You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μακελειό στην Ομόνοια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zlatan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 256
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Σε πήρε περίπου 4.5 χιλιάρικα ποστς να πεις μια καλή κουβέντα για ένα νικ στο μπουρδέλα τελεία κομ με το οποί το έχεις εμμονή.....
Το κρατάω ωσάν κόρη οφθαλμού.......
άλλωστε έχουμε πολύ καιρό μέχρι τα 9 χιλιάρικα..............
Σου πήρε παραπάνω απο το σύνολο των δικών μου ποστ να πεις κάτι για μένα που να μην είναι ειρωνεία η βρισιά.
Δυστυχώς δεν τρέφω πια φρούδες ελπίδες......
Καλή τύχη πάντως στη στοχοθεσία σου ως προς τα ποστ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Σου πήρε παραπάνω απο το σύνολο των δικών μου ποστ να πεις κάτι για μένα που να μην είναι ειρωνεία η βρισιά.
Δυστυχώς δεν τρέφω πια φρούδες ελπίδες......
Καλή τύχη πάντως στη στοχοθεσία σου ως προς τα ποστ.
αφού ούτως ή άλλως ψάχνεις τα πόστ μου διαρκώς.... ψάξε ξανά.......
Εχω μιλήσει για την πάρτη σου καλά πάνω από 5 φορές...
Την τελεταία όταν σου έκανα ψυχογράφηση και είπα τα καλά και κακά σου στοιχεία έκανες σαν αγάμητη υστέρω και μάλιστα με εντέλεσες να μην ξαναναφερθώ σε σένα.....
Πάμε παρακάτω......
Ι long for your 9000' post........
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Πρόχειρη και αβασάνιστη άποψη, αν μου επιτρέπεις......
Να υποθεσω οτι αναφερεσαι στην δικια μου αποψη,του περι αστυνομικων
κουμπουριων σε χερια "κουμπουρων" χρηστων;
Να υποθεσω οτι αναφερεσαι στην δικια μου αποψη,του περι αστυνομικων
κουμπουριων σε χερια "κουμπουρων" χρηστων;
Ναι. Και στην πρώτη παράγραφο εκείνου του ποστ, επίσης.
Αλλά δεν σου απαγορεύω να έχεις αυτή την άποψη.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Την τελεταία όταν σου έκανα ψυχογράφηση και είπα τα καλά και κακά σου στοιχεία έκανες σαν αγάμητη υστέρω και μάλιστα με εντέλεσες να μην ξαναναφερθώ σε σένα.....
Πάμε παρακάτω......
Μα ο πάπιας έχει καταφέρει να τσακωθεί στο θεντ του παο, με άλλους βάζελους, όντας παναθηναϊκός και ο ίδιος...
Τα καλά σου λόγια περιμένεις να θυμάται;
Πάμε παρακάτω......
Δεν ψάχνω κανενός τα ποστ.
Αν πέσω πάνω σε ποστ το οποίο με τσιγκλάει να απαντήσω, αυτό είναι όλο.
Σου αναγνωρίζω λοιπόν το 5 προς 1 έναντι εμού σε καλά λόγια και ..πάμε παρακάτω.
Αν θες, μάζεψε κάπως τον ανεξέλεγκτο κυκλοθυμισμό σου.
Το λέω χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, αν θες να το καταλάβεις, κάτι θα είναι κι αυτό.
Καλό απόγευμα.
Ναι. Και στην πρώτη παράγραφο εκείνου του ποστ, επίσης.
Αλλά δεν σου απαγορεύω να έχεις αυτή την άποψη.
Δεν του απαγορεύεις?? Τυχεράκια gabadoo...
Μα ο πάπιας έχει καταφέρει να τσακωθεί στο θεντ του παο, με άλλους βάζελους, όντας παναθηναϊκός και ο ίδιος...
Τα καλά σου λόγια περιμένεις να θυμάται;
Πρωτότυπη ως άποψη -και δη απο το πληκτρολόγιο ενός νεοδημοκράτη- αυτή που θέλει τους όλους τους παναθηναϊκούς συλλήβδην ως "οικογένεια", αλλά και λαιτουργούντες με σταλινικό δημοκρατικό συγκεντρωτισμό και "βαζελική πειθαρχία".
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
να εχεις υποψη σου οτι δεν γραφω για να το καταλαβεις εσυ γιατι αυτο ειμαι σιγουρος οτι αποκλειεται.....
το γραφω για να καταλαβει οποιος μπορει(οποτε ειναι και περιττο να μου απαντησεις και να ερθουμε σε αντιπαραθεση....)
Λεω λοιπον οτι οντως σε καποιους αξιζει να τους πυροβολησει ο μπατσος....
Το προβλημα στο να μπορουν να πυροβολανε οι μπατσοι ελευθερα και χωρις να δινουν λογαριασμο ειναι αλλου.....
Ειναι στο οτι κανεις δεν μπορει να μας εξασφαλισει οτι δεν θα πυροβολησουν η δεν θα πυροβολανε οποιον γουσταρουν φταιει δεν φταιει!!!!!!
και οπως ενας λογικος ανθρωπος μπορει να καταλαβει (ξαναλεω λογικος γιατι εχει σημασια....)ειναι προτιμοτερο να μην πυροβοληθουν δεκα εγκληματιες απο το να πυροβοληθει ΕΝΑΣ αθωος!!!!!!
φιλε μου σου ξαναλεω οτι θα εκτιμουσα ιδιαιτερα το να μην απανταγες....σε ευχαριστω.....
Hristidi εάν είσαι κόσμιος στις απόψεις σου όπως τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα,
όπως όμως έχεις καταλάβει κι εσύ αν κάποιος πάει να μου την πει τότε ...Άστα να Πάνε. Χαίρομαι πάντως που είσουν κόσμιος, όποιος εκφράζεται χωρίς να προσβάλλει τον άλλον
από εμένα δεν έχει να φοβάται τίποτα.
ναι ενταξει αλλα πες μου τοτε και αν συμφωνεις με αυτα που ειπα......Hristidi εάν είσαι κόσμιος στις απόψεις σου όπως τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα,
όπως όμως έχεις καταλάβει κι εσύ αν κάποιος πάει να μου την πει τότε ...Άστα να Πάνε. Χαίρομαι πάντως που είσουν κόσμιος, όποιος εκφράζεται χωρίς να προσβάλλει τον άλλον
από εμένα δεν έχει να φοβάται τίποτα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν ψάχνω κανενός τα ποστ.
Αν πέσω πάνω σε ποστ το οποίο με τσιγκλάει να απαντήσω, αυτό είναι όλο.
Αν θες, μάζεψε κάπως τον ανεξέλεγκτο κυκλοθυμισμό σου.
Το λέω χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, αν θες να το καταλάβεις, κάτι θα είναι κι αυτό.
Καλό απόγευμα.
Δεν έχω ποτέ αμφισβητήσει το ότι είμαι κυκλοθυμικός όπως και πολλά άλλα.
Δεν έχω ποτέ αμφισβητήσει ότι έχω πολλά ελαττώματα....
Σε όσα ποστ έχω κάνει αυτοκριτική τα κρατάς ως σημαία και με την πρώτη ευκαιρία τα χρησιμοποιείς εναντίον μου....
Σε παρακαλώ (δεν σε προκαλώ) να μου βρεις ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ποστ σου που να έχεις παραδεχθεί ένα λάθος σου, είτε στη συμεπριφορά σου είτε στις θέσεις σου. ΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εν πάση περιπτώσει ακόμα και εάν δεν το έχεις κάνει ποτέ σου δίνω τη δυνατότητα να παραδεχθείς τώρα δημοσίως (όπως εγώ και ο κυκλοθυμικότητά μου) ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΛΑΤΤΩΜΑ. Και όταν το πράξεις εγώ δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου......
Ενα πρόχειρο που έχω εγώ τώρα είναι η απύθμενη ειρωνεία και απαξίωση απέναντι σε κάθετί από αντιτίθεται στη δική σου λογική.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Πρωτότυπη ως άποψη -και δη απο το πληκτρολόγιο ενός νεοδημοκράτη- αυτή που θέλει τους όλους τους παναθηναϊκούς συλλήβδην ως "οικογένεια", αλλά και λαιτουργούντες με σταλινικό δημοκρατικό συγκεντρωτισμό και "βαζελική πειθαρχία".
κάτι έλεγα αμέσως προηγουμένως περί ειρωνείας και απαξίας.......
Τι ρήτορας Χριστέ μου
Θες να σου πω καλυτερα τα νουμερα που θα βγουν στο τζοκερ?Σε παρακαλώ (δεν σε προκαλώ) να μου βρεις ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ποστ σου που να έχεις παραδεχθεί ένα λάθος σου, είτε στη συμεπριφορά σου είτε στις θέσεις σου. ΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εν πάση περιπτώσει ακόμα και εάν δεν το έχεις κάνει ποτέ σου δίνω τη δυνατότητα να [size=15pt]παραδεχθείς τώρα δημοσίως [/size] (όπως εγώ και ο κυκλοθυμικότητά μου) [size=15pt]ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΛΑΤΤΩΜΑ[/size]. Και όταν το πράξεις εγώ δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου......
Δεν έχω ποτέ αμφισβητήσει το ότι είμαι κυκλοθυμικός όπως και πολλά άλλα.
Δεν έχω ποτέ αμφισβητήσει ότι έχω πολλά ελαττώματα....
Σε όσα ποστ έχω κάνει αυτοκριτική τα κρατάς ως σημαία και με την πρώτη ευκαιρία τα χρησιμοποιείς εναντίον μου....
Σε παρακαλώ (δεν σε προκαλώ) να μου βρεις ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ποστ σου που να έχεις παραδεχθεί ένα λάθος σου, είτε στη συμεπριφορά σου είτε στις θέσεις σου. ΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εν πάση περιπτώσει ακόμα και εάν δεν το έχεις κάνει ποτέ σου δίνω τη δυνατότητα να παραδεχθείς τώρα δημοσίως (όπως εγώ και ο κυκλοθυμικότητά μου) ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΛΑΤΤΩΜΑ. Και όταν το πράξεις εγώ δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου......
Ενα πρόχειρο που έχω εγώ τώρα είναι η απύθμενη ειρωνεία και απαξίωση απέναντι σε κάθετί από αντιτίθεται στη δική σου λογική.
Έχω παραδεχθεί αρκετές φορές λάθη μου.
Ειδικά όταν αποδίδω σε κάποιον κάτι που -μου φάνηκε ή θυμάμαι λάθος οτι- είπε και τελικά αποδεικνύεται οτι το είπε κάποιος άλλος.
Αν ο τομίτο π.χ. δεν ήταν τόσο πύρκαυλος μαζί μου, θα το επιβεβαίωνε.
Περί ελαττωμάτων τώρα:
Έχω, φυσικά.
Και ίσως έχω περισσότερα και απο σένα.
Αλλά ποτέ δεν τα έκανα σημαία μου, ούτε απαίτησα απο τους άλλους να τα προσκυνήσουν.
Αν κερδίσεις κάπως την εμπιστοσύνη μου (δύσκολο, για να μη λέω μαλακίες), θα με δεις να αναφέρομαι ο ίδιος σ' αυτά μου τα ελαττώματα.
Το μόνο που ειλικρινά με ενοχλεί σε σένα, πλην του στυλ, είναι το οτι αλλάζεις απόψεις σαν τα πουκάμισα και δεν το θεωρείς πρόβλημα. Όπως και τα χτυπήματα κάτω απο τη ζώνη.
Ειδικά τα δεύτερα. Νομίζω οτι καταλαβαίνεις για τι μιλάω, πανέξυπνος είσαι.
Κάνε κάτι λοιπόν για να με πείσεις εμπράκτως οτι δεν είσαι ο αληταράς -με την κακή έννοια- που πολλάκις νόμισα οτι είσαι.
Όλοι μου οι φίλοι εδώ (ναι, έχω και τέτοιους), όταν η κουβέντα φτάνει σε σένα σηκώνουν τα χέρια και ορκίζονται οτι είσαι το καλύτερο παιδί.
Δεν μου το έδειξες ποτέ, μου έδειξες άπειρες φορές το αντίθετο.
Αν σε ενδιαφέρουν αυτά που λέω, να σου πω και ένα προτέρημά μου τότε: οτι δεν κρατώ κακία εσαεί..........
κάτι έλεγα αμέσως προηγουμένως περί ειρωνείας και απαξίας.......
Για την -σπάνια- περίπτωση που δεν το κατάλαβες, εν προκειμένω απάντησα με ειρωνεία στον στρέϊτ που ΠΡΩΤΟΣ είχε ποστάρει με ειρωνεία.
Δεν ειρωνεύομαι γενικώς τους πάντες, ξέρεις.
Επισκέπτης
Οι περισσοτεροι απο οσους ποσταρισαν εδω μεσα-και το παιζουν και σκληροι-πιθανοτατα οχι δεν ειναι δημοτες στην Αθηνα,οχι δεν μενουν εντος των οριων του Δημου,αλλα το πολυ-πολυ τους κοβω να κατεβαινουν μεχρι την πλατεια Χαλανδριου(εχει και καλη αγορα το Χαλανδρι).
Παρακατω αντε για κανα καφε στο Κολωνακι,η καμμια μπουρδελοτσαρκα.
Προσωπικα ειμαι δημοτης και κατοικος στην Αθηνα,δουλευω 150 μετρα απο την Ομονοια,και δεν με νοιαζει το τι χρωμα πετσι εχει ο αλλος.
Παρακατω αντε για κανα καφε στο Κολωνακι,η καμμια μπουρδελοτσαρκα.
Προσωπικα ειμαι δημοτης και κατοικος στην Αθηνα,δουλευω 150 μετρα απο την Ομονοια,και δεν με νοιαζει το τι χρωμα πετσι εχει ο αλλος.
Ετσι φιλε παραλιμνιε(νομιζω δεν εισαι Αθηναιος,αλλα ετσι ειναι τα πραγματα).Να και καποιος που μιλαει σωστα. Βαπαρακια ειναι οι τυποι ρεεεεεε. Τους μεγαλους τους βλεπετε και λετε ΤΙ ΚΥΡΙΟΣ !!! Και τι να κανουν οι ανθρωποι για να ζησουν ? Η ναρκωτικα θα πουλισουν ή πουτανες θα γινουν οι γυκαικες τους ή θα κλεψουν. Αφου το κρατος δεν εχει μεταναστευτικη πολιτικη, αυτα θα συμβαινουν. Για του γυφταιους που τους δινουν δανεια για να φτιαξουν σπιτια και αυτοι τα κανουν μερσεντες δεν λεει κανεις τιποτα.
colonos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να παρουν τον πουλο ολοι αμεσως. Επειδη εγω ζω σε περιοχη που τα βλεπω καθε μερα, δε με νοιαζει τι θα πουν οι ψευτοαριστεροι του κωλου. Πρωτα πρεπει να παρουν τον πουλο αυτοι οι κοπριτες που μας κυβερνανε που φερανε κοσμο μεσα χωρις καποια πολιτικη μεταναστευσης... Για να γινει αυτο ομως πρεπει να ξυπνησει ο κοσμος...
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
δεν με νοιαζει το τι χρωμα πετσι εχει ο αλλος.
Kαι εμένα!
Αλλα με νοιάζει ποιος και για ποιους λόγους τους έφερε και τι σκοπούς εξυπηρετεί η παραμονή τους Αρίωνα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις