Νέα

Μακεδονία προδότες!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τελικά ποια θα είναι η κατάληξη στο θέμα της ονομασίας?

• αρνητική

Ψήφοι: 9 56,3%
  • θετική

Ψήφοι: 2 12,5%
  • κοινά αποδεκτή λύση

Ψήφοι: 4 25,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φέθρυ ευχομαι οι Θεοί να σου δώσουν όσα παραπάνω ΛΕΦΤΑ γίνεται.
Να φάς με την ψυχή σου και να σκάσεις.
Αφού από ότι φαίνεται το μόνο που σε νοιάζει είναι το στομάχι σου.
Δυστυχώς για σένα και την Θρησκεία σου-τον Οικονομισμό-
άλλη πλευρά του ιδίου νομίσματος του οποίου είναι ο Νεοφιλελευθερισμός,
και ευτυχως για εμάς τους υπόλοιπους
στην Ιστορία υπάρχουν και δυνάμεις υπέρτερες της σκατοπαραγωγής.
Αξίες-Αρχές και Ιδανικά και όχι ΛΕΦΤΑ.

Δεν αφήνεις τις διδαχές και τις λοιπές παπαριές μην αρχίσουμε τίποτα γαλλικά ρε μεγάλε;
Άντε γιατί πολύ μας τάπρηξες με το έθνος σου.
Φάε έθνος άμα γουστάρεις.
Πρέπει υποχρεωτικά να φάω κι εγώ;
Ποιος είσαι; Ο Μανιαδάκης με το ρετσινόλαδο;
Η ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ιδανικών;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν αφήνεις τις διδαχές και τις λοιπές παπαριές μην αρχίσουμε τίποτα γαλλικά ρε μεγάλε;

Kαι δεν τα αρχίζεις?!
Τι μας το λες, μπας και σκιαχτούμε, σιγά μην σκίσεις τπτ.
Το ήξερα ότι είσαι στομαχόφρωνας και το μόνο που σε νοιάζει είναι το τι θα ΦΑΣ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ηρεμήστε λίγο ρε σεις! Και σιγά μην μας ρωτήσουν οι κάθε καριόληδες που κυβερνούν τι θα κάνουν με τα εξωτερικά θέματα!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ηρεμήστε λίγο ρε σεις! Και σιγά μην μας ρωτήσουν οι κάθε καριόληδες που κυβερνούν τι θα κάνουν με τα εξωτερικά θέματα!
Αν ο "λαός" ήταν κοινωνία ελεύθερων πολιτών και όχι όχλος, θα σου έλεγα αν θα μας ρωτούσαν η όχι!
Αλλά εδώ ευδοκιμούν κάτι ελληναράδες τύποι που όποιος δεν συμφωνεί με τις ανατριχιαστικές θεωρίες τους περί υπεροχής της ελληνικής φυλής τον αρχίζουν στις παπαριές και στις διδαχές.
Όσοι γουστάρουν να πάνε να πεθάνουν υπέρ έθνους εν γένει, να πάνε.
Για μαλάκες ψάχνουν;
Ας μας πουν όμως πρώτα αν και που υπηρέτησαν. Γιατί "όλως τυχαίως" κάτι τέτοιοι υπερπατριώτες είναι αυτοί που τη βγάζουν στα γραφεία και στις αποθήκες, όσο οι υπόλοιποι γαμιόμασταν στις μάχιμες μονάδες.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αν ο "λαός" ήταν κοινωνία ελεύθερων πολιτών και όχι όχλος, θα σου έλεγα αν θα μας ρωτούσαν η όχι!
Αλλά εδώ ευδοκιμούν κάτι ελληναράδες τύποι που όποιος δεν συμφωνεί με τις ανατριχιαστικές θεωρίες τους περί υπεροχής της ελληνικής φυλής τον αρχίζουν στις παπαριές και στις διδαχές.
Όσοι γουστάρουν να πάνε να πεθάνουν υπέρ έθνους εν γένει, να πάνε.
Για μαλάκες ψάχνουν;
Ας μας πουν όμως πρώτα αν και που υπηρέτησαν. Γιατί "όλως τυχαίως" κάτι τέτοιοι υπερπατριώτες είναι αυτοί που τη βγάζουν στα γραφεία και στις αποθήκες, όσο οι υπόλοιποι γαμιόμασταν στις μάχιμες μονάδες.

Παπούλη ηρέμησε πριν σου έρθει κανα εγκεφαλικό.
Στην Αρχαία Αθήνα που ήταν η πρώτη και μόνη πραγματική δημοκρατία και τους ρωτούσαν καθημερινά δυστυχώς για σένα και τις χίπικες αμπελοφιλοσοφίες σου ρωτούσαν ΜΟΝΟ τους φυλετικά Αθηναίους.
Γκεγκε?
Μην ανυσυχεις και εσένα δεν θα σε φωνάξουμε να πεθάνεις για καμμιά πατρίδα και κανένα έθνος γιατί δεν πιστευεις σε αυτα ουτως ή άλλως.
Και δεν θα απολογηθούμε για το που υπηρετήσαμε σε διεθνιστικά κομματόσκυλα-αντιρρησίες συνείδησης και αρνητές στράτευσης, μερικά μέλη γνωριζόμαστε πολύ πριν εμφανιστείς εδώ να πουλήσεις "προοδευτικότητα" και ξέρουν που και πότε υπηρετησε ο καθείς μας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και δεν θα απολογηθούμε για το που υπηρετήσαμε σε διεθνιστικά κομματόσκυλα-αντιρρησίες συνείδησης και αρνητές στράτευσης, μερικά μέλη γνωριζόμαστε πολύ πριν εμφανιστείς εδώ να πουλήσεις "προοδευτικότητα" και ξέρουν που και πότε υπηρετησε ο καθείς μας.
Οκ, είναι σαν να μου απάντησες.
Λούφα, τσατσιλίκι και παραλλαγή μεν, αλλά η μεγάλη ιδέα ακλόνητη.
Αναμενόμενο.
Μπες στο λαγούμι σου τώρα και φαντασιώσου την κόκκινη μηλιά.
Η και την αχλαδιά αν προτιμάς.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αναμενόμενο.
παντως παπακι,μπορει να μας κατηγορεις ολους τους εραστες σου(ιντερνετικους,μην παρεξηγηθεις)οτι βριζουμε αλλα σιγα σιγα γινεσαι σαν και μας.βλεπω οτι βρωμιζεις το στοματακι σου και χρησιμοποιεις και ατακες πλεζουρ περι λαγουμιων
κατι μου λεει οτι σε λιγους μηνες θα εισαι φοβος και τρομος στο σαιτ :rockon: :rockon: :rockon:
ισως και να εχει ενδιαφερον η περιπτωση σου τελικα :think: :think:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
παντως παπακι,μπορει να μας κατηγορεις ολους τους εραστες σου(ιντερνετικους,μην παρεξηγηθεις)οτι βριζουμε αλλα σιγα σιγα γινεσαι σαν και μας.βλεπω οτι βρωμιζεις το στοματακι σου και χρησιμοποιεις και ατακες πλεζουρ περι λαγουμιων
κατι μου λεει οτι σε λιγους μηνες θα εισαι φοβος και τρομος στο σαιτ :rockon: :rockon: :rockon:
ισως και να εχει ενδιαφερον η περιπτωση σου τελικα :think: :think:
Επί του θέματος που συζητάμε έχεις κάτι να μας πεις η μπήκες μόνο για να εκφράσεις τον έρωτά σου;
Καλή χώνεψη στα 3 εγγλέζικα τεμάχια που εισέπραξες (χρησιμοποιώ το δεύτερο ενικό που σ' αρέσει).

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Επί του θέματος που συζητάμε έχεις κάτι να μας πεις η[size=20pt] μπήκες μόνο για να εκφράσεις τον έρωτά σου;[/size]
Καλή χώνεψη στα 3 εγγλέζικα τεμάχια που εισέπραξες (χρησιμοποιώ το δεύτερο ενικό που σ' αρέσει).
www.imageshack.gr/view.php?file=ubkbx9c8ltyd8furbnzd.png] [/URL]
εγω σ'αγαπαω παπια
οι αλλοι θελουν απλα να σε ξεπουπουλιασουν :birdman:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τώρα αρχίζει και χρσιμοποιεί τα περί έρωτα που του γράφω εγώ.

Κοπάνα την βρέεεεεεε, κινδυνεύεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ποιος είσαι; Ο Μανιαδάκης με το ρετσινόλαδο;
Η ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ιδανικών;

Για να παραφράσω τη φράση σου:
Ναι, προτιμώ (και γουστάρω) να είμαι διεθνιστής, παρά εθνοκεντρικός και πούτσες μπλε.
Αν τραβάς κάποιο ζόρι, τράβα το.
Αν δεν καταλαβαίνεις τη θέση μου, δικό σου το πρόβλημα.
Σπέκουλες με τα σύνορα όχι σε μένα, που έχω γράψει επανειλημμένα οτι όποιος ονειρεύεται αλλαγή των συνόρων σήμερα που όλα είναι εύφλεκτα είναι η ηλίθιος η πολιτικά επικίνδυνος.
Και αν γουστάρεις ντε και καλά τη θέα του αίματος, δώσε το δικό σου. Και για πάρτη σου όσα Αργυρόκαστρα και  κόκκινες μηλιές κερδίσεις.
Συνεννοηθήκαμε;
Φιλικά, εννοείται.
Επί του θέματος που συζητάμε έχεις κάτι να μας πεις η μπήκες μόνο για να εκφράσεις τον έρωτά σου;
οταν μιλας βρωμικα με αναβεις παπια
[move][size=30pt]τελοςςςςς[/size]
[/move]

Επισκέπτης
Λευτεριά στην πάπια τώρα!
:rockon: :rockon: :rockon:
URL]]

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θα μας αφήσουν οι γνωστοί ρυπαίνοντες να συζητήσουμε και κάτι με την ησυχία μας η θα αφεθεί κι αυτό το θρεντ στη μοίρα του;
Θέλω μια απάντηση απο τους υπεύθυνους του σάϊτ.
Ευχαριστώ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Λευτεριά στην πάπια τώρα!
:rockon: :rockon: :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.johnnyjet.com/images/PicForNewsletterItalyMarch2005OpenAirMarketDUCKINSMALLCAGE.JPG[/img[/URL]]

[/quote]σε παρακαλω να μιλας καλυτερα κυριε ταρατσα
την εχω παντρευτει και θα την κανω οτι θελω
[URL=http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/view.php?file=65cf2jxgoomfr5kp5ms3.jpg][IMG]http://www.imageshack.gr/files/65cf2jxgoomfr5kp5ms3.jpg[/URL[/URL]]

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Θα μας αφήσουν οι γνωστοί ρυπαίνοντες να συζητήσουμε και κάτι με την ησυχία μας η θα αφεθεί κι αυτό το θρεντ στη μοίρα του;
Θέλω μια απάντηση απο τους υπεύθυνους του σάϊτ.
Ευχαριστώ.
Fethry, δεν έχεις άδικο.
Όταν όμως στέλνεις τον άλλο στο λαγούμι του, τι συζήτηση ακριβώς κάνεις???

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κυριες και κυριοι καλησπερα σας..

απο το επομενο (ασχετο με το θρεντ) ποστ, βαζω στο θυμιατο τα ξυραφάκια..

ευλογησον

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Για να παραφράσω τη φράση σου:
Ναι, προτιμώ (και γουστάρω) να είμαι διεθνιστής, παρά εθνοκεντρικός και πούτσες μπλε.
Αν τραβάς κάποιο ζόρι, τράβα το.
Αν δεν καταλαβαίνεις τη θέση μου, δικό σου το πρόβλημα.
Σπέκουλες με τα σύνορα όχι σε μένα, που έχω γράψει επανειλημμένα οτι όποιος ονειρεύεται αλλαγή των συνόρων σήμερα που όλα είναι εύφλεκτα είναι η ηλίθιος η πολιτικά επικίνδυνος.
Και αν γουστάρεις ντε και καλά τη θέα του αίματος, δώσε το δικό σου. Και για πάρτη σου όσα Αργυρόκαστρα και  κόκκινες μηλιές κερδίσεις.
Συνεννοηθήκαμε;
Φιλικά, εννοείται.

Φεθρυ δεν τραβαω κανενα ζορι με τις θεσεις και τις αποψεις σου.

Τις κατανοω και απλα τις καταχωρω στο κιταπι μου...Αν σε ενοχλει που στα πλαισια διαλογου τις σχολιαζω,σταματαω εδω...

Για καμια σπεκουλα-καιροσκοπισμο δεν μιλω....Αντιθετα εσυ επικροτεις την αλλαγη των συνορων στα Βαλκανια(με την αναγνωριση του Κοσσοβου..)...κατα τα αλλα ουδεν.Και παλαιοτερα ,εκει στο 1821 καποιοι σαν εσενα,λεγανε να μην γινει τιποτα κατα των Τουρκων γιατι ολα τοτε ηταν ...ευφλεκτα.

Σαφως και δεν μου αρεσει η θεα του αιματος ,δεν ειμαι βαμπιρ.Ειμαι ομως προθυμος εαν κληθω ,να δωσω οτι εχω υπερ Πατριδος εαν παραστει αναγκη.Εσυ μαλλον θα παρεις κανα καραβακι για μερη ηλιολουστα,σωστα;

Φιλικα,εννοειται.

Υ.Γ.

Εαν με τον ορο "Ελληναρας" που χρησιμοποιησες στην παραθεση του sony εννοουσες εμενα,θα ηθελα να μου το καταστησεις σαφες και κατα προσωπο.....

Το λεω γιατι οτι ειχα να πω για σενα το ειπα απ'ευθειας και οχι πλαγιως...

Επισκέπτης
Αναμενόμενο.
υπάρχουν και συκιές.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
  Φεθρυ δεν τραβαω κανενα ζορι με τις θεσεις και τις αποψεις σου.

Τις κατανοω και απλα τις καταχωρω στο κιταπι μου...Αν σε ενοχλει που στα πλαισια διαλογου τις σχολιαζω,σταματαω εδω...

Για καμια σπεκουλα-καιροσκοπισμο δεν μιλω....Αντιθετα εσυ επικροτεις την αλλαγη των συνορων στα Βαλκανια(με την αναγνωριση του Κοσσοβου..)...κατα τα αλλα ουδεν.Και παλαιοτερα ,εκει στο 1821 καποιοι σαν εσενα,λεγανε να μην γινει τιποτα κατα των Τουρκων γιατι ολα τοτε ηταν ...ευφλεκτα.

Σαφως και δεν μου αρεσει η θεα του αιματος ,δεν ειμαι βαμπιρ.Ειμαι ομως προθυμος εαν κληθω ,να δωσω οτι εχω υπερ Πατριδος εαν παραστει αναγκη.Εσυ μαλλον θα παρεις κανα καραβακι για μερη ηλιολουστα,σωστα;

Φιλικα,εννοειται.

Υ.Γ.

Εαν με τον ορο "Ελληναρας" που χρησιμοποιησες στην παραθεση του sony εννοουσες εμενα,θα ηθελα να μου το καταστησεις σαφες και κατα προσωπο.....

Το λεω γιατι οτι ειχα να πω για σενα το ειπα απ'ευθειας και οχι πλαγιως...
Πότε επικρότησα τις αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ την ανεξαρτοποίηση του Κοσσόβου;
Θα ήθελα να πιστεύω οτι γνωρίζεις ανάγνωση και γραφή, γι αυτό και θα σε καλέσω να το αποδείξεις, να μου δείξεις δηλαδή συγκεκριμένο δικό μου ποστ, αν φυσικά δεν είσαι ένας κοινός συκοφάντης.
Γενικώς αρέσκεσαι σε κάτι τέτοια, και χθες άλλωστε παραποίησες κάτι που είπα και με έβγαλες να υποστηρίζω την συρρίκνωση των ελληνικών συνόρων. Ο γκαιμπελισμός σ' αυτό το δόγμα στηριζόταν: "συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, κάτι θα μείνει". Αλλά τι σου λέω, φυσικά και θα το ξέρεις, εκ πείρας.
Αν πάντως το τραβάει ο οργανισμός σου ντε και καλά να δώσεις αίμα "υπέρ πατρίδος" γιατί δεν δηλώνεις εθελοντής στην ελληνική δύναμη του Αφγανιστάν;
Τους λοιπούς λεονταρισμούς περί το τέλος του ποστ, απλώς τους θεωρώ ως μη ειπωμένους. Αλίμονο αν παίρνω στα σοβαρά τι μου λέει στο θυμό του ο κάθε ελληνάρας πιτσιρικάς.
Φιλικά, εξυπακούεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom