Όλοι μου οι φίλοι εδώ (ναι, έχω και τέτοιους), όταν η κουβέντα φτάνει σε σένα σηκώνουν τα χέρια και ορκίζονται οτι είσαι το καλύτερο παιδί.
δεν περιγράφω άλλο.............ούτε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω......
είναι αντίστοιχη η περίπτωση με τον παλιό (εφόσον δεν είσαι το αυτό πρόσωπο) που του την πέφτουν όλοι γνωστοί και άγνωστοι και γίνονται όλοι αμέσως της κλίκας περσόνα.... Και επί του θέματος, με όσους έχω συναντηθεί από εδώ έξω πλην της ΟΧΙΑΣ δεν έχουν πάρει ποτέ το μέρος μου ούτε έχουν ασχοληθεί με τη διαμάχη. Οσοι έχουν πάρει θέση στην κόντρα δεν ξέρω τίποτα άλλο παρά μόνο το νικ τους.
Και κάτι τελευταίο.
Ξεκόλλα με την ΟΧΙΑ. Είναι υπαρκτό πρόσωπο, είναι γυναίκα και όταν γράφεις περί χούφτας όσοι το ξέρουν απο εδώ βάζουν τα γέλια.......
Οταν δε μου την πέφτεις, μη την πέφτεις σε άλλους "κλώνους" για να δημιουργήσεις παράπλευρες απώλειες. Αποδεικνύεις ότι στα κτυπήματα κάτω από τη μέση είσαι αυθεντία.
Μπορεί να έχω εχθρούς εδώ μπορεί να έχω φίλους.
Σε ένα όμως προκαλώ οποιονδήποτε μαλάκα από δω μέσα να το αποδείξει.......
Δεν είχα ποτέ άλλο νικ και όσο και να χτυπάνε κάποιοι κάτω τον κώλο τους δεν υπάρχει.
Και σε αυτό βάζω και πολλά γιούρια στοίχημα.
Εχω το θάρρος της γνώμης μου είτε σας αρέσει είτε δε σας αρέσει. Δεν ανήκω σε κλίκες. Δεν έχω αβανταδόρους. Δε γνωρίζω κανέναν ιδιοκτήτη του σάιτ προσωπικά και γι αυτό τα χώνω παντιοτρόπως και ποικιλλοτρόπως σε όλους είτε είναι Ολυμπιακοί, είτε παναθηναικοί, είτε αριστεροί, είτε δεξιοί. Αλλωστε έχω γίνει πολλές φορές μιούτ, άλλοτε αδικως και άλλοτε δικαίως. Αυτό βέβαια δεν έχει καμμιά σημασία.
Ενα μόνο για μένα έζει σημασία:
Ιδεολογία μου είναι το σωστό και το δίκαιο. Τώρα εάν εσύ αυτό το θεωρείς ωε αλλαγή απόψεων με γεια και χαρά σου. Ομως κανένα πούστη δεξιό δε θα τον υπερασπιστώ επειδή είναι ο μπαμπάς μου νου δου. Οπως και κανένα βάζελο που θα σπάσει στο ξύλο γαύρο λόγω ιδεολογίας. Μάλιστα τον τελευταίο θα τον πλακώσω στις μάπες εγώ πρώτος.
Στ αρχίδια μου τι λέει το κόμμα, ο μπαμπάς, η ομάδα, οι φίλοι μου. Εγώ θα λέω πάντα ΜΟΝΟ αυτό που θεωρώ σωστό είτε κάνει κακό στην Αριστερά,είτε στη Δεξιά.
ΓΙ αυτό άλλωστε ήμουν πάντα ανεπιθύμητος. γιατί δεν χάιδευα αυτιά σε κανένα.