foxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 16
οπως μου εχει πε ενας φιλος μου ραδιοφωνικος παραγωγος γνωριζει πολυ καλα τι πουλαει επανω της και το εκμεταλευεταιΑυτη αραγες δεν εχει κανεναν να γαμηθει??
οπως μου εχει πε ενας φιλος μου ραδιοφωνικος παραγωγος γνωριζει πολυ καλα τι πουλαει επανω της και το εκμεταλευεταιΑυτη αραγες δεν εχει κανεναν να γαμηθει??
Η νεα Ζωζω Σαπουντζακη της Ελλαδος
η Ζωζώ στα νιάτα της είχε μικρότερο κωλαρακι από την Χαραλαμπίδου στα νιάτα της και στον κωλο το μικρό μέγεθος πλεονεκτεί. Τώρα στα 40 και στα 50 η Ζωζώ δεν φωτογράφιζε τον κωλο της για να ξέρουμε πόσο χάλασε, κρέμασε, γέμισε κυτταριτιδαΡε παιδια θα με τρελανετε .Η Σαμπουτζακη ειχε καλυτερο προσωπο μεν αλλα κοντη χαμηλοκωλα .Γυναικα της τοτε εποχης καλη για τους κατοχικους. Μπορει να συγκριθει ο κωλος της με αυτον της Μαγκυ.Ουτε καν.
οπως μου εχει πε ενας φιλος μου ραδιοφωνικος παραγωγος γνωριζει πολυ καλα τι πουλαει επανω της και το εκμεταλευεται
Δες μια ταινια πχ. ξυπολητος πριγκηψ.Η Ζωζω εκει ειναι 32 χρονων.Εχει μικροτερο κωλαρακι απο την Μαγκυ στα 32 της.Ασε που ειναι χαμηλοκωλα οπως και οι περισσοτερες της εποχης .Εξαιρεση η Λασκαρη.η Ζωζώ στα νιάτα της είχε μικρότερο κωλαρακι από την Χαραλαμπίδου στα νιάτα της και στον κωλο το μικρό μέγεθος πλεονεκτεί. Τώρα στα 40 και στα 50 η Ζωζώ δεν φωτογράφιζε τον κωλο της για να ξέρουμε πόσο χάλασε, κρέμασε, γέμισε κυτταριτιδα
Συμφωνω 100%Τι διαφωνειτε ρε παιδια,το ζητημα ειναι ενα:και οι δυο κανανε καριερα με το σπαθι τους,η Ζωζωκα με το μουνι της και η Μαγκυ με τον κωλο της!
Μονο ευγε? απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει στην ζωη μου....και δεν ειμαι μικρος...εύγε στην φίλη
η τσονταΥπαρχει κανεις εδω μεσα 35+ που δεν εχει βαρεσει εστω μια μαλακια στη ζωη του με Μαγκυ;
να το πω αλλιως; υπαρχει κανεις απο 35 και ανω που να μην αγορασε τοτε το τευχος playboy με την κωλαρα της μαγκυ στο εξωφυλλο και να εχει ακομη το περιοδικο διχως να κολλανε οι σελιδες;;;; οεο;η τσοντα
Μονο ευγε? απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει στην ζωη μου....και δεν ειμαι μικρος...
Τα ηθελε ολα η σκροφα, και ξυλο και ξεφτιλισμα και φτυσιμο και και και...δεν ελεγε σε τιποτα οχι...
Αφου μου χε πει κιολας οτι ειναι ερωτευμενη με την πουτσα μου...μονο αυτο φτανει οταν στο λεει καποια...
Μας έπεισες.... Φτάνει τώρα
να το πω αλλιως; υπαρχει κανεις απο 35 και ανω που να μην αγορασε τοτε το τευχος playboy με την κωλαρα της μαγκυ στο εξωφυλλο και να εχει ακομη το περιοδικο διχως να κολλανε οι σελιδες;;;; οεο;