Νέα

Μακελειό στην Ομόνοια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zlatan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Σάνιμ..
Καλή η επίδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας, καλό και το μάθημα πολτικής ορθότητας, αλλά δεν απαντάς....
Ολόκληρες περιοχές στην πρωτεύουσα του κράτους έχουν γίνει γκέτο με υψηλότατη εγκληματικότητα...
Δεν ξέρω αν φταίνει μόνο οι μετανάστες αλλά ξέρω ότι μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ' 90, όπου άρχισαν τα μεταναστευτικά ρεύματα η Κυψέλη, τα Πατήσια, τα Σεπόλια, ακόμη και η περιοχή πίσω από το δημαρχείο ήταν μέρη που μπορούσες κουτσά- στραβά να μεγαλώσεις τα παιδιά σου ή να εργαστείς σχετικά ειρηνικά..
Σήμερα δεν είναι...
Οι έλληνες ( ; ) διακινήτες - που μεταξύ μας, δεν είναι έλληνες, το εμπόριο και το λαθρεμπόριο έχει ξεφύγει από τοτς ντόπιους κακοποιούς, οι οποίοι παίζουν κυρίω ρόλο συνδέσμου- πατάνε πάνω στο μπαχαλο και επενδύουν στην αύξηση της εγκληματικότητας για να επεκτείνουν τις δουλείες τους..
Και θα έπρεπε να ξέρεις ότι κάθε σοβαρή προσπάθεια καταπολέμησης της εγκληματικότητας ξεκινάει και από χαμήλα- το λεγομενο zero tolerance του Τζιουλιάνι...
Όταν λοιπόν κάποιοι έχουν την πεποίθηση ότι σε ορισμένες περιοχές της αθήνας μπορούν να κάνουν τα πάντα, από σφάξιμο έως διακίνηση, ο κάθε εγκληματικός εγκέφαλος υα μπορεί να επεκτείνει ανενόχλητος τις δραστηριότητές του...

Zero tolerance δεν ονομάζονταν η στρατηγική του Τζουλιάνι όταν έγινε δήμαρχος στην Νέα Υόρκη. Με κάτι άλλο τα μπερδεύεις.

Αλλά αυτό που έχει σημασία είνα ότι η αποτελεσματικότητα της πολιτικής αυτής (ιδιαίτερα αυστηρότερη αντιμετωπίση της πταισματικής εγκληματικότητας) αμφισβητείται έντονα.
Για παράδειγμα αν δεν είχαν χτιστεί τόσες ομοσπονδιακές και πολιτειακές φυλακές είναι αμφίβολο αν θα υπήρχε καμία μείωση. Τώρα ποίοι πληρώνουν τις φυλακές αυτές και γιατί διογκώνεται το δημόσιο έλλειμμα είναι άλλο θέμα.

Άλλη ερμηνεία για τις καλές στατιστικές του Τζουλιάνι είναι οικονομική ανάπτυξη και η μείωση της ανεργίας που για παράδειγμα έφθασε στο 39% στην Νέα Υόρκη ανάμεσα στο 1992 και 1999.

Και όπως έχει διαπιστωθεί (αλλά βεβαίως αποκρύπτεται) σε άλλες πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο υπήρξε μεγαλύτερη μείωση της εγκληματικότητας με τελείως διαφορετικές πολιτικές:

Α, και δεν βλέπω να ανταμείφθηκε από το Ρεμπουμπλικανικό Κόμμα ο Τζουλιάνι για την μείωση της εγκληματικότητας.

Υπάρχει δε και το παράδειγμα του Άμστερνταμ και της Ολλανδία γενικότερα. Όπου ακολυθήθηκα τελείως διαφορετικές πολιτικές για την μείωση της εγκληματικότητας που γνώριζε έξαρση στο τέλος της δεκαετίας του 70. Όποιος είχε περάσει από τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό του Άμστερνταμ τότε και πέρασε ξανά τώρα καταλαβαίνει.
Και βέβαια είναι τελείως διαφορετική η τελευταία προσπάθεια του Δήμου του Άμστερνταμ για να μειώσει την εγκληματικότητα στην RLD. Προσπάθεια που επικεντρώνεται στην αγορά κτιρίων με βιτρίνες και η προώθηση αλλαγών στους όρους χρήσης.

Βέβαια, η εγκληματικότητα δεν είναι σε καμία περίπτωση ορατή στον τουρίστα, αν και ένας φίλος μου είπες πρόσφατα ότι τον λήστεψαν με όπλο στην RLD.
Κάτι που δεν νομίζω ότι είνα πολύ πιθανόν να συμβεί ακόμη και στην Γερανίου.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στην τελική λίγους έχεις βρίσει εσύ;

Τους ίδιους, όχι τις μάνες τους.
Ακόμα και ένας έμμισθος νεοδημοκράτης σαν και σένα (και δη των θερινών σεμιναρίων και μάλλον των 1500 ευρώ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ήλπιζα να αντιλαμβάνεται τη διαφορά.
Πλην όμως, φευ......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Να Αγιάσει το Στόμα σας Συναγωνιστές, το κακό είναι οτι μας Κυβερνούν
Άνθρωποι που δεν είναι ούτε κάν Φιλέλληνες, μας έχουν γραμμένους και
ανέρχονται στην Εξουσία μόνο για να Κλέψουν και να Προδώσουν.
Το μεγαλύτερο κακό όμως είναι οτι οι συμπατριώτες μας κοιμούνται
και συνεχίζουν να τους ψηφίζουνε
Στην Ιταλία ο Μπερλουσκόνι μετά
τα όργια που έκαναν οι λαθρομετανάστες κατέβασε στρατό στους δρόμους
για να τους μαζέψει και οι δικοί μας ούτε κάν την αστυνομία δεν κατεβάζουν.
Αν ο Ζητάς πυροβολούσε στο ψαχνό (με το δίκιο του αφού του όρμησε με Σπάθα
ο Αφρικανός) τώρα θα είχαν ΛΥΣΣΑΞΕΙ οι του ΤΣΥΡΙΖΑ. Όταν τα κόμματα εξουσίας
είναι παραδομένα στις ΔΙΑΤΑΓΕΣ της Απάνθρωπης Παγκοσμιοποίησης του Εξευτελισμού
και των ίδιων των λαθρομεταναστών, και έχουν κάνει την Ελλάδα μας τον ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ
όλης της Ευρωπαικής Ένωσης τί άλλο να πούμε !!!

Μόνο εάν αρχίσουν οι Έλληνες να ψηφίζουν Έλληνες κι όχι ελληνόφωνους θα
δούμε προκοπή, μέχρι τότε ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!
να εχεις υποψη σου οτι δεν γραφω για να το καταλαβεις εσυ γιατι αυτο ειμαι σιγουρος οτι αποκλειεται.....
το γραφω για να καταλαβει οποιος μπορει(οποτε ειναι και περιττο να μου απαντησεις και να ερθουμε σε αντιπαραθεση....)
Λεω λοιπον οτι οντως σε καποιους αξιζει να τους πυροβολησει ο μπατσος....
Το προβλημα στο να μπορουν να πυροβολανε οι μπατσοι ελευθερα και χωρις να δινουν λογαριασμο ειναι αλλου.....
Ειναι στο οτι κανεις δεν μπορει να μας εξασφαλισει οτι δεν θα πυροβολησουν η δεν θα πυροβολανε οποιον γουσταρουν φταιει δεν φταιει!!!!!!
και οπως ενας λογικος ανθρωπος μπορει να καταλαβει (ξαναλεω λογικος γιατι εχει σημασια....)ειναι προτιμοτερο να μην πυροβοληθουν δεκα εγκληματιες απο το να πυροβοληθει ΕΝΑΣ αθωος!!!!!!
φιλε μου σου ξαναλεω οτι θα εκτιμουσα ιδιαιτερα το να μην απανταγες....σε ευχαριστω.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άμα λέω εγώ ότι η εμμονή φουντώνει διαρκώς .....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ίσιε είσαι και συ του κλαμπ μας των θερινών σεμιναρίων;
που καθόσουνα ρε αδερφέ και δεν σε πρόσεξα;
Ασε ξέρω... Διπλα στον Ζαγορίτη......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βολταίρο η κατάσταση στην Ελλάδα έχει χάσει τη δυνατότητα ελέγχου. Η ελλάδα είναι απίστευτο πώς κατάφερε χωρίς να είναι ποτέ αυτοκρατορία με αποικίες όπως Ολλανδία, Αγγλία και Γαλλία να έχει αποκτήσει Γκέτο και ξένες συμμορίες........
Για άλλη μια φορά η μαλακία του Ελληνα με αφήνει άφωνο.....
Καταφέρνει να λειτουργεί ως πρώην υπερδύναμη που έχασε την επιρροή της........
Αλλο εάν δεν υπήρξε ποτέ............ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Προς Τομίτο, ξανά και οριστικά:

Επιτέλους!

Έχει πλάκα να μιλάς εσύ, που πρώτος αναφέρθηκες στον ΕΛΑΣ και στους παππούδες σου που υπηρέτησαν σε αυτόν, για "επαναφορά εμφυλιοπολεμικών συνδρόμων".

Έλα ρε Φεθρυ πες μας και τπτ για ταγματασφαλίτες-γερμανοτσολιάδες κτλ έτσι θα τ'αφήσεις, δεν λεει...  :2funny:

Όχι λοιπόν, δεν θα σου απαντήσω σ' αυτό που με ρώτησες.
Εκτός του οτι δεν απαντώ παρά μόνον όταν το θέλω (και όταν το επίπεδο του ερωτώντος και της ερώτησης κρίνω οτι σηκώνει απάντηση), μου αρέσει να ξυπνάω τον Αστυνόμο Μπέκα μέσα σου.

Ακόμη μια φορά τζαμπαμάγκας για την μη απάντηση
Ελιτιστης φυσικά, και για να το κλείσω
Το μονο που ξυπνάς είναι αφάνταστη θλίψη και βαρεμάρα.

Για τα άλλα που είπα, φωνή βοώντος εν τη ερήμω, φυσικά........
Υ.Γ. Δεν διαμαρτυρήθηκες ΠΟΤΕ όταν σε αποκάλεσαν Νεοδημοκράτη πρόσφατα;

Δεν μας το παραθέτεις κιόλας...
Ελληνόψυχος/Εθνικόφρων και Νεοδημοκράτης?  :think:
Άισχος!!! Τουλάχιστον Λαοτιανός...  :jerking:
Να διαμαρτυρήθηκα τώρα! Εντάξει είμαστε? Το κλείσαμε ελπίζω...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Κι ομως ρε Χρηστιδη απο 150 ατομα παλι σε περαστικο "εκπυρσοκροτησε". Μα ειναι δυνατον; Ασε που αυτα τα αστυνομικα περιστροφα στην Ελλαδα βρε παιδι μου εδω και δεκαετιες εχουν βγει ελλατωματικα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επιτέλους!

Έλα ρε Φεθρυ πες μας και τπτ για ταγματασφαλίτες-γερμανοτσολιάδες κτλ έτσι θα τ'αφήσεις, δεν λεει...  :2funny:

Ακόμη μια φορά τζαμπαμάγκας για την μη απάντηση
Ελιτιστης φυσικά, και για να το κλείσω
Το μονο που ξυπνάς είναι αφάνταστη θλίψη και βαρεμάρα.

Δεν μας το παραθέτεις κιόλας...
Ελληνόψυχος/Εθνικόφρων και Νεοδημοκράτης?  :think:
Άισχος!!! Τουλάχιστον Λαοτιανός...  :jerking:
Να διαμαρτυρήθηκα τώρα! Εντάξει είμαστε? Το κλείσαμε ελπίζω...
Την απάντηση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
Πάλι στον γούγλη θα ψάχνω;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Zero tolerance δεν ονομάζονταν η στρατηγική του Τζουλιάνι όταν έγινε δήμαρχος στην Νέα Υόρκη. Με κάτι άλλο τα μπερδεύεις.

Αλλά αυτό που έχει σημασία είνα ότι η αποτελεσματικότητα της πολιτικής αυτής (ιδιαίτερα αυστηρότερη αντιμετωπίση της πταισματικής εγκληματικότητας) αμφισβητείται έντονα.
Για παράδειγμα αν δεν είχαν χτιστεί τόσες ομοσπονδιακές και πολιτειακές φυλακές είναι αμφίβολο αν θα υπήρχε καμία μείωση. Τώρα ποίοι πληρώνουν τις φυλακές αυτές και γιατί διογκώνεται το δημόσιο έλλειμμα είναι άλλο θέμα.

Άλλη ερμηνεία για τις καλές στατιστικές του Τζουλιάνι είναι οικονομική ανάπτυξη και η μείωση της ανεργίας που για παράδειγμα έφθασε στο 39% στην Νέα Υόρκη ανάμεσα στο 1992 και 1999.

Και όπως έχει διαπιστωθεί (αλλά βεβαίως αποκρύπτεται) σε άλλες πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο υπήρξε μεγαλύτερη μείωση της εγκληματικότητας με τελείως διαφορετικές πολιτικές:

Α, και δεν βλέπω να ανταμείφθηκε από το Ρεμπουμπλικανικό Κόμμα ο Τζουλιάνι για την μείωση της εγκληματικότητας.

Υπάρχει δε και το παράδειγμα του Άμστερνταμ και της Ολλανδία γενικότερα. Όπου ακολυθήθηκα τελείως διαφορετικές πολιτικές για την μείωση της εγκληματικότητας που γνώριζε έξαρση στο τέλος της δεκαετίας του 70. Όποιος είχε περάσει από τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό του Άμστερνταμ τότε και πέρασε ξανά τώρα καταλαβαίνει.
Και βέβαια είναι τελείως διαφορετική η τελευταία προσπάθεια του Δήμου του Άμστερνταμ για να μειώσει την εγκληματικότητα στην RLD. Προσπάθεια που επικεντρώνεται στην αγορά κτιρίων με βιτρίνες και η προώθηση αλλαγών στους όρους χρήσης.

Βέβαια, η εγκληματικότητα δεν είναι σε καμία περίπτωση ορατή στον τουρίστα, αν και ένας φίλος μου είπες πρόσφατα ότι τον λήστεψαν με όπλο στην RLD.
Κάτι που δεν νομίζω ότι είνα πολύ πιθανόν να συμβεί ακόμη και στην Γερανίου.

Στο κατωτέρω λινκ της βικιπέντια συσχετίζει άμεσα την πολιτική της μηδενικής ανοχής με τον Τζιουλιάνι

και της δίνει και ένα άλλο όνομα: broken window approach...

Η αποτελεσματικότητα πράγματι αμφισβητείται όπως φαίνεται και από το παραπάνω λινκ αλλά απ' ό,τι φαίνεται ο Τζιουλιάνι με αυτήν την πολιτική πράγματι μείωσε την εγκληματικότητα στη ΝΥ

Για το Άμστερνταμ να σου θυμίσω ότι οι ίδιοι οι ολλανδοί φαίνονται μάλλον απογοητεύμένοι από την πορεία του φιλελεύθερου πειράματις και σκέφτονται να κλείσουν τα κόφι σοπς και να μεταφέρουν τη γειτονιά με τις βιτρίνες εκτός πόλεως μιας και η πόλη έχει γίνει πόλος έλξης των απανταχού πρεζάκηδων με ανάλογη άυξηση της εγκληματικότητας...

Όσο για τη Γερανίου και τους περιξ δρόμου, μια βόλτα το βράδυ θα σε πείσει για την ολοκληρωτική γκετοποίση της περιοχής (όπως και στον άγιο παντελεήμονα και άλλα σημεία κάτω από την πατησίων)...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Zero tolerance, ονομάζεται νυν τιμημένος του bourdela.com, και μέχρι πρότινος mod..Για να ξέρουμε για τί μιλάμε δηλαδή :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την απάντηση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
Πάλι στον γούγλη θα ψάχνω;

Θα είμαι κακός αν πω -με βάση την εμπειρία μου τόσους μήνες που παρακολουθώ την αγωνία σου να φτάσεις τον πλέζουρα σε πενταψήφιο αριθμό ποστ- οτι δεν ξέρεις να ψάχνεις και πουθενά αλλού;    :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα είμαι κακός αν πω -με βάση την εμπειρία μου τόσους μήνες που παρακολουθώ την αγωνία σου να φτάσεις τον πλέζουρα σε πενταψήφιο αριθμό ποστ- οτι δεν ξέρεις να ψάχνεις και πουθενά αλλού;    :think:
συνέχισε να με παρακολουθείς........ μια ζωή πίσω μου σ έχω .... σατανά.......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
άμα λέω εγώ ότι η εμμονή φουντώνει διαρκώς .....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ίσιε είσαι και συ του κλαμπ μας των θερινών σεμιναρίων;
που καθόσουνα ρε αδερφέ και δεν σε πρόσεξα;
Ασε ξέρω... Διπλα στον Ζαγορίτη......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ασ' τα να πάνε..Μαύρες διακοπές κάναμε...Και τα € 1500 δεν φτάνουν ούτε για ξαπλώστρα στην Ψαρρού...
Αυτά κάνει το κόμμα και διώχνει τους πιστούς οπαδούς του!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
συνέχισε να με παρακολουθείς........ μια ζωή πίσω μου σ έχω .... σατανά.......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δυστυχώς, κάποτε άξιζε όντως να σε παρακολουθεί κανείς, παρά τον κυκλοθυμισμό και την έπαρσή σου.
Τώρα, χέσε μέσα Πολυχρόνη.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η αποτελεσματικότητα πράγματι αμφισβητείται όπως φαίνεται και από το παραπάνω λινκ αλλά απ' ό,τι φαίνεται ο Τζιουλιάνι με αυτήν την πολιτική πράγματι μείωσε την εγκληματικότητα στη ΝΥ

Σε πόλη όπου περπατάς αμέριμνος και δίπλα σου σφάζει ο ένας τον άλλο η μείωση μπορεί να είναι και συμπτωματική.......
Εχω ταξιδέψει σε πολλές πόλεις, αλλά η κατάσταση της ΝΥ δεν παλεύεται με προσεγγίσεις παραθύρων.....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Κι ομως ρε Χρηστιδη απο 150 ατομα παλι σε περαστικο "εκπυρσοκροτησε". Μα ειναι δυνατον; Ασε που αυτα τα αστυνομικα περιστροφα στην Ελλαδα βρε παιδι μου εδω και δεκαετιες εχουν βγει ελλατωματικα...

Eσκια...το γενικευσες ρε φιλαρακι... :2funny: :2funny:

Τελικα οι περαστικοι ειναι που τραβουν τα "μολυβια" σαν τους μερμυγκες στο μελι...

Οσο για τα αστυνομικα κουμπουρια...ειναι για κουμπουρες χρηστες...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
  Eσκια...το γενικευσες ρε φιλαρακι... :2funny: :2funny:

Τελικα οι περαστικοι ειναι που τραβουν τα "μολυβια" σαν τους μερμυγκες στο μελι...

Οσο για τα αστυνομικα κουμπουρια...ειναι για κουμπουρες χρηστες...

Πρόχειρη και αβασάνιστη άποψη, αν μου επιτρέπεις......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ασ' τα να πάνε..Μαύρες διακοπές κάναμε...Και τα € 1500 δεν φτάνουν ούτε για ξαπλώστρα στην Ψαρρού...
Αυτά κάνει το κόμμα και διώχνει τους πιστούς οπαδούς του!
δε θυμάσαι που στα λεγα εγώ στις αρχές και τσακωνόμαστε;
Τώρα καλά να πάθεις παλιό Ζαγορόφιλε......

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δυστυχώς, κάποτε άξιζε όντως να σε παρακολουθεί κανείς, παρά τον κυκλοθυμισμό και την έπαρσή σου.

Σε πήρε περίπου 4.5 χιλιάρικα ποστς να πεις μια καλή κουβέντα για ένα νικ στο μπουρδέλα τελεία κομ με το οποί το έχεις εμμονή.....

Το κρατάω ωσάν κόρη οφθαλμού.......

άλλωστε έχουμε πολύ καιρό μέχρι τα 9 χιλιάρικα.............. :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom