james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
καλα ρε τυπε αφου τον εχεις ετοιμο εδω
στειλε στην παπια![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
θρι πόιντς!
καλα ρε τυπε αφου τον εχεις ετοιμο εδω
στειλε στην παπια![]()
τυπε εδω δες εναν πολιτισμενο.καλα ρε τυπε αφου τον εχεις ετοιμο εδω
στειλε στην παπια![]()
τυπε εδω δες εναν πολιτισμενο.![]()
μαρεσει ρε τυπε που τωρα καταλαβες οτι η παπια ειναι ρουφιανα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θρι πόιντς!![]()
![]()
μαρεσει ρε τυπε που τωρα καταλαβες οτι η παπια ειναι ρουφιανα
με απογοητευεις δικε μου
βαζω μια παλια δημιουργια μου
απτις αρχικες μου
γιατι εδω μιλαμε παντα με αποδειξεις![]()
μαρεσει ρε τυπε που τωρα καταλαβες οτι η παπια ειναι ρουφιανα
με απογοητευεις δικε μου
απτις αρχικες μου
Τύπε δεν ξέρω αν μπορώ να χαρακτηριστώ εθνίκι αλλά στο μακεδονικό έχω καταλήξει ότι πρέπει να γίνουμε οι βόρειοι κ οι νότιοι μακεδόνες,οι άνω κ οι κάτω ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων...σύνθετη ονομασία με σαφέστατο γεωγραφικό προσδιορισμό.καλα ρε τυπε αφου τον εχεις ετοιμο εδω
στειλε στην παπια![]()
αυτοι θα ειναι οι βορειοι που ποτε δεν θα μιλησουν για τη κανονικη μακεδονια του μεγκα αλεξαντροβιτς ;)Τύπε δεν ξέρω αν μπορώ να χαρακτηριστώ εθνίκι αλλά στο μακεδονικό έχω καταλήξει ότι πρέπει να γίνουμε οι βόρειοι κ οι νότιοι μακεδόνες,οι άνω κ οι κάτω ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων...σύνθετη ονομασία με σαφέστατο γεωγραφικό προσδιορισμό.
Δεν μένει παρά να το (απο)δεχτούν.
φοβερός!μαρεσει ρε τυπε που τωρα καταλαβες οτι η παπια ειναι ρουφιανα
με απογοητευεις δικε μου
απτις αρχικες μου
αυτα τα λες τωρα τυπεΤύπε δεν ξέρω αν μπορώ να χαρακτηριστώ εθνίκι αλλά στο μακεδονικό έχω καταλήξει ότι πρέπει να γίνουμε οι βόρειοι κ οι νότιοι μακεδόνες,οι άνω κ οι κάτω ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων...σύνθετη ονομασία με σαφέστατο γεωγραφικό προσδιορισμό.
Δεν μένει παρά να το (απο)δεχτούν.
Ακόμα κ εκεί ας προσπαθήσουν αν θέλουν,αγάλματα μπορούν να κατασκευάσουν,αρχαία που θα βρουν,θα τα κατασκευάσουν κ αυτά;;;αυτοι θα ειναι οι βορειοι που ποτε δεν θα μιλησουν για τη κανονικη μακεδονια του μεγκα αλεξαντροβιτς ;)
Η θέση μου τύπε ανέκαθεν αυτή ήταν....απλά ποτέ δεν ρωτήθηκα ευθέως για να χρειαστεί να την πω κ έτυχε τώρα.αυτα τα λες τωρα τυπε
πριν λιγο καιρο αλλα λεγατε και κανατε![]()
ποιος σου ειπε οτι μας νοιαζει?Η θέση μου τύπε ανέκαθεν αυτή ήταν....απλά ποτέ δεν ρωτήθηκα ευθέως για να χρειαστεί να την πω κ έτυχε τώρα.![]()
μηπως βλεπεις οτι παμε σε επανασταση που λεει ο τυπος λακης και φοβηθηκες παπαζολη ?Η θέση μου τύπε ανέκαθεν αυτή ήταν....απλά ποτέ δεν ρωτήθηκα ευθέως για να χρειαστεί να την πω κ έτυχε τώρα.![]()
τυπε γουσταρεις αβαταρ? ο προεδρας εκανε και αλλη επικη δηλωσημηπως βλεπεις οτι παμε σε επανασταση που λεει ο τυπος λακης και φοβηθηκες παπαζολη ?![]()
μα αυτα κανουν τωρα.κοιτα η ονομασια μαλλον αν βρεθει λυση δυσκολα δεν θα εχει το ονομα μακεδονια.το σημαντικοτερο ομως ειναι να μην καπηλευονται την ιστορια και να μην εχει ο ορος αυτος εθνικη σημασια δηλαδη με απλα λογια μην το χρησιμοποιησουν ως βαση για να χαρακτηριστουν συνεχεια της αρχαιας μακεδονιας.αυτο το απλο.δεν υπηρξε αλεξαντροβιτς ποτε ουτε αλεξαντροφσκι.ουτε φιλιποφσκι η φιλιποβιτς.μην εχουν δηλαδη αλυτρωτικες βλεψεις και καπηλευονται την ιστορια.πειρατες της ιστοριας δηλαδη.Ακόμα κ εκεί ας προσπαθήσουν αν θέλουν,αγάλματα μπορούν να κατασκευάσουν,αρχαία που θα βρουν,θα τα κατασκευάσουν κ αυτά;;;
Τελοσπάντων φιλελευθερισμό έχουμε,ελεύθερος ο καθένας να πολεμήσει κ όποιο μπορεί ας πουλήσει το προϊόν του.![]()
τι ειπε παλι το παμμεγιστος τυπε?τυπε γουσταρεις αβαταρ? ο προεδρας εκανε και αλλη επικη δηλωση![]()
χαχα α μπραβο.ετσι για να μην ξεχνιομαστε.αυτα τα λες τωρα τυπε
πριν λιγο καιρο αλλα λεγατε και κανατε![]()
Εσένα ποιος σου μίλησε τώρα κ πετάχτηκες σαν την γκαυλωμένη ψωλή,με τον σύντροφο απόλυτο έχω κουβέντα.ποιος σου ειπε οτι μας νοιαζει?![]()
Τύπε κ η θέση υπέρ σύνθετης ονομασίας με σαφή γεωγραφικό προσδιορισμό δεν νομίζω ότι με σώζει από την επανάσταση με νεροπίστολα του Λάκημηπως βλεπεις οτι παμε σε επανασταση που λεει ο τυπος λακης και φοβηθηκες παπαζολη ?![]()