Νέα

Μακελειό στην Ομόνοια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zlatan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δηλαδή θα δίνουμε σε κάθε παράνομα εισερχόμενο στην Ελλάδα, με το έτσι θέλω, Αδεια Παραμονής?
Ωραία λογική.
Τότε γιατί να σταματήσουν να έρχονται?!
Δεν υπάρχει κανείς λόγος?!
Όλοι οι καλοί χωράμε άλλωστε...
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Τομ,αδεια και νομιμα χαρτια ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.

Δεν ειναι μονον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ αλλα και ΛΟΓΙΚΟ,θα γνωριζεις ασφαλως(για να ερθουμε στα του παροντος ιστοτοπου)ποσες βιζιτες απο την πρωην Σοβιετια βρισκονται εδω χωρις νομιμα χαρτια και τα λαμογια στην Βουλγαρια και την Ελλαδα πλουτιζουν πουλωντας τους διαβατηρια και ταυτοτητες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μήν είσαι τόσο απόλυτος. Όλοι κάνουμε λάθη. Δεν είναι λάθος να ακούμε και την γνώμη των άλλων που ίσως να είναι η σωστή και να βγεί  
μακροπρόθεσμα λάθος η δική μας.
Αρκεί να μην είναι ολέθριο για μας η για τους άλλους.
εάν μπορέσεις να μου σποδείξεις ότι αυτό που λέω είναι λάθος θα το ασπαστώ ακόμα και εάν το λέει ιδεολογικός αντίπαλος.
Π.χ. να υπερασπιστώ το μετανάστη και να του δώσω άδεια παραμονής επειδή το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν είναι εγκληματίας;
Οχι κύριε. Ευχαριστώ δε θα πάρω.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Την ταμπέλα Ανοιξάμε-Περάστε?! Θα την βάλει ποιος?
Γιατι επί του παρόντος η νεοΕλληνόφωνη Δημοκρατία για την οποία τόσο μιλάτε έχει άλλη άποψη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Δεν ειναι μονον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ αλλα και ΛΟΓΙΚΟ,θα γνωριζεις ασφαλως(για να ερθουμε στα του παροντος ιστοτοπου)ποσες βιζιτες απο την πρωην Σοβιετια βρισκονται εδω χωρις νομιμα χαρτια και τα λαμογια στην Βουλγαρια και την Ελλαδα πλουτιζουν πουλωντας τους διαβατηρια και ταυτοτητες.
δλδ νομιμοποιώ τις εισαγόμενες πουτάνες για να μην πλουτίζουν τα λαμόγια....
Δλδ δεν κυνηγάω την πηγή δημιουργίας της παρανομίας, αλλά νομιμοποιώ την παρανομία.
Λογική ΣΟΚΟ - ΦΡΕΤΑ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μπορεί να έχω εχθρούς εδώ μπορεί να έχω φίλους.
Σε ένα όμως προκαλώ οποιονδήποτε μαλάκα από δω μέσα να το αποδείξει.......
Δεν είχα ποτέ άλλο νικ και όσο και να χτυπάνε κάποιοι κάτω τον κώλο τους δεν υπάρχει.
Και σε αυτό βάζω και πολλά γιούρια στοίχημα.
Εχω το θάρρος της γνώμης μου είτε σας αρέσει είτε δε σας αρέσει. Δεν ανήκω σε κλίκες. Δεν έχω αβανταδόρους. Δε γνωρίζω κανέναν ιδιοκτήτη του σάιτ προσωπικά και γι αυτό τα χώνω παντιοτρόπως και ποικιλλοτρόπως σε όλους είτε είναι Ολυμπιακοί, είτε παναθηναικοί, είτε αριστεροί, είτε δεξιοί. Αλλωστε έχω γίνει πολλές φορές μιούτ, άλλοτε αδικως και άλλοτε δικαίως. Αυτό βέβαια δεν έχει καμμιά σημασία.
Ενα μόνο για μένα έζει σημασία:
Ιδεολογία μου είναι το σωστό και το δίκαιο. Τώρα εάν εσύ αυτό το θεωρείς ωε αλλαγή απόψεων με γεια και χαρά σου. Ομως κανένα πούστη δεξιό δε θα τον υπερασπιστώ επειδή είναι ο μπαμπάς μου νου δου. Οπως και κανένα βάζελο που θα σπάσει στο ξύλο γαύρο λόγω ιδεολογίας. Μάλιστα τον τελευταίο θα τον πλακώσω στις μάπες εγώ πρώτος. 
Στ αρχίδια μου τι λέει το κόμμα, ο μπαμπάς, η ομάδα, οι φίλοι μου. Εγώ θα λέω πάντα ΜΟΝΟ αυτό που θεωρώ σωστό είτε κάνει κακό στην Αριστερά,είτε στη Δεξιά.
ΓΙ αυτό άλλωστε ήμουν πάντα ανεπιθύμητος. γιατί δεν χάιδευα αυτιά σε κανένα.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που λες ή όχι.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί τα λες και τα ξαναλές με τόση επιμονή, εσύ που κατά τα άλλα είσαι μόνο ένα άψυχο νικ, όπως όλοι μας.
Αλλά και πάλι, έχεις κάτι απ' αυτά που λες παραπάνω να κολλάει στην περίπτωσή μου;
Αν έχεις, θα ήθελα να μου το γνωστοποιήσεις, φυσικά αποδεικνύοντάς το.

Μερικές απαντησούλες ακόμα, για να κλείνω, απο την πλευρά μου, το θέμα:

1. Ποιανού χτύπημα κάτω απο τη ζώνη ήταν η υστερία σου οτι έβρισα το Σολωμού, ενώ όλοι ξέρουν οτι κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ; Δική μου η δική σου;

2. Εμπιστεύτηκες ή όχι στον Απόλυτο το "διάγγελμά" σου προς το λαό του Μπουρδέλα κομ τον καιρό που ήμασταν και οι δύο μπαναρισμένοι; Αυτό δεν ορίζει τίποτε; Κοτζαμάν ιστορία με Θέμο και Ζαχόπουλο δεν την πήρες χαμπάρι;

3. Η ΟΧΙΑ (αν και εφόσον υπάρχει, προσωπικά εξακολουθώ να μην το πιστεύω), "κόλλησε" με την πάρτη μου, βρίζοντάς με χωρίς κανένα λόγο, απο τον περασμένο Ιανουάριο. Και δεν ξεχνώ το βράδυ που μου επιτέθηκες με το νικ της και αργότερα το παραδέχτηκες κιόλας. Πολλοί τότε σου είπανε να μπείτε ΜΑΖΙ με την ΟΧΙΑ στο τσατ, για να διαλύσετε τις όποιες υποψίες. (Αν και θα μπορούσε ΚΑΙ αυτό να γίνει, ΚΑΙ να είσαστε το ίδιο πρόσωπο). ΟΥΤΕ αυτό δεν κάνατε/έκανες όμως.

4. Έβρισες ή δεν έβρισες (ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ) τη μητέρα μου;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Kάποτε με έλεγες αστρατευτο/φυγόστρατο κτλ.
Σε είχα προκαλέσει ότι αν αποδειχτεί ενωπίον mod ότι έχω υπηρετήσει κανονικότατα την θητεία μου και μάλιστα στα σύνορα να πάρεις δρόμο από το site.
Οχι του κόμματος μόνο, υπάλληλο σε έχω αποκαλέσει και το έκανες γαργάρα όσο ένα κάρο άλλα ακομη και σήμερα.
Όποτε θες λοιπον τζαμπαμάγκα το πάμε.
1. Ουδέποτε ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ οτι πήγες όντως στο στρατό, και δη σε μάχιμη μονάδα.
Απλώς το είπες.
Δεν είναι το ίδιο.
Κάλλιστα θα μπορούσες να έχεις τρελλόχαρτο.

2. Αν η εμμονή σου είναι οι μονομαχίες α-λα Ταβερνιέ και όποιος χάσει να πάρει "τον πούλο" απο το σάιτ, δεν υποχρεούμαι να είμαι το ίδιο μαλάκας.

3. Εγώ σε αποκάλεσα "διαφημιστή" της Σόφι Έβανς και ουδέποτε αντέδρασες. Να εκλάβω τη σιωπή σου ως απόδειξη αυτού δηλαδή;
(Το τελευταίο έχει να κάνει με τη μεθοδολογία σου και μόνον).

4. Έχεις κάνει τεστ IQ ποτέ;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Hristidi εάν είσαι κόσμιος στις απόψεις σου όπως τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα,
όπως όμως έχεις καταλάβει κι εσύ αν κάποιος πάει να μου την πει τότε ...Άστα να Πάνε. Χαίρομαι πάντως που είσουν κόσμιος, όποιος εκφράζεται χωρίς να προσβάλλει τον άλλον
από εμένα δεν έχει να φοβάται τίποτα.
Εδω γελαμε

razorcool

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πικρα και παλι πικρα ειμαι τυχερος πιστευω ποθ ειμαι σε νησι και ακομα δεν εχουμε τετοια εδω ακομα κοιμομαστε με το κλειδι στην πορτα του σπιτιου μας χωρις φοβο για κλοπες ακομ ατα πιτσιρικια πεζουν στις αλανες ξενιαστα ποποποποποποπο πικρα ειναι η αθηνα τελος

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φεθρυ εχεις παει με γυναικα καθολου?

Επισκέπτης
Την ταμπέλα Ανοιξάμε-Περάστε?! Θα την βάλει ποιος?
Γιατι επί του παρόντος η νεοΕλληνόφωνη Δημοκρατία για την οποία τόσο μιλάτε έχει άλλη άποψη.
Νομιζω μια αδεια παραμονης στην Ελλαδα στοιχιζει δεκα χιλιαρικα(περσινες τιμες),η,(εγγυημενη πληροφορια αυτη,και προσφατη)εναν χρονο δουλεψης σε σωματεμπορο(αυτοι εχουν τα κονε,οι γκομενες γαμιουνται)...

Διαλεξε και παρε τι φθειρει λιγοτερο την"Δημοκρατια"σου Τομ...

Εκτος και αν ανηκεις στα"κονε"των νταβαδων με το δημοσιο...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
1. Ουδέποτε ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ οτι πήγες όντως στο στρατό, και δη σε μάχιμη μονάδα.
Απλώς το είπες.
Δεν είναι το ίδιο.
Κάλλιστα θα μπορούσες να έχεις τρελλόχαρτο.

Εμ δεν ξέρεις και να διαβάζεις. Μόλις το έγραψα μέγα Επαναστάτη. Κανονικότατα στα Σύνορα!!!

2. Αν η εμμονή σου είναι οι μονομαχίες α-λα Ταβερνιέ και όποιος χάσει να πάρει "τον πούλο" απο το σάιτ, δεν υποχρεούμαι να είμαι το ίδιο μαλάκας.

Συνέχισε να βρίζεις. Εγω 1700 ποστ εδω μέσα αυτήν την λεξη δεν την έχω γράψει γιατι σέβομαι κάποια πράγματα. Αφου σε ανέχονται καλά κάνεις όμως. Δεν γίνεται όλοι να έχουμε το ίδιο επίπεδο. Αλλοίμονο.

3. Εγώ σε αποκάλεσα "διαφημιστή" της Σόφι Έβανς και ουδέποτε αντέδρασες. Να εκλάβω τη σιωπή σου ως απόδειξη αυτού δηλαδή;
(Το τελευταίο έχει να κάνει με τη μεθοδολογία σου και μόνον).

Ακόμα να μας απαντήσεις τι γυρευει ένας Αριστερός που έχει ιδεολογία την μη εκμεταλλευση Ανθρώπου από Άνθρωπο σε αυτό το site... Eίναι μόνο ένα από τα λίγα που έκανες γαργάρα σήμερα μόλις σε μερικές ωρες.

4. Έχεις κάνει τεστ IQ ποτέ;

Μάθε πρωτα να διαβάζεις καλύτερα.  :idiot:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
πικρα και παλι πικρα ειμαι τυχερος πιστευω ποθ ειμαι σε νησι και ακομα δεν εχουμε τετοια εδω ακομα κοιμομαστε με το κλειδι στην πορτα του σπιτιου μας χωρις φοβο για κλοπες ακομ ατα πιτσιρικια πεζουν στις αλανες ξενιαστα ποποποποποποπο πικρα ειναι η αθηνα τελος
σεποιο νησι ρε αδερφε γιατι και στα νησια πολλα ακουγονται....
παντως αμα ειναι οπως τα λες πραγματικα ειστε τυχεροι....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
γιατί κάθε φόρά θα πρέπει η συζήτηση να καταλήγει να μιλάτε για τα γαμωκόμματα και τους σκατάδες αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους, φασίστες, αναρχικούς κλπ???

αηδία καταντάει....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Διαλεξε και παρε τι φθειρει λιγοτερο την"Δημοκρατια"σου Τομ...

Την δικιά σου Δημοκρατία. Εσείς μας έχετε ζαλίσει πόσο Δημοκρατες είστε.
Εκτος αν την εννοείται Σταλινικιά...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που λες ή όχι.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί τα λες και τα ξαναλές με τόση επιμονή, εσύ που κατά τα άλλα είσαι μόνο ένα άψυχο νικ, όπως όλοι μας.
Αλλά και πάλι, έχεις κάτι απ' αυτά που λες παραπάνω να κολλάει στην περίπτωσή μου;
Αν έχεις, θα ήθελα να μου το γνωστοποιήσεις, φυσικά αποδεικνύοντάς το.

Μερικές απαντησούλες ακόμα, για να κλείνω, απο την πλευρά μου, το θέμα:

1. Ποιανού χτύπημα κάτω απο τη ζώνη ήταν η υστερία σου οτι έβρισα το Σολωμού, ενώ όλοι ξέρουν οτι κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ; Δική μου η δική σου;

2. Εμπιστεύτηκες ή όχι στον Απόλυτο το "διάγγελμά" σου προς το λαό του Μπουρδέλα κομ τον καιρό που ήμασταν και οι δύο μπαναρισμένοι; Αυτό δεν ορίζει τίποτε; Κοτζαμάν ιστορία με Θέμο και Ζαχόπουλο δεν την πήρες χαμπάρι;

3. Η ΟΧΙΑ (αν και εφόσον υπάρχει, προσωπικά εξακολουθώ να μην το πιστεύω), "κόλλησε" με την πάρτη μου, βρίζοντάς με χωρίς κανένα λόγο, απο τον περασμένο Ιανουάριο. Και δεν ξεχνώ το βράδυ που μου επιτέθηκες με το νικ της και αργότερα το παραδέχτηκες κιόλας. Πολλοί τότε σου είπανε να μπείτε ΜΑΖΙ με την ΟΧΙΑ στο τσατ, για να διαλύσετε τις όποιες υποψίες. (Αν και θα μπορούσε ΚΑΙ αυτό να γίνει, ΚΑΙ να είσαστε το ίδιο πρόσωπο). ΟΥΤΕ αυτό δεν κάνατε/έκανες όμως.

4. Έβρισες ή δεν έβρισες (ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ) τη μητέρα μου;

όλα τα παρουσιάζεις όπως γουστάρεις..... πάμε σε ένα ένα....
1.
Για τον Σολωμού δεν τα άκουσες επειδή τον έβριζες ΑΛΑΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ. έλεγες ότι ΚΑΙ οι έλληνες θα έκαναν το ίδιο... Το θρεντ ακόμα υπάρχει μην εκτίθεσαι άλλο.
2.
Ο απόλυτος ήταν συτός που υπερασπίστηκε την άποψή μου τότε και του είπα να δημοσιεύσει αυτά που είπα. Παρεμπιπτόντως ο απόλυτος μέχρι τότε δεν ήταν ούτε κάν γνωστό σε εμένα νικ.
3.
Με την ΟΧΙΑ έχουμε μπει μαζί και ήσουν και παρών και ήταν και άλλα μέλη..... Εχεις επιλεκτική μνήμη ή μου φαίνεται; Αλλά κια πάλι δεν κατάλαβα. Ο νταβατζής μας είσαι να μπαίνουμε μαζί στο τσατ για να βλέπεις ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο; Εάν η ΟΧΙΑ τα έχει μαζί σου, σου έχει περάσει μήπως απο το μυαλό ότι υπάρχουν πολλοί που τα έχουν μαζί σου εκτός από έναν;
4.
το θρεντ υπάρχει ακόμα
το κοίταξα ξανά και η στιχομυθία ήταν η εξής:
φέθρυ:
"σιγά μη σκίσεις κάνα καλσόν."
περσόνα:
"τη μήτρα που σε πέταξε έπρεπε να σκίσουν"

δεύτερη φορά δεν υπήρξε.
η δεύτερη έχει σβηστεί
θυμίζω:
φέθρυ:
"πάλι τη μάνα μου θα βρίσεις;"
Περσόνα
"δεν έβρισα τη μάνα σου, τη μήτρα που σε πέταγε έβρισα για να ακριβολογούμε"

Μήπως η παράθεση αποτελεί και αυτή νέα ΤΡΙΤΗ ύβρη;
Εάν είναι έτσι να τη σβήσω..........

Υ.Γ.
την πρώτη φορά εβρισα χοντρά και το παραδέχομαι και έγινα ορθώς μιούτ.
Και πάλι την ίδια θέση  θα είχα εάν έλεγες τα ίδια με όποιο νικ και αν τα έλεγες.
Δεύτερη φορά δεν υπήρξε. Σταμάτα να παραποιείς τα πραγματικά γεγονότα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μονοψήφιο IQ τελικά.

Εκτός απο πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων τώρα εκδίδεις και iq test εξ αποστάσεως. Τι σου είναι αυτοί οι Συριζαίοι τελικα...

Απο τη θητεία στα σύνορα θα του έμεινε.

Έτσι εξηγείται το ανυπέρβλητο δικό σου. Απο τα Δώματα του ΓΕΣ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
όλα τα παρουσιάζεις όπως γουστάρεις..... πάμε σε ένα ένα....
1.
Για τον Σολωμού δεν τα άκουσες επειδή τον έβριζες ΑΛΑΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ. έλεγες ότι ΚΑΙ οι έλληνες θα έκαναν το ίδιο... Το θρεντ ακόμα υπάρχει μην εκτίθεσαι άλλο.
2.
Ο απόλυτος ήταν συτός που υπερασπίστηκε την άποψή μου τότε και του είπα να δημοσιεύσει αυτά που είπα. Παρεμπιπτόντως ο απόλυτος μέχρι τότε δεν ήταν ούτε κάν γνωστό σε εμένα νικ.
3.
Με την ΟΧΙΑ έχουμε μπει μαζί και ήσουν και παρών και ήταν και άλλα μέλη..... Εχεις επιλεκτική μνήμη ή μου φαίνεται; Αλλά κια πάλι δεν κατάλαβα. Ο νταβατζής μας είσαι να μπαίνουμε μαζί στο τσατ για να βλέπεις ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο; Εάν η ΟΧΙΑ τα έχει μαζί σου, σου έχει περάσει μήπως απο το μυαλό ότι υπάρχουν πολλοί που τα έχουν μαζί σου εκτός από έναν;
4.
το θρεντ υπάρχει ακόμα
το κοίταξα ξανά και η στιχομυθία ήταν η εξής:
φέθρυ:
"σιγά μη σκίσεις κάνα καλσόν."
περσόνα:
"τη μήτρα που σε πέταξε έπρεπε να σκίσουν"

δεύτερη φορά δεν υπήρξε.
η δεύτερη έχει σβηστεί
θυμίζω:
φέθρυ:
"πάλι τη μάνα μου θα βρίσεις;"
Περσόνα
"δεν έβρισα τη μάνα σου, τη μήτρα που σε πέταγε έβρισα για να ακριβολογούμε"

Μήπως η παράθεση αποτελεί και αυτή νέα ΤΡΙΤΗ ύβρις;
Εάν είναι έτσι να τη σβήσω..........

Υ.Γ.
την πρώτη φορά εβρισα χοντρά και το παραδέχομαι και έγινα ορθώς μιούτ.
Και πάλι την ίδια θέση  θα είχα εάν έλεγες τα ίδια με όποιο νικ και αν τα έλεγες.
Δεύτερη φορά δεν υπήρξε. Σταμάτα να παραποιείς τα πραγματικά γεγονότα.

Κρίμα, γιατί λες ΣΕ ΟΛΑ (τα παραπάνω) ψέματα.
Προφανώς δεν γίνεται να συνομιλήσουμε ανθρώπινα οι δυο μας.
Ας μην το κουράζουμε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εκτός απο πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων τώρα εκδίδεις και iq test εξ αποστάσεως. Τι σου είναι αυτοί οι Συριζαίοι τελικα...

Έτσι εξηγείται το ανυπέρβλητο δικό σου. Απο τα Δώματα του ΓΕΣ...

1. Το τεστ IQ το δικό σου εκδίδεται και απο τη στρατόσφαιρα ακόμα. Είναι οφθαλμοφανές το αποτέλεσμά του.

2. Έχω πολλάκις πει οτι υπηρέτησα τη διετία '86-88 σε μάχιμη μονάδα του ΠΝ. Σε Ναρκαλιευτικό συγκεκριμένα, με 180 πλεύσιμες μέρες το χρόνο και επί 25 μήνες. Αν αυτά σου φαίνονται "Δώματα του ΓΕΣ", αυτό απλώς πιστοποιεί το (1).
Εσύ, πέραν του γενικού "στα σύνορα", ΠΟΥ υπηρέτησες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom