Νέα

Μακελειό στην Ομόνοια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zlatan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
μαλλον δεν ειχε καν γεννηθει τοτε....

λοιπον το νικ δεν εχει σχεση με το κατα τα αλλα συμπαθες γκρουπ του πρεζακια τραγουδιστη τους.Το νικ ειναι δικο μου και οποιος εχει προβλημα με το νικ ας το πει στο μπαμπα του.ρε τελικα ειτε δεν γαματε πολυ,ειτε εχετε χασει και το μετρο του διαλογου.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΜΙΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.σε αυτους πρωσοπικα εχω τεραστιο σεβασμο γιατι σε σχεση με καποια δικα μας κοπροσκυλα δουλευουν πολυ πιο τιμια.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΛΛΟΥ.ειπαμε θελουμε κρατος που να δουλευει για αυτους που εργαζονται τιμια και δεν ειναι βαρος για ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΛΟΙΠΟΥΣ.

Υ.Γ.ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΝΙΚ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εσύ προφανώς τρως σε κουδροπακιστανικά εστιατόρια πέριξ της ομόνοιας, εσύ ξέρεις καλύτερα..

Και κάτι άλλο...Αν και εμφανίζεσαι ως εξαιρετικός γνώστης της ελληνικής γλώσσας και εγκαλείς κόσμο για ορθογραφικά, συντακτικά και εννοιλογογικά λάθη, δεν κατέχεις στο παραμικρό την τέχνη του διαλόγου- ξέρεις, αυτό το πράγμα που γίνεται με ανταλλαγή επιχειρημάτων και παράθεση στοιχείων..
Αντ' αυτού, πετάγεσαι από το πουθενά, γράφεις 2 γραμμές που για κάποιον ακατανόητο λόγο θεωρείς έξυπνες και χιουμοριστικές και νομίζεις ό,τι μας την είπες κιόλας...

Μάλλον, δεν γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ συνθήματος και επιχειρήματος...Και ενδεχομένως τη διαφορά αστείου και γελοίου...
ευχαριστω για το μαθημα....δεν θα το ξανακανω....παντως εμαθα κατι....αστειο πχ ειναι μια ατακα απο παληες ταινιες με το λογοθετιδη....γελοιο ειναι που ασχολουμαι με εσενα....πολλα φιλακια και σε εσενα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ προφανώς τρως σε κουδροπακιστανικά εστιατόρια πέριξ της ομόνοιας, εσύ ξέρεις καλύτερα..

Και κάτι άλλο...Αν και εμφανίζεσαι ως εξαιρετικός γνώστης της ελληνικής γλώσσας και εγκαλείς κόσμο για ορθογραφικά, συντακτικά και εννοιλογογικά λάθη, δεν κατέχεις στο παραμικρό την τέχνη του διαλόγου- ξέρεις, αυτό το πράγμα που γίνεται με ανταλλαγή επιχειρημάτων και παράθεση στοιχείων..
Αντ' αυτού, πετάγεσαι από το πουθενά, γράφεις 2 γραμμές που για κάποιον ακατανόητο λόγο θεωρείς έξυπνες και χιουμοριστικές και νομίζεις ό,τι μας την είπες κιόλας...

Μάλλον, δεν γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ συνθήματος και επιχειρήματος...Και ενδεχομένως τη διαφορά αστείου και γελοίου...

ίσιε, ο κύριος είναι ο Αρίωνας. Το συγκεκριμένο του νικ είναι γενικά ήπιων τόνων, πετάγεται σε διάφορα θέματα και ποστάρει ως φωτοβολίδα και ακολουθεί την τακτική του τα ξέρω όλα και στην πέφτω διακριτικά.

Επί του θέματος τώρα.... Η κατάσταση όντως έχει ξεφύγει απ τον έλεγχο. Το ΠΑΣΟΚ παράτησε την μεταναστευτική πολιτική στο συρτάρι, μπάτε σκύλοι αλεστε και να τα αποτελέσματα. Δεν έχω πρόβλημα με μετανάστες οποιασδήποτε φυλής αρκεί να προσφέρουν έργο και άρα να συνεισφέρουν στο ΑΕΠ. Οσοι δε πρέπει να πάρουν πολιτικό άσυλο επειδή προέρχονται από χώρες καταστραμένες να μην απελαύνονται με δικά μου έξοδα αλλά να τοποθετούνται σε ειδικά προγράμματα ένταξης και επιτήρησης μέχρι να φανεί εάν μπορούν να προσφέρουν στο παραγώμενο προιόν της χώρας. Εάν η χώρα δεν αντέχει να τους έχει ας βρει η ΕΕ λύση στο πρόβλημα συνολικά.

Οσο για τα επεισόδια η λύση είναι μόνο αυτό που έκανε η Ρώμη. Στρατός στους δρόμους μέχρι να ομαλοποιηθεί πάλι η κατάσταση. Και μάλιστας στρατός! Οχι κληρωτοί τουρίστες ούτε αστυνομικοί Δημόσια υπαλληλάκια. Τελεία.

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Καλά σου εύχομαι τότε μοσχάρι να μπουν σπίτι τίποτα αλβανοί να γαμήσουνν την μάνα σου και να σου κάνουν ένα αλβανόμπασταρδάκι να δούμε τι θα λες :2funny:

Κανόνες λειτουργίας του forum

6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.

ξερεις να διαβαζεις.........

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Καλά σου εύχομαι τότε μοσχάρι να μπουν σπίτι τίποτα αλβανοί να γαμήσουνν την μάνα σου και να σου κάνουν ένα αλβανόμπασταρδάκι να δούμε τι θα λες :2funny:
Τωρα εξηγουνται ολα....ποτε εγινε αυτο;πως μπηκαν σπιτι σου; τι κανει το αδελφακι σου; ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ....

Επισκέπτης
NTPOΠH μου που ασχολούμαι με κατακάθια σαν τον Xcp41.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Βλεπετε μια μικρογραφια της χωρας.Ακοαριστεροι-ακροδεξιοι,γαυροι-βαζελοι-χανουμια-κτλ...ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ αυτα καταλαβαν τα παιδακια εκει στο κεντρο της πολης και ειπαν.ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.ΑΛΛΑ δυστηχως ακομα δεν εχουμε καταλαβει τιποτα.κριμα γιατι ερχονται μερες που δεν φανταζομασταν.ΧΤΕΣ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 100 ΣΟΜΑΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΞ ΟΜΟΝΟΙΑΣ πεδιο μαχης ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.εμεις γιατι τσακωνομαστε οεο?

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Ρε γιατι σβηνεται τα μυνηματα ο Xcp σωστα τα λεει.Αλλα βεβαια οι Μοντερατορς δεν σουταρουν και τους αλλους που βριζουν απο την αλλη πλευρα(Since1991).Οταν προσβαλουμε τον Τσυριζα και τους Αναρχοκουμουνιστες ειμαστε οι κακοι.Οταν αυτοι βριζουν το Λαος και τον Εθνικισμο ειναι οι σωστοι.

Και να μαθεις και κατι Since δεν μας νοιαζει που υπηρετησε ο καθενας.Σημασια εχει τι λεει. για το παρον θεμα ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την αντίφαση μεταξύ του είμαι Αριστερός και συμμετέχω σε site με περιέχομενο που αφορά τον αγοραίο έρωτα μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα.
Αλλα εδω θα μου πείτε έχουμε φανατικούς χριστιανούς αναμέσά μας αυτό με πείραξε?!
Τετοιοι καιροι-τέτοια ήθη...

Ποια είναι λοιπόν η περίφημη αυτή αντίφαση;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε γιατι σβηνεται τα μυνηματα ο Xcp σωστα τα λεει.Αλλα βεβαια οι Μοντερατορς δεν σουταρουν και τους αλλους που βριζουν απο την αλλη πλευρα(Since1991).Οταν προσβαλουμε τον Τσυριζα και τους Αναρχοκουμουνιστες ειμαστε οι κακοι.Οταν αυτοι βριζουν το Λαος και τον Εθνικισμο ειναι οι σωστοι.

Και να μαθεις και κατι Since δεν μας νοιαζει που υπηρετησε ο καθενας.Σημασια εχει τι λεει. για το παρον θεμα ;)
δλδ τώρα γιατί αυτόν που εκφράζει όμορφα την άποψή του πρέπει να τον βρίζεις;
Εάν δε σ αρέσει, πές του τη δική σου άποψη και τέλος.

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6

Εσυ μας ελειπες.Τωρα. :jerking: :jerking: :jerking:

Εχεις να πεις τιποτα η σπαμαρεις κλασικα μαρη?

δλδ τώρα γιατί αυτόν που εκφράζει όμορφα την άποψή του πρέπει να τον βρίζεις;
Εάν δε σ αρέσει, πές του τη δική σου άποψη και τέλος.

Πρωτος αρχισε ο Since τα βρισιδια.Και καλα εκανε και του αναπεδωσε ο Xcp.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

H μη εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο κυρ εισαγγελέα.

Εγω έγραψα γνώμη. Εσύ για άλλη μια φορά ερώτηση.
Ε πως θα το παίζεις υπεράνω, αν σε κριτικάρουμε για αυτά που γράφεις.
Ενω ο κατηγορούμενος να αμφισβητίσει τον εισαγγελέα δεν παίζει.

Ξέρεις αληθεια τι έκαναν στον ΕΛΑΣ  όποιον πήγαινε με τάνα να μας πεις να μάθουμε?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Xcp41
Muted....υπομονη...σε κανενα μισαωρο θα σκασει μυτη ο κλωνος...καλυτερα γιατι ο συνηγορος του ειναι....χασοδικης....

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Xcp41
Muted....υπομονη...σε κανενα μισαωρο θα σκασει μυτη ο κλωνος...καλυτερα γιατι ο συνηγορος του ειναι....χασοδικης....

Ναι ρε ειμαι συνηγορος του αν προκειται για μαλακιες που του παιζονται.Εσυ ρε πιανου εισαι συνηγορος των Αλβανων,Πακιστανων,Αφρικανων και πασης Ελλαδος?

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
η πλακα ειναι η εξης....ποσοι απο εσας που τσακωνεστε ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΑΙΣΧΗ???ΠΟΣΟΙ ΡΕ?ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ 1991,ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΘΗΚΑΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ,ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και τελος εαν το προβλημα ειναι η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ Η ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΕΛΕΟΣ.

ΦΕΥΓΩ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ.. :uglystupid: :uglystupid:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δεν μπορω να καταλαβω γιατι παντα οταν ανοιγει ενα θρεντ πολιτικοεπιστημονικοαθλητικου ενδιαφεροντος παντα θα γινει μαχη μεταξυ αριστερο-δεξιων
η γαυρο-βαζελων-αεκτζιδων κτλπ.
και συγνωμη κιολλας αλλα
εχω εχω συνεργατη εκει στη γερανιου και μια φορα δεν μπορουσε να μου στειλει τον κουριερ και μου ειπε να παω εγω να παρω κατι που ηθελα
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΗΠΩς ΜΕ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ????

και γαμω τα συριζα και τα λαος και τις χρυσες αυγες και ολους .
μονοι μας ειμαστε αλλα δεν το εχετε παρει χαμπαρι μερικοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom