Νέα

Μακελειό στην Ομόνοια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zlatan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ναι ρε ειμαι συνηγορος του αν προκειται για μαλακιες που του παιζονται.Εσυ ρε πιανου εισαι συνηγορος των Αλβανων,Πακιστανων,Αφρικανων και πασης Ελλαδος?
Το μονο ψαρι που τσιμπαει χωρις δολωμα ειναι ο ΧΑΝΟΣ....αντε φευγω τωρα παω για νανακια εχω ντερμπυ το βραδυ (MELA)....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
H μη εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο κυρ εισαγγελέα.

Εγω έγραψα γνώμη. Εσύ για άλλη μια φορά ερώτηση.
Ε πως θα το παίζεις υπεράνω, αν σε κριτικάρουμε για αυτά που γράφεις.
Ενω ο κατηγορούμενος να αμφισβητίσει τον εισαγγελέα δεν παίζει.

Ξέρεις αληθεια τι έκαναν στον ΕΛΑΣ  όποιον πήγαινε με τάνα να μας πεις να μάθουμε?

Έγραψες μια γνώμη.
Και έκανα μια ερώτηση ΠΑΝΩ στη γνώμη που εξέφρασες.
Εκτός αν δεν μου το επιτρέπεις, όπως και δεν θα επέτρεπες -αν περνούσε απο το χέρι σου- και τη συμμετοχή αριστερών στο σάιτ, μας το είπες μάλλον ξεκάθαρα.

Διέπεσαι απο μια ιδιότυπη σταλινο-πατριωτική έπαρση προφανώς, και τους μόνους που θεωρείς άξιους συνομιλητές σου είναι αυτούς που συμφωνούν 100% μαζί σου.

Όσο για τη ΜΗ εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο, μήπως τα έχεις μπερδέψει;
ΤΟ κάνεις συχνά, άλλωστε, δεν έχεις ακόμα χωνέψει αυτά που διάβασες ή σου είπανε.
Εκτός αν θεωρείς εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο και το να ΣΥΖΗΤΑΣ για πράγματα που άπτονται ΠΡΟΦΑΝΩΣ της εκμετάλλευσης ανθρώπου απο άνθρωπο, όπως η πορνεία.

Υ.Γ. Και για τον ΕΛΑΣ ξέρω αρκετά περισσότερα απ' αυτά που ρώτησες. Θες να το συζητήσουμε μήπως; Η απλώς ανησυχείς αναδρομικά για το τι θα έκανε στη Σόφι Έβανς ο ΕΛΑΣ αν την τσάκωναν οι μαυροσκούφηδες του Άρη;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Υ.Γ. Και για τον ΕΛΑΣ ξέρω αρκετά περισσότερα απ' αυτά που ρώτησες. Θες να το συζητήσουμε μήπως; Η ανησυχείς αναδρομικά για το τι θα έκανε στη Σόφι Έβανς ο ΕΛΑΣ αν την τσάκωναν οι μαυροσκούφηδες του Άρη;

Για την ακρίβεια η σόφι έβανς έγινε σόφι έβανς επειδή στην πατρίδα της επικράτησαν ομοϊδεάτες του σφάχτη...
Και μόνο για αυτό τους ευγνωμονούμε!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για την ακρίβεια η σόφι έβανς έγινε σόφι έβανς επειδή στην πατρίδα της επικράτησαν ομοϊδεάτες του σφάχτη...
Και μόνο για αυτό τους ευγνωμονούμε!

Ποιος είναι ο σφάχτης που υπονοείς πάλι;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Έγραψες μια γνώμη.
Και έκανα μια ερώτηση ΠΑΝΩ στη γνώμη που εξέφρασες.
Εκτός αν δεν μου το επιτρέπεις, όπως και δεν θα επέτρεπες -αν περνούσε απο το χέρι σου- και τη συμμετοχή αριστερών στο σάιτ, μας το είπες μάλλον ξεκάθαρα.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κάθε άλλο!!! Εσύ εκτίθεσαι!!! Το ξέρουν στο κόμμα που περνάς τον ελευθερο σου χρόνο?

Διέπεσαι απο μια ιδιότυπη σταλινο-πατριωτική έπαρση προφανώς, και τους μόνους που θεωρείς άξιους συνομιλητές σου είναι αυτούς που συμφωνούν 100% μαζί σου.

Γνώμη σου. Ουδέποτε έχω γράψει κάτι τέτοιο. Αν θες μπορείς να μου το παραθέσεις αν το έχω κανεί. Αλλιώς εισαι για άλλη μια φορά ένας κοινός υβριστής κατα την δικιά μου.

Όσο για τη ΜΗ εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο, μήπως τα έχεις μπερδέψει;
ΤΟ κάνεις συχνά, άλλωστε, δεν έχεις ακόμα χωνέψει αυτά που διάβασες ή σου είπανε.
Εκτός αν θεωρείς εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο και το να ΣΥΖΗΤΑΣ για πράγματα που άπτονται ΠΡΟΦΑΝΩΣ της εκμετάλλευσης ανθρώπου απο άνθρωπο, όπως η πορνεία.

Συμμετέχεις σε ένα site και κατά αυτό τον τρόπο του δίνεις δυναμη. Κατα συνέπεια είσαι εσκεμμένα πλήρως συμμετόχος στην αυξηση του φαινομένου το οποίο καταδικάζεις. Κατα συνέπεια ασυνεπής με τις Αρχές σου. Αν έχεις βέβαια.

Υ.Γ. Και για τον ΕΛΑΣ ξέρω αρκετά περισσότερα απ' αυτά που ρώτησες. Θες να το συζητήσουμε μήπως; Η ανησυχείς αναδρομικά για το τι θα έκανε στη Σόφι Έβανς ο ΕΛΑΣ αν την τσάκωναν οι μαυροσκούφηδες του Άρη;

Πες τα μας ντε να τα μάθουν και οι υπολοιποι. Εγω τα ξέρω από τους παπούδες μου που ήταν με τον Άρη.
Η ερώτηση σαφής.

Τι κάνανε όποιον πήγαινε με Τάνες τα συντρόφια?

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1

για παρτε και αυτο το βιντεακι και κοιταξτε ποσοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.εγω δεν ειδαν κανεναν αλλα μπορει να κανω και λαθος.κοιταξτε και τα σπαθια που αυτοι οι κακομοιρηδες εφεραν εδω για να μας δειξουν ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ.....ΧΑΙΒΑΝΙΑ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Προς Τομίτο:  (βαριέμαι τις ατέρμονες παραθέσεις)

Είσαι σε θέση να κάνεις μια ψύχραιμη συζήτηση με επιχειρήματα ή για μια ακόμα φορά είσαι έρμαιο του θυμού σου επειδή δεν συμφωνούμε;
Και ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ μάλλον.

Με τον gabadoo, τις προάλλες, δώσαμε αμοιβαίες εξηγήσεις τις προάλλες και συμφωνήσαμε να ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ τουλάχιστον να μη συζητάμε σαν 11χρονα.
Ρώτα τον.

Υ.Γ. Ξέρω τι έκαναν οι ΕΛΑΣίτες στις πουτάνες (αν και η πρακτική αυτή δεν ήταν 100% γενικευμένη παντού).
Θα είχε κάποια σημασία πάντως να μας το πεις εσύ, που οι παππούδες σου υπηρέτησαν στον ΕΛΑΣ, όπως λες.
Οι δικοί μου γονείς, μιας και είμαι μεγαλύτερος απο σένα, ήταν απλώς ατην ΕΠΟΝ της Αθήνας. Πρέπει να ντρέπομαι γι' αυτό, λες;

Υ.Γ.2  Εσύ ο άτεγκτος κατά της συκοφαντίας και του ψεύδους, μήπως πρέπει πρώτα να ξέρεις θετικά αν είμαι η δεν είμαι στο -όποιο- κόμμα; Δεν νομίζω να σου άρεσε να σε θεωρούν κομματόσκυλο, πολλάκις έχεις διαμαρτυρηθεί όταν το έκαναν κάποιοι. Οπότε καλά θα έκανες να είχες την ανάλογη ευαισθησία για όλους.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  με την ιδια λογικη να απελάσουμε και τα μαλακισμενα που πλακωθηκαν περσι στην Λαυριου!!!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ειχει ΠΑΝΤΑ ναρκωτικα απλα πχ το 1990 ηταν ντοπια η εγκληματικοτητα νιωθαμε μια ασφαλειακαι πηγαιναμε να φαμε ενα βρωμικο το ξημερωμα!! Ο τζανκις τοτε ηταν στον υπόγειο και τρυπιοτανε!

Φυσικα και θα αδειασει η ομονοια απο ντοπιους γιατι τα μαγαζακια που υπαρχουν εκει φυτοζωουν και σιγα μηνκατσουν μεσα στα ναρκωτικα να κανουν δουλεια για να τρωει το 90% η εφορία!!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Προς Τομίτο:  (βαριέμαι τις ατέρμονες παραθέσεις)

Τότε να μην με παραθέτεις όπως επανηλλειμένα σου έχω ζητήσει.

Είσαι σε θέση να κάνεις μια ψύχραιμη συζήτηση με επιχειρήματα ή για μια ακόμα φορά είσαι έρμαιο του θυμού σου επειδή δεν συμφωνούμε;
Και ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ μάλλον.

Εσυ κρίνεις ότι η συζήτηση δεν είναι ψύχραιμη. Ευτυχως μας διαβάζουν και κρινουν αν έχασα την ψυχραιμία μου έως τώρα.
Και προφανώς δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να συμφωνήσω με κανέναν ο οποίος διαρκώς αναπαραγάγει εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Με τον gabadoo, τις προάλλες, δώσαμε αμοιβαίες εξηγήσεις τις προάλλες και συμφωνήσαμε να ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ τουλάχιστον να μη συζητάμε σαν 11χρονα.
Ρώτα τον.

Αν κρίνεις ότι η ως τώρα συζητηση μας ήταν 11χρονων οκ πάω πάσο. Δικαιώμα σου, αλλα αδιαφορώ ξερεις για τέτοιες ανησυχίες ιδεολογικών μου αντιπάλων.

Υ.Γ. Ξέρω τι έκαναν οι ΕΛΑΣίτες στις πουτάνες (αν και η πρακτική αυτή δεν ήταν 100% γενικευμένη παντού).
Θα είχε κάποια σημασία πάντως να μας το πεις εσύ, που οι παππούδες σου υπηρέτησαν στον ΕΛΑΣ, όπως λες.
Οι δικοί μου γονείς, μιας και είμαι μεγαλύτερος απο σένα, ήταν απλώς ατην ΕΠΟΝ της Αθήνας. Πρέπει να ντρέπομαι γι' αυτό, λες;

Δεν σου κατέδειξε κανείς να ντρέπεσαι για τπτ. Την ερώτηση θα την απαντήσεις τελικά όμως?
Η επειδή επιμένει να μάθει ο Περσόνα δεν θες να του δώσεις την χαρά.

Υ.Γ.2  Εσύ ο άτεγκτος κατά της συκοφαντίας και του ψεύδους, μήπως πρέπει πρώτα να ξέρεις θετικά αν είμαι η δεν είμαι στο -όποιο- κόμμα; Δεν νομίζω να σου άρεσε να σε θεωρούν κομματόσκυλο, πολλάκις έχεις διαμαρτυρηθεί όταν το έκαναν κάποιοι. Οπότε καλά θα έκανες να είχες την ανάλογη ευαισθησία για όλους.

Εσυ ξεκίνησες τα ελληνόψυχος και τα σχετικά πρώτος απέναντι μου. Αν άλλη φορά το κάνεις να σκέφτεσαι αν σε παίρνει πρώτα. Σε έπιασε η ντροπή? Σε έχω απεκαλέσει εδω και καιρό ψευτη, κότα, συκοφάντη, υπάλληλο.
ΚΑι να μου παραθέσεις (για άλλη μια φορά) που διαμαρτηρήθηκα όταν με απεκάλεσαν κομματόσκυλο αν θες, γιατί πάλι ότι σου κατέβει νομίζω λες...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
  με την ιδια λογικη να απελάσουμε και τα μαλακισμενα που πλακωθηκαν περσι στην Λαυριου!!!

Αυτό δεν είναι και τόσο κακή ιδέα...
Αν και θα έκανε εξίσου καλή δουλειά ο ισόβιος αποκλεισμός από τα γήπεδα...

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ειχει ΠΑΝΤΑ ναρκωτικα απλα πχ το 1990 ηταν ντοπια η εγκληματικοτητα νιωθαμε μια ασφαλειακαι πηγαιναμε να φαμε ενα βρωμικο το ξημερωμα!! Ο τζανκις τοτε ηταν στον υπόγειο και τρυπιοτανε!

Φυσικα και θα αδειασει η ομονοια απο ντοπιους γιατι τα μαγαζακια που υπαρχουν εκει φυτοζωουν και σιγα μηνκατσουν μεσα στα ναρκωτικα να κανουν δουλεια για να τρωει το 90% η εφορία!!!!

Δυστυχώς το ζήτημα ξέφυγε και ευτυχώς το επαναφέρεις..
Το ζητούμενο είναι να μην υπάρχουν γκέτο και εστίες εγληματικότητας στην καρδία της Αθήνας...
Και ο κάθε πολίτης να ζει και να εργάζεται με αίσθημα ασφάλειας σε όλη την επικράτεια...
Όσο ρατσιστικό είναι να ρίχνουμε τα πάντα στους μετανάστες άλλα τόσο εκτός πραγματικότητας είναι να μην παραδεχόμαστε ότι εκεί όπου ζουν πολλοί μετανάστες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και για τους έλληνες και για όσους από τους μετανάστες έχουν επιλέξει να ζήσουν και να εργαστούν ειρηνικά και δεν είναι λίγοι..
Μόνη λύση: Άμεση εφαρμογή του Νόμου και ορθή μεταναστευτική πολιτική...
Η οποία δεν συνίσταται φυσικά στη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών όπως ευαγγελίζονται κάποιες συνιστώσες του τσύριζα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καταρχάς ο φέθρυς απάντησε ότι ξέρει τι κάναν τα συντρόφια στις πουτάνες (ούτε αυτό το ξέρω)
Η αρχική ερώτηση ήταν τι έκαναν στα συντρόφια που πήγαιναν με πουτάνες.....

Κατά συνέπεια περιμένω απάντηση ΚΑΙ για τα δύο.......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δε ξέρω τι έκαναν στα συντρόφια, αλλά τ αποτελέσματα των περιπτυξεων έχουν την μορφή πάπιας...

Αν κατάλαβα καλά, λες οτι προέκυψα ως διασταύρωση ΕΛΑΣίτη και πουτάνας.
Και με τον ανδρισμό που σε διακρίνει, το λες με θρασύδειλα υπονοούμενα.
Εσύ ως τι διασταύρωση προέκυψες;
Θα είχε ενδιαφέρον να το μάθουμε, εκτός αν ντρέπεσαι γι' αυτή τη διασταύρωση.

Υ.Γ. Κατά τα άλλα, το περίφημο άρθρο 6 του κανονισμού του σάιτ ισχύει πάντα, έτσι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό δεν είναι και τόσο κακή ιδέα...
Αν και θα έκανε εξίσου καλή δουλειά ο ισόβιος αποκλεισμός από τα γήπεδα...
ίσιε αυτό έγινε στην Αγγλία και είναι λάθος....
Αντί να τα κάνουν στα γήπεδα μπουρδέλο τα κόνουν στις γειτονικές πάμπ.... Ούτε κι αυτό είναι λύση.......Επί του πρακτέου δλδ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Προς Τομίτο, ξανά και οριστικά:

Έχει πλάκα να μιλάς εσύ, που πρώτος αναφέρθηκες στον ΕΛΑΣ και στους παππούδες σου που υπηρέτησαν σε αυτόν, για "επαναφορά εμφυλιοπολεμικών συνδρόμων".
Όχι λοιπόν, δεν θα σου απαντήσω σ' αυτό που με ρώτησες.
Εκτός του οτι δεν απαντώ παρά μόνον όταν το θέλω (και όταν το επίπεδο του ερωτώντος και της ερώτησης κρίνω οτι σηκώνει απάντηση), μου αρέσει να ξυπνάω τον Αστυνόμο Μπέκα μέσα σου.

Για τα άλλα που είπα, φωνή βοώντος εν τη ερήμω, φυσικά........

Υ.Γ. Δεν διαμαρτυρήθηκες ΠΟΤΕ όταν σε αποκάλεσαν Νεοδημοκράτη πρόσφατα;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αργείς  αλλά τα πιάνεις τσακαλάκι!

Υ.Γ. Κατά τα άλλα, το περίφημο άρθρο 6 του κανονισμού του σάιτ ισχύει πάντα, έτσι;

Έχεις κάποιο δίκιο βέβαια αλλά προσωπικά χρειάστηκα τεχνητή αναπνοή για να συνέλθω από τα γέλια...
Τέτοια επικά σχόλια πρέπει να κρίνονται και με κάποια επιείκια...
Στην τελική λίγους έχεις βρίσει εσύ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και με τον ανδρισμό που σε διακρίνει, το λες με θρασύδειλα υπονοούμενα.
Εσύ ως τι διασταύρωση προέκυψες;
Θα είχε ενδιαφέρον να το μάθουμε, εκτός αν ντρέπεσαι γι' αυτή τη διασταύρωση.

ο άνθρωπος είπε ότι το αποτέλεσμα της πράξης είχε μορφή πάπιας.
Η πάπια από όσα γνωρίζω δεν έχει ανθρώπινη υπόσταση.
Εσύ αμέσως και σαφώς κατάλαβες ότι αναφέρεται σε σένα.
Αρα αποδέχεσαι πλήρως την υπόστασή σου ως πάπια και κατά συνέπεια ο Κανόνας νο6 του σάιτ ΔΕΝ έχει εφαρμογή αφού μέλη του σάιτ ΔΕΝ δύναται να είναι ΖΩΑ, πτηνά και γενικά μη ελλογα όντα........

Πάμε παρακάτω γιατί αρχίζει να φουντώνει η εμμονή .............

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
λοιπον για παρτε και αυτο....

Τη φρίκη και τον τρόμο έζησε ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Άλσος Αιγάλεω.

Συνολικά 9 Πακιστανοί στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης κι ενώ το παιδί, αλβανικής καταγωγής βρισκόταν στην περιοχή, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το άρπαξαν και το οδήγησαν πίσω από θάμνους. Εκεί αφού το χτύπησαν, στη συνέχεια ο ένας μετά τον άλλον το βίασαν και όταν τελείωσαν την αποτρόπαια πράξη τους, το εγκατέλειψαν.

Ο 13χρονος κατάφερε να φθάσει στο σπίτι του και μαζί με τον πατέρα του, κατήγγειλαν το βιασμό στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα τις έρευνες και συνέλαβε έναν από τους δράστες.

Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος πιστοποίησε το βιασμό. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων 8 βιαστών, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο βιασμός του παιδιού έγινε το απόγευμα υπό το φως του ήλιου και κανείς μα κανείς δεν άκουσε ή δεν είδε το παραμικρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom