Μόνο η ιδιότητα του μη ενταγμένου σε κάνει να σέβεσαι κάποιον;Εξ ' ορισμού θεωρώ πρόβατο όποιον εντάσεται σε ένα κόμμα. Εξ'ορισμού . Τι σημαίνει είμαι μέλος του πασοκ πχ? Οτι πιστεύω σε μια ιδεολογία . Στην σοσιαλιστικη του ΑΝτρέα ? Στην τεχνοκρατική του Σημίτη ? Ή στην πιο προοδευτική και λίγο διαφορετική από τα ελληνικά δεδομένα του Γιωργάκη?
Δε γίνεται να μου λέι κάποιος 'εγώ είμαι πασοκ όποιος και να βγει πρόεδρος!! ' Τι λες ρε μεγάλε ? Την ίδια πολιτική έχουν ο Γιωργάκης με τον Βενιζέλο ?
Αλλά μάλλον αυτός απλά θα κάνεί και θα υποστηρίζει μετά ότι του πει ο αρχηγός του . Ο βοσκόε του δηλαδή .
Χαίρομαι που δεν είσαι ενταγμένος κομματικά και χαίρομαι που είσαι πολιτικοποιημένος . Γι αυτό σε σέβομαι κι ας διαφωνούμε σε αρκετά θέματα
Εγώ πάντως ξέρω πολλούς που δεν είναι μέλη πουθενά, που βρίζουν συλλήβδην τα κόμματα και που είναι χειρότεροι απο το πιο επαχθές κομματόσκυλο αν παίξει συμφέρον για την πάρτη τους.
Αλλά και αρκετούς που είναι μέλη κομμάτων (απ' όλο το φάσμα), που με τιμούν με τη φιλία τους και που τους σέβομαι απεριόριστα.