Δεν ξερω και εγω λεπτομερειες,αλλα θα κοιταξω να μαθω τι ειπε..
Αποψη μου ειναι οτι ο Κωστας Ζουραρις μπορει να ειναι ιδιοτυπος και ιδιοτροπος ,αλλα αγαπαει βαθεια την πατριδα και ειναι απο τους αριστους γνωστες της Ελληνικης Γλωσσας.
Οσοι τον γνωριζουν απο τις εμφανισεις του στο χαζοκουτι,βιαζονται να τον κατηγορησουν ως μαλακα και γραφικο και δεν ξερω τι αλλο....
Παιδια δεν ειναι ετσι ο ανθρωπος....τεσπα.
Εκεινο που ειναι σιγουρο ομως ειναι οτι δεν συγκρινεται με την απυθμενη βλακεια του Νομαρχη-μαιντανου που αντι, ως εκ θεσεως να ντυθει καραγκιοζης(συγκεκριμενα Χατζιαβατης...) επελεξε να ενδυθει τον προστατη των φτωχων Ζορο ,ρολος που δεν συναδει με την εως τωρα παρουσια του.....
Και εκείνοι που τον γνωρίζουν από ΠΟΛΥ παλιά έχουν την ίδια ακριβώς γνώμη, για να μην πω ακόμη χειρότερη.
Ο άνθρωπος (που λες και εσύ) είναι το τέλειο παράδειγμα του "φτερού στον άνεμο"...
Από το Παρίσι της Vincennes και την παρέα του Πουλαντζά και του Ελεφάντη στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ (εσ) την μεταπολίτευση και απόστολος της ανανέωσης.
Μετά αναλαμβάνει εργολαβικά τον Θουκυδίδη για να γίνει υποψήφιος του ΚΚΕ σε 2 εκλογικές αναμετρήσεις και παράλληλα φανατικός ΠΑΟΚτζής και τηλεοπτικός μαϊντανός.
Για να καταλήξει ως ο άρχοντας του Βραχασίου και μπροστάρης του αγώνα για την κοινοτικοποίηση (δικός μου όρος) ενάντια στον Καποδίστρια και την προγονολατρία.
Με την ύψιστη πνευματική του συνεισφορά και το απαύγασμα της ελληνορθόδοξης ιδεολογία την κατάθεση για τον Γιωτόπουλο:
Είναι ένας ευπατρίδης με μία εσωτερική ευγένεια, με μία εκπληκτική ευλάβεια και σεβασμό σε ορισμένα πράγματα που συνιστούν τον ελεύθερο άνθρωπο.
Και επίσης για την ληστεία της 17 Νοέμβρη στα ΕΛΤΑ:
Δ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Και μια άλλη ληστεία έγινε στα ΕΛΤΑ................... Όχι. Σας ρωτώ όμως εσάς κατευθείαν, θέλω να μου πείτε, εσείς πώς αξιολογείτε αυτή την πράξη.
Κ. ΖΟΥΡΑΡΙΣ: Κύριε συνήγορε το έχει κάνει αυτό η ελληνική ιστορία. Δόξα ο Θεός είμαστε 3.000 χρόνια και επιμένουμε να υπάρχουμε. Ο Νικηταράς ο τουρκοφάγος πώς ανανέωνε τις εφοδιοπομπές του, ο Καραϊσκάκης από πού εύρισκε τα χρήματα;
Εμ, βέβαια τώρα που είναι χρήσιμος ο Ζουράρις για τον εθνικιστικό οχετό, όλα ξεχνιούνται.
Ρε εσείς, Gabadoo και Tomito, για διάβαστε καλλίτερα τον αδελφό του. Μπορεί και αυτός να είναι ο πιό σωστός και μέσω της ανανέωσης του μουσακά σε στυλ nouveau cousine η μόνη οδός για την εθνική υπερηφάνεια, την ήττα της παγκοσμιοποίησης και την μοναδικότητα και την διατήρηση της Ελληνικής φυλής.