είναι να μπορείς να το διαχειριστείς και να μη σε καβαλήσει.

Όπως θεωρείς εσύ χαμένα τα λεφτά για τα εισιτήρια, μπορεί κάποιος κάλλιστα να θεωρήσει ότι τα λεφτά που δίνεις για τις πουτάνες τα χαλάς τζάμπα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάποιος "πάθος", άλλος πολύ κι άλλος λίγο, και να μη χαλάει τζάμπα τα λεφτά του γι' αυτό, αλλά μόνο για το γαμώ το, για να ξεδώσει.
Το θέμα είναι να μπορείς να το διαχειριστείς και να μη σε καβαλήσει.

Όπως θεωρείς εσύ χαμένα τα λεφτά για τα εισιτήρια, μπορεί κάποιος κάλλιστα να θεωρήσει ότι τα λεφτά που δίνεις για τις πουτάνες τα χαλάς τζάμπα

ΔΕΚΤΟΝ.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Ήμουν στη Μύκονο πρίν 6 χρόνια και έβλεπα τη θαλαμηγό του Κόκκαλη και αναρωτιόμουν πόσο [size=12pt]ΖΩΑ[/size] πρέπει είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού!!
Ειδικά οι οπαδοί του θρύλου είναι οι πιό ηλίθιοι, είναι και ενωμένοι παναθεμά τους  :jerking:
Βαζελινα ηταν καλο το τριμπαλο του Ζλατκο?

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Ασχολείστε ακόμα με το "αθλητικό" παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο; Πιο μεγάλη μαλακία δεν υπάρχει. Ο θρεντάρχης καλά τα είπε και πέσαν να τον φάνε.
  Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος. Τις ώρες που θα φάς για να πας στο γήπεδο να δεις 22 ντοπαρισμένα κοπρόσκυλα να κυνηγουν ένα τόπι, αφιέρωσέ τες σε κάτι στον εαυτό σου. Πήγαινε και τρέξε, κάνε ποδήλατο, σε ένα γυμναστήριο, ή στο γηπεδάκι της γειτονιάς ρίξε μερικά σουτάκια με κάναν φίλο παρέα.
Πόσο είναι το εισιτήριο να δεις ένα ματς Α Εθνικής; 40 ευρώ, 20 ευρώ; δεν ξέρω ούτε και με ενδιαφέρει. Μία φορά πήγα στο Καραισκάκη πριν χρόνια να δω ένα ντέρμπυ, είδα την καφρίλα κι ούτε ξαναπάτησα. Το μετάνιωσα χίλιες φορές. Όχι μόνο για τον χαμένο χρόνο αλλα  και τα χρήματα.
Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μορφωθείτε. Κοιτάξτε να γίνετε καλύτεροι στις δουλειά σας. Ακόμα κι αυτή η βόλτα σε ένα καφέ με έναν φίλο με ενδιαφέροντα και συζητησούλα, πιο χρήσιμη είναι από το να ξελαρυγγιάζεσαι για τα γκολ του Μιραλάς.
  Προσωπική άποψη εκφράζω και δεν αντιπαρατίθεμαι με κανέναν. Απλώς θεωρώ το γήπεδο χαμένο χρόνο, εφόσον όλοι ξέρουν πως οι αγώνες είναι και στημένοι....

ο μιραλας εφυγε

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Δεν ειναι ολοι οι οπαδοι ηλιθιοι φιλε.
Μαλακες υπαρχουν παντου συμφωνοι. Αλλα η μπαλα ειναι παγκοσμιο φαινομενο πωρωσης του αντρικου πληθυσμου. Δεν ειναι ελληνικο φαινομενο.
Και εξω οι παικτες ειναι πολυ πιο ακριβοπληρωμενοι, τα πρωταθληματα μπορει να ειναι εξισου στημενα(ιταλια...), οι παικτες ειναι ντοπαρισμνεοι, συν το οτι αρκετες ομαδες διοικουνται και απο τυπους που κανουν και ξεπλυμα μαυρου χρηματος(αραβες, ρωσοι κλπ).
Η ολη διαφορα του εξω με το εδω ειναι οτι εξω υπαρχουν γηπεδαρες και βλεπεις και μπαλα.
Μην νομιζεις ομως οτι οι οπαδοι διαφερουν πολυ. Απλα εξω δεν τους αφηνουν να πλακωνονται μεσα στα γηπεδα. Και στα φορουμ του εξωτερικου μπινελικιαζονται οι οπαδοι ολη την ωρα. Μην νομιζεις.
Η μπαλα ειναι ναρκωτικο. Το αν τηνβλεπεις απλα επειδη γουσταρεις ή αν την βλεπεις μονο και μονο για να την λες ολη την ωρα στο 'αντιπαλο δεος' εγκειται στον καθενα ξεχωριστα.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
καλά τι συζητάτε; Το ποδόσφαιρο είναι το αλκολίκη μας, δεν μπορώ να φανταστώ χωρίς αυτό, και η ιδιαιτερότητα με μένα είναι ότι υποστηρίζω μικρή ομάδα,αλλά άρρωστος, δεν πίνω δεν καπνίζω αλλά το γήπεδο είναι για μένα ``μεγάλη γκόμενα`` και σε όλες τις κατηγορίες πάω και ερασιτεχνικά γήπεδα όσο μπορώ, α και δεν έχω παίξει ΠΟΤΕ μου ποδόσφαιρο, μόνο σε αλάνες και πλατείες, ποτε σε γήπεδο, δεν θα κάτσω να το αναλύσω παραπάνω αλλά ΑΓΑΠΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!! 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Οι αεκτσηδες εχουν βαλει βιντεο που τους σαπακιαζουνε και τους παιρνουνε πανια και εκεινοι το βαλανε στο ιντερνετ κια καμαρωνουνε που τις τρωνε  :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οι αεκτσηδες εχουν βαλει βιντεο που τους σαπακιαζουνε και τους παιρνουνε πανια και εκεινοι το βαλανε στο ιντερνετ κια καμαρωνουνε που τις τρωνε  :2funny:

Το εβαλαν για να δειξουν ποσο ψευτες και μαλακες ειναι οι βαζελοι. Εκτος αν περιμενες 3 ατομα να μπορουν να τα βγαλουν περα απεναντι σε 100+.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom