Νέα

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 616K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Απλά λέγαω γιατί άμα σου καθόταν, θα την είχε πιο πάνω και από Θεό... Αλλά τώρα το παίζεις μαγκιά... κλανια και κώλο φινιστρίνι δηλαδή  :thumbsup:

Αντε γαμικουλα που γαμάς με σακούλα στην μάπα κιόλας εσύ  :2funny: :2funny:

παιξε μαλακια εσυ με τη σκεψη αμα σου καθοταν χαλβα  :babycry:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Τα πάμε αδερφέ... Ότι και να πεις δεν το σώζεις

επειδη ακριβως τα'παμε, τραβα να παιξεις μια παχια.
σωσ'το εσυ που εισαι expert στη μαλακια.
εμενα στα @@ μου η σαυροφατσα.
:babycry:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.395
Πόντοι
1.056
Όταν ήταν πιο νέα η Μάγκυ ήταν σχετικά υποφερτή στο πρόσωπο. Τώρα που γέρασε λογικό είναι το πρόσωπό της να έχει σπάσει και να φαίνεται πιο άσχημο. (εκτός από την κωλάρα της, αυτή μένει αγέραστη)

Συνημμένα

• mh.jpg
    mh.jpg
    212 KB · Εμφανίσεις: 116

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Luka Bazuka Μουναρα η Χαραλαμπίδου Έχει και Ωραίο Επίθετο Έμπαινα!!!!!!!!!!!!
Η Μαρία Μπενεα Μ αρέσει πιο Πολύ!!!!!!!!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Όταν ήταν πιο νέα η Μάγκυ ήταν σχετικά υποφερτή στο πρόσωπο. Τώρα που γέρασε λογικό είναι το πρόσωπό της να έχει σπάσει και να φαίνεται πιο άσχημο. (εκτός από την κωλάρα της, αυτή μένει αγέραστη)

συμφωνω εδω, στα 90's απλα γαμαγε.
πιο νεα, πιο φρεσκια, πιο κορμαρα, πιο πιο πιο...
τωρα ας προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα απλα.

John..2019

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
531
Πόντοι
290
Παντως και τοτε και τωρα (με σπασμενο προσωπο για καποιους) ειναι πολυ καλο μωρο για πυροβολημα!!!!
Θυμαμαι παλια ειχε πεσει τρελη μαλακια για παρτυ της. Το Playboy με εκεινη ειχε κανει sold out....

Y.Γ. Δε νομιζω κανεναν να ενδιαφερει πως & τι μουσικη παιζει....Για αλλο λογο την ακουμε!!!!

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.250
Πόντοι
11.836
Παντως και τοτε και τωρα (με σπασμενο προσωπο για καποιους) ειναι πολυ καλο μωρο για πυροβολημα!!!!
Θυμαμαι παλια ειχε πεσει τρελη μαλακια για παρτυ της. Το Playboy με εκεινη ειχε κανει sold out....

Y.Γ. Δε νομιζω κανεναν να ενδιαφερει πως & τι μουσικη παιζει....Για αλλο λογο την ακουμε!!!!
Παραμένει το σκυλί που θέλουν κάποιοι που γουστάρουν τέτοιες μουνες να το σκίσουν.Αυτο!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261

και για ποιο λογο την ακους φιλε μου ???
για εξηγησε μου να καταλαβω και εγω.

τωρα στο αλλο για να μην το πλατιαζουμε, σε καποιους αρεσει και σε καποιους οχι.
σεβαστο (αν και δε συμφωνω) οπως σχεδον σε ολες τις αντιπαραθεσεις τετοιου style.
εγω δεν εχω θεμα, απλα τη γνωμη μου ειπα και θιχτηκε ο χαλβαδακος που την εχει κανει σφεντονα.

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Δεν είναι δίκαιο να συγκρίνετε την Μάγκυ με πιτσιρίκες. Αν θέλετε να συγκρίνετε την Μάγκυ να την συγκρίνετε μόνο με γυναίκες της ηλικίας της. Βρείτε μου 50αρες που έχουν το σώμα της Μάγκυ. Τουλάχιστον στην Ελλάδα δε νομίζω να υπάρχουν.

John..2019

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
531
Πόντοι
290
και για ποιο λογο την ακους φιλε μου ???
για εξηγησε μου να καταλαβω και εγω.

τωρα στο αλλο για να μην το πλατιαζουμε, σε καποιους αρεσει και σε καποιους οχι.
σεβαστο (αν και δε συμφωνω) οπως σχεδον σε ολες τις αντιπαραθεσεις τετοιου style.
εγω δεν εχω θεμα, απλα τη γνωμη μου ειπα και θιχτηκε ο χαλβαδακος που την εχει κανει σφεντονα.
Σεβαστη η γνωμη σου αδερφε, οπως ειπες γουστα ειναι αυτα.Απλα , οσο αφορα την ερωτηση σου, οταν αρχισε να το "παιζει" DJ πηγαιναμε για να την χαζεψουμε 1-2 φορες.Ουτε θυμαμαι τη μουσικη ....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.462
Πόντοι
27.261
Σεβαστη η γνωμη σου αδερφε, οπως ειπες γουστα ειναι αυτα.Απλα , οσο αφορα την ερωτηση σου, οταν αρχισε να το "παιζει" DJ πηγαιναμε για να την χαζεψουμε 1-2 φορες.Ουτε θυμαμαι τη μουσικη ....

χαχαχα καλα αυτος ο λογος  ηταν, ειναι και θα ειναι γνωστος.

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Δεν είστε για Φαν Σιπ Μόνο για Τάκη Τσουκαλά είστε!!!!!!!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Χαχαχαχα Ωραίος!!!!!!!!!
ΑΨΟΓΟς extra fine!!!!!!!!!!!!!!

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Το Playboy που είχαμε στο φυλάκιο τότε ξεράθηκε πάντως. Ούτε ιντερνετ ούτε τίποτα εκείνες τις εποχές.
Άντε καμιά τσοντοτράπουλα.
Κατάντησε σαν  ένα σιχαμερό χαρτόνι με ζουμιά που είχε γίνει σαν σανίδα από νοβοπάν που κόλλαγε στο τέλος.

:zombie: :zombie: :zombie:

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
307
Πόντοι
26

εεετσι

URL]]

konz

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Η κωλάρα παραμένει άσπαστη.

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Καλα οταν δειτε την βρωμοκωλαθρα γεματη ραγαδες, κιρσους και κυταριτιδα live θα αλλαξετε γνωμη.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
Το Playboy που είχαμε στο φυλάκιο τότε ξεράθηκε πάντως. Ούτε ιντερνετ ούτε τίποτα εκείνες τις εποχές.
Άντε καμιά τσοντοτράπουλα.
Κατάντησε σαν  ένα σιχαμερό χαρτόνι με ζουμιά που είχε γίνει σαν σανίδα από νοβοπάν που κόλλαγε στο τέλος.

:zombie: :zombie: :zombie:
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom