Μπορεί να έχω εχθρούς εδώ μπορεί να έχω φίλους.
Σε ένα όμως προκαλώ οποιονδήποτε μαλάκα από δω μέσα να το αποδείξει.......
Δεν είχα ποτέ άλλο νικ και όσο και να χτυπάνε κάποιοι κάτω τον κώλο τους δεν υπάρχει.
Και σε αυτό βάζω και πολλά γιούρια στοίχημα.
Εχω το θάρρος της γνώμης μου είτε σας αρέσει είτε δε σας αρέσει. Δεν ανήκω σε κλίκες. Δεν έχω αβανταδόρους. Δε γνωρίζω κανέναν ιδιοκτήτη του σάιτ προσωπικά και γι αυτό τα χώνω παντιοτρόπως και ποικιλλοτρόπως σε όλους είτε είναι Ολυμπιακοί, είτε παναθηναικοί, είτε αριστεροί, είτε δεξιοί. Αλλωστε έχω γίνει πολλές φορές μιούτ, άλλοτε αδικως και άλλοτε δικαίως. Αυτό βέβαια δεν έχει καμμιά σημασία.
Ενα μόνο για μένα έζει σημασία:
Ιδεολογία μου είναι το σωστό και το δίκαιο. Τώρα εάν εσύ αυτό το θεωρείς ωε αλλαγή απόψεων με γεια και χαρά σου. Ομως κανένα πούστη δεξιό δε θα τον υπερασπιστώ επειδή είναι ο μπαμπάς μου νου δου. Οπως και κανένα βάζελο που θα σπάσει στο ξύλο γαύρο λόγω ιδεολογίας. Μάλιστα τον τελευταίο θα τον πλακώσω στις μάπες εγώ πρώτος.
Στ αρχίδια μου τι λέει το κόμμα, ο μπαμπάς, η ομάδα, οι φίλοι μου. Εγώ θα λέω πάντα ΜΟΝΟ αυτό που θεωρώ σωστό είτε κάνει κακό στην Αριστερά,είτε στη Δεξιά.
ΓΙ αυτό άλλωστε ήμουν πάντα ανεπιθύμητος. γιατί δεν χάιδευα αυτιά σε κανένα.
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που λες ή όχι.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί τα λες και τα ξαναλές με τόση επιμονή, εσύ που κατά τα άλλα είσαι μόνο ένα άψυχο νικ, όπως όλοι μας.
Αλλά και πάλι, έχεις κάτι απ' αυτά που λες παραπάνω να κολλάει στην περίπτωσή μου;
Αν έχεις, θα ήθελα να μου το γνωστοποιήσεις, φυσικά αποδεικνύοντάς το.
Μερικές απαντησούλες ακόμα, για να κλείνω, απο την πλευρά μου, το θέμα:
1. Ποιανού χτύπημα κάτω απο τη ζώνη ήταν η υστερία σου οτι έβρισα το Σολωμού, ενώ όλοι ξέρουν οτι κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ; Δική μου η δική σου;
2. Εμπιστεύτηκες ή όχι στον Απόλυτο το "διάγγελμά" σου προς το λαό του Μπουρδέλα κομ τον καιρό που ήμασταν και οι δύο μπαναρισμένοι; Αυτό δεν ορίζει τίποτε; Κοτζαμάν ιστορία με Θέμο και Ζαχόπουλο δεν την πήρες χαμπάρι;
3. Η ΟΧΙΑ (αν και εφόσον υπάρχει, προσωπικά εξακολουθώ να μην το πιστεύω), "κόλλησε" με την πάρτη μου, βρίζοντάς με χωρίς κανένα λόγο, απο τον περασμένο Ιανουάριο. Και δεν ξεχνώ το βράδυ που μου επιτέθηκες με το νικ της και αργότερα το παραδέχτηκες κιόλας. Πολλοί τότε σου είπανε να μπείτε ΜΑΖΙ με την ΟΧΙΑ στο τσατ, για να διαλύσετε τις όποιες υποψίες. (Αν και θα μπορούσε ΚΑΙ αυτό να γίνει, ΚΑΙ να είσαστε το ίδιο πρόσωπο). ΟΥΤΕ αυτό δεν κάνατε/έκανες όμως.
4. Έβρισες ή δεν έβρισες (ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ) τη μητέρα μου;